Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 - Dobr... - Chwila, chwila. Dwór równa się drzewa, świeże powietrze, kamienie i mnóstwo niebezpieczeństw czyhających na życie Tori. - ... Dobrze - odpowiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Attila wrócił po rozpoczęciu do pokoju, wziął książkę którą czytał wczoraj, wyszedł i skierował się na dwór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 20, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2014 - No to co, zwiedzanie okolicy? - zapytał. Zastanowił się chwilę. - Ja mogę iść tak jak stoję, bierzesz coś z pokoju, czy już się zbieramy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 - Zimno tam jest? - zapytała. - Bo jeśli nie, to ja też mogę już iść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Andrew podał krasnoludowi dokumenty, wziął swoje bagaże i poszedł do pokoju nr. 12. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Jessy siedziala w pokoju i pisala cos w notesie. Miala cisze i spokój, tak jak chciala. Jednak cos jej nie dawalo spokoju. W koncu wyszla na dwór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 20, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Krasnolud zaczął kwaterować nowego ucznia, przepisując coś do dokumentów. Kent zastanowił się, a potem uśmiechnął lekko. - Chyba jest na tyle ciepło, że nie trzeba żadnych okryć wierzchnich - stwierdził. - To co, idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Andrew wszedł do pokoju nr. 12, rozejrzał się i zajął wolne łóżko(apropo łóżek, może powiemy które zajeliśmy? Good idea? ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 20, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2014 (Ja już gdzieś pisałam, że Kent ma łóżko po prawej przy oknie, rozrysowane łóżka gdzie są masz w temacie z zapisami. Nie wiem, na których sypia reszta ale dobrze by było to określić) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 (edytowany) ((Po lewej od drzwi. Pierwsze jak się wjedzie)) Edytowano Czerwiec 20, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 (edytowany) Nick po powrocie z rozpoczęcia usiadł na łóżku i zaczął obracać w dłoniach swoją klepsydrę. Usłyszał w prawdzie o zebraniu ale nie przejął się tym zbytnio. Zainteresował go dopiero pojawienie się nowego współlokatora. -Witam.-Powiedział spokojnym głosem.- Jestem Nick Daiki.- Wstał, podszedł na nowego i podał mu rękę.- A ty? ( po drugiej stronie drzwi.) Edytowano Czerwiec 20, 2014 przez Bosman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 - No to dobrze. W zasadzie to jeszcze nie oglądałam terenu wokół szkoły - zauważyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 20, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2014 - No właśnie ja też, więc z chęcią zapoznam się z nim. I przy okazji, może wyłapie się jakieś fajne miejsca - stwierdził, szczerząc zęby w uśmiechu. Skierował się więc ku wyjściu na zewnątrz. Na dworze było raczej dość ciepło, więc taka w sam raz pogoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Tori podążyła za Kentem. Jak na jesień, pogoda była całkiem miła. Nagle, zupełnie niespodziewanie wpadł jej do głowy pewien pomysł. - Czy jeśli znalazłbyś na przykład martwego ptaka, potrafiłbyś go ożywić? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 20, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2014 - Eee... no ten, nie próbowałem niczego, bez pomocy starszego brata - stwierdził nieco speszony. - Ale mógłbym spróbować. Tylko nie wiem co z tego wyjdzie.. - powiedział idąc powoli przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 (edytowany) (czyli Andrew ma łóżko po lewej przy oknie)- -Andrew Luton, miło mi. Jaka specjalizacja? Edytowano Czerwiec 21, 2014 przez GamesPon3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 - Chciałabym to zobaczyć - powiedziała zgodnie z prawdą. - No i w zamian ja też mogę ci coś pokazać... O ile wyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 20, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2014 - Okej, to teraz zostało tylko znalezienie czegoś do tych "eksperymentów" podsumował, rozglądając się za czymś, co mogłoby się nadawać. - Ale nie gwarantuję, że go w jakimś stopniu ożywię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 - Ja też nie gwarantuję, że uda mi się cokolwiek zamierzonego... - odpowiedziała. - Co to jest, tam, koło krzaków? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 20, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2014 - Dobra, najwyżej nic z tego nie będzie - stwierdził i przyjrzał się krzakom, marszcząc brwi. - Nie widzę stąd, podejdźmy bliżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 ((mam pytanie: czy sesja będzie codziennie "ożywać" w godzinach nocnych?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 (edytowany) -Nekromancja.-Odpowiedział krótko. - A ty?- Zapytał siadając na swoje łóżko i obracając klepsydrę w dłoniach. Zielony piasek powoli przesypywał się w jedną i drugą stronę. Kiedy trochę światła padło na Nicka na ścianie pojawiły się odblaski od krzyżyka na szyi i czaszki na bransoletce. (( różnie w zależności od prowadzącej i innych uczestników. Ale wieczorami przeważnie na forum siedzi więcej osób niż w ciągu dnia. Edytowano Czerwiec 20, 2014 przez Bosman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 -Magia bojowa-odparł po czym zapytał-Czy jestdś z nekromancją jakoś szczególnie powiązany? I czy ta dziedzina magii jest jakoś dla ciebie powiązana z tymi... przedmiotami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 20, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2014 (Generalnie ja siedzę wieczorami, czy nocą, bo w dzień korzystam z lepszego światła do szycia np itd, poza tym większość osób siedzi później niż wcześniej, stąd to ożywanie sesji nocą xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 -A coś ty taki ciekawski?-Zapytał z nutką zdziwienia i zniesmaczenia w głosie. Oparł się plecami o ścianę.- Tak jestem szczególnie powiązany przez dziewczynę. A klepsydra jest jej ulubionym przedmiotem. I przy okazji jest symbolem śmierci co jest powiązane z moją dziewczyną i moją dziedziną magii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts