Bosman Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 cholera to się może źle skończyć. Pomyślał Nick idąc powoli w stronę przeciwników. Młot miał oparty o ramię. Mimo zmęczenia starał się iść jak najszybciej. -Leć za flagą.- Powiedział to towarzysza.- Ja się zajmę Sydem. - Dodał po czym powoli podszedł. Młot nadal miał w gotowości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Connie nie wiedziała o co chodzi, więc zapytała. - przepraszam, o co chodzi ? ((xd)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 (( Te twoje zabawy z czasem są trochę zbyt op Mephisto... )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 ((Handluj z tym... Poza tym ja się zdrzemnąłem a tu koniec bo tak... to nie jest fajne...)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 (Zdecydowanie zbyt op. Cofnij tamten post) Syd zaklął pod nosem. Rzucił w stronę Thorivalda i Nicka nożami, poirytowany. Z miną niedoszłego, wkurzonego mordercy zawrócił i spokojnym krokiem zaczął zbliżać się do przeciwników. - Tak się nie będziemy bawić - syknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 (edytowany) (( dobra spokojnie herosi. Wydaje mi się, że powinna ta sesja się trochę bardziej ogarnął. Nie jestem mistrzem gry ale myślę, że zgodziłby się ze mną, że zrobił się tutaj chaos. Trochę spokojniej, mniej op i myślę, że będzie nam się lepiej grało)) -Nie pozwolę.-Nick stanął między Syd a swoim towarzyszem zasłaniając się rękojeścią młota. Następnie zrobił potężny zamach w kierunku napastnika. Chciał trafić go w nogi aby nie mógł już nic więcej zrobić. Edytowano Czerwiec 25, 2014 przez Bosman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 ((Dobra wypisuję się z sesji bo jak dla mnie nie ma to sensu. Game over men, game over)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 (( cóż jak uważasz. Twoja sprawa. Aha mefisto wiesz może czy sesja chain jeszcze coś będzie żyła??)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 ((Wątpię)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 ((ona już nie RZyje jak to napisała nam MaLinka. )) Connie się zdenerwowała i krzyknęła. - Czy powie mi ktoś co się dzieje?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 ((no szkoda bo sesja zapowiadała się ciekawa. Cóż.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 (( Winić możecie tylko i wyłącznie mistrza gry że wygląda to tak jak wygląda. Olał sprawę kompletnie. Wpuścił nas do piaskownicy gdzie panuje samowolka, samemu nie sprawując nad tym żadnej opieki. Kurwa mać jeżeli już dajecie nam możliwość udziału w jakieś zabawie to przynajmniej zagwarantujcie nam że będziecie ją prawidłowo prowadzić. No cóż ja również nie zamierzam dłużej brać udziału w tej pomyłce...chyba że coś się poprawi w co wątpię. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 ((porozmawiam z nią jeszcze)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 ((heh więc wygląda na to, że sesja się właśnie skończyła skoro powoli wszyscy wypadają. A szkoda, ponieważ sesja zapowiadała się ciekawie. Zatem moje pytanie co teraz robimy??)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 ((umieramy? ja dopiero się zapisałam i chyba już odchodzę ;- ; nie ma co robić.. . o nie... podwójne nawiasy tak bardzol...)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 ((Ano... ja się zapisałam i nic nie napisałam, a już mam dość tej sesji... A co do tej moje, to pomyślę nad ożywieniem jej)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Nie jest to pierwszy raz, kiedy Lightning Energy zakłada sesję, po czym totalnie ją olewa. Byłoby miło, gdyby napisał tu co ma zamiar dalej z tym robić albo po prostu zrezygnował i nie zakładał więcej tematów, na które nie ma czasu/chęci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Oksymoron skoro ta sesja umiera to chyba możesz ją przenieś do archiwum jako przerwaną prawda? Bo mówię skoro odchodzą gracze a mg olał sprawę to dla mnie sprawa jest jasna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Nie mogę, ponieważ to nie jest mój dział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 A rozumiem... Tak czy inaczej sesja jest raczej martwa. Aha oksymoron na priv dogadajmy resztę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 [To jak wszyscy to ja też Walić to.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 sesja umarła tak szybko? omg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Po co sie zapisujesz, skoro sesja umarła? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 ehh.... chyba trochę późno xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts