Pesgenu Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Oglądanie MLP przy rodzicach - to musiał być sen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asus Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Ja nauczyłem sie śnic na jawie . To dopiero jest prawdziwe przeżycie ! Robić co chcesz z kucykami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Ja nauczyłem sie śnic na jawie . To dopiero jest prawdziwe przeżycie ! Robić co chcesz z kucykami Mi mówisz o robieniu z kucykami o czym się wymarzy? xD Rozmawiasz przecież z profesjonalistą! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 z pewnością chodzi ci o robienie babeczek, wspólną zabawe i poznawanie magii przyjaźni...? Prawda...? PRAWDA!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Ja mówiłem o wspólnej zabawie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Poddaję sie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohNc0ToN Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 no chodzi mu pewnie i to sie pukal z jakims kucykiem czy nie ? Serjo ja tez mialem taki sen tylko pochwili zlapalo mnie obrzydzenie i normalka owszem sie snila Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GucioPL Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Mi się śniły aż 2 sny o kucach -1 sen- Rainbow Dash i jej przyjaciółki musiały się rozdielić każda musiała iść do swojego rodzinnego domku. -2 sen- Był taki że kucyki musiały pokonąć potężnego Jednorożca dlatego że zniszczył Equestrie --------I to tyle jak wam się spodobało to piszcie a jak nie to mam was głęboko................. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Ja chyba przesadziłem z Piłą i innymi horrorami bo dziś mi się śniło że goni mnie Pinkamena z piłą łańcuchową po szpitalu psychiatrycznym. Jak jej zwiałem to zaczęła gonić mnie Fluttershy wyglądająca jak z potwór z Amnezji a następnie RD porwała mnie to Rainbow Factory. Na szczęście obudziłem się zanim wpadłem do maszyny bo zostałby ze mnie tylko barwnik. Jak ktoś chce wiedzieć jak wyglądała mniej więcej Fluttershy to tu macie linka http://fc06.deviantart.net/fs70/f/2012/112/c/5/my_little_amnesia__fluttershy_by_cookiemastercorgi-d4x80rq.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Poddaję sie xD Nah a miałem nadzieję że poprowadzimy miłą dyskusję Jak to znajomy określił jestem 'clopmaster' xD Na mojej 'liście' gości Spitfire (2-u krotnie) Dashie i od dziś AJ Zaczynam się zastanawiać czy nie jestem chory psychicznie ;_; Chociaż każdy śnił mi się jak byłem po alkoholu więc można uznać że to jego wina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 "Burdel u Suchego - najlepszy burdel w Equestrii" xD A tak serio - gorzej by było, gdybyś śnił o tym z np. małymi źrebaczkami (z CMC na przykład). Wtedy zostaniesz pierwszym pedozoofilem... więc na razie luz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Haha xD Ale i tak to było... Okropne... Napisze Ci na pw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 A mnie to się pomija... Ja też PW poproszę. Bo mi inaczej będzie smutno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Banda chorych zoo-kreskówko-pedo-cotamjesczemożliwe-fili! 0_o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 rzecz jest w tym czy sen się podobał, a nie co się śni :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Ale sny nie biorą się znikąd, to my sami podświadomie je wymyślamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 A mnie szczerze w ogóle nie obchodzi skąd sny się biorą - byle by były ciekawe xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Zależy od definicji "ciekawe sny" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Mówię ogólnie o snach które się na długo będzie pamiętało. Ja z normalnych miałem jeden o Dashie - tego nigdy nie zapomnę ;__; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duke Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Suchy, ty to masz jednak najlepsze sny !!! Też chciałbym takie, ale ostatnio w ogóle mi się nic nie śni albo mam takie pokręcone i surrealistyczne, że nic nie mogę zapamiętać. Też mogę prosić na PW twoją relację, Suchy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Jasne, ale z którego? Bo zostają jedynie erotyczne - nie chce przypominać sobie tego o Dashie bo znowu będę ryczał ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duke Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Wyślij mi na PW te pikantniejsze. O Dashie to chyba już było dokładnie w temacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 znowu miałem pikantny sen, tylko tym razem z Celestią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Dawaj dokładniej na PW xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Jej. Weźcie załóżcie sobie nowy temat : "Pikantne sny o kucykach" Bo to jest o normalnych snach z kucykami. ... p.s. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts