Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Heh, chyba też sie domyślam. I raczej nie jestem z tego zadowolona - rzekła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 -Chung myśli, że Jess została pogryziona przez wampira.- Przyznał z poważnym wyrazem twarzy Nick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Zaraz się dowiesz. - powiedział, gdy byli już dostatecznie daleko od gapiów. - Cóż, to co cię ugryzło to był wampir. Jakiś słaby najpewniej, ale uciekł nim zdołał cię zabić. Tylko ugryzł, zgaduje iż ścigała go moja matka lub ojciec. Aha, jestem wampirem, a nazwisko które czytają na listach nie jest moim prawdziwym. Zaraził cię zwykły wampir, ale odkręcić się już tego nie da, do jutra będziesz już w pełny przemieniona. Jakieś pytania? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 -Chwila chwila... wampirem? Czyli wy jednak... aha... rozumiem...-dla dziewczyny to byl duzy szok jednak starała sie to ukrywać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Słuchaj, wiem że to trudne, zwłaszcza że jesteś jednym z najbardziej nienawidzonych obecnie nie ludzi ale niestety. Jeśli chcesz mogę ci pomóc się przyzwyczaić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Nic nie wiadomo, ale czas pokaże, czy to prawda. - odpowiedziała Kido. - Jestem tylko ciekawa kto ją ugryzł... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 -Chung najpewniej powie Jess kim jest i co się z nią stało więc wydaje mi się, że my nie musimy się teraz ukrywać. Przynajmniej przed nami.- Powiedział rozglądając się po zebranych wokół.- Co o tym myślicie?- Zapytał zebranych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 (edytowany) Stawiam, że na pewno została ugryziona. To jakoś po prostu widać... i czuć - rzekła Aremira - Co do nie ukrywania się... zależy. Edytowano Lipiec 22, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Osobiście nie robi mi to różnicy, ale jestem za. - odparła dziewczyna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 Dziewczyna pokiwala głową na znak zrozumienia. -To co teraz? Mam wrocic do szkoly? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Dziś i jutro to będzie niebezpieczne. Na razie powinnaś poczekać. Zaraz po staniu się wampirem będzie nieposkromiona i głodna. Będziemy musieli poczekać. - powiedział. ((Szeri twoja postać jest z nimi?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 -Czyli mam wrócic do domu, tak? -zapytala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Dobrze zatem kto zacznie?- Zapytał. Nie chciał sam zaczynać. Wolał najpierw poznać innych chciał wiedzieć z kim uczęszcza do klasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - To też niebezpieczne. Twoi rodzice to ludzie prawda? W moim domu nie ma żadnych ludzi, tam będzie bezpieczniej. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Cóż, ostatecznie z racji, że Leif miał średnio ciekawsze rzeczy do roboty, to również podszedł do całej reszty. - O czym rozmawiacie? - zapytał, spoglądając po wszystkich wokół. - I co z nią jest nie tak? - dodał w odniesieniu do Jess. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 (edytowany) [Da, bo co? ] Edytowano Lipiec 22, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Nick popatrzył na Leifa, który dopiero przyszedł. -Jess została ugryziona przez jakiegoś wampira.- Powiedział poważnie.- A my zastanawiamy się czy warto się ukrywać z naszymi rasami w obecnym tu gronie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 -Dobrze-powiedziala kiwajac głową. Czula sie okropnie i tak tez wyglądała. No i byla coraz bardziej głodna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Och - zdziwił się nieco na wieść, że owy człowieczek już nie będzie takowym. No ale, właśnie tak wygląda taki pokręcony świat jak ten, nie? - A co do ujawniania ras, to jakby nie patrzeć, zakładając że w tym gronie nie ma ludzi, ujawnianie się jest w porządku. Gorzej jakby takowi się znaleźli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Ty też idziesz? - zapytał Alice. - Spokojnie, nikt cię tam nie zje. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Co ja? - zapytała i podniosła wzrok. - Ach... No dobra. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Nick popatrzył na niego z wyrzutami. -Wierz mi,że nie ma.- Powiedział. Teraz mało go interesował czy jest wśród nich jakiś człowiek. -A nawet jeśli jest to już nie długo. Bardziej się zastanawiam kto pogryzł Jess.- spojrzał na zebranych. Nie sądził aby któreś z obecnych było wampirem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Patrzysz na mnie, jakbym ja to zrobił. - Wzruszył ramionami. Jemu naprawdę było obojętne, czy ich koleżanka z klasy będzie kolejnym odmieńcem, czy normalnym człowiekiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - To chodźcie. - powiedział i skierował się w stronę swojej posiadłości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Nick popatrzył na niego lekko zdziwiony. -Ty miałbyś ją pogryźć? - Nick wybuchł śmiechem.- Nigdy nie słyszałem o pół-demonach gryzących ludzi... Byłoby to ciekawe- Powiedział nieco ciszej z drwiącym uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts