Mały Hehesz Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 -Wymyślasz jakieś niestworzone bajeczki i myślisz że Ci uwierzę? Co ty sobie myślisz? Że możesz sobie zabijać od tak kogo popadnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Spokojnie Yuki... - mruknęła. - Najwyraźniej tak już musiało być. Nic na to nie poradzisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 (edytowany) -Mam prośbę. Nie wypowiadaj się. Ok? No chyba, że wolisz się Lucyfera zapytać o prawdę.- zapytał lekko się przechylając , a jego oczy zrobiły się całkiem czarne prócz tęczówek Edytowano Wrzesień 12, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 -Mam się nie wypowiadać? A kto tu się wtrąca do rozmowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 -Ej no sory. Ka też jestem demonem.- powiedział z grymasem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Ja! - krzyknęła Agnes która właśnie wtrąciła się do rozmowy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Zaraki spojrzał na nią karcąco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - No ej! Dajcie spokój! Yuki straciła ukochanego... Ma prawo się wtrącać, kłócić z wami i w ogóle! - zawołała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 -Mógł się nie sprzeciwiać Lucyferowi to by nie zginął.- powiedział unosząc głos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Śmieszny z ciebie typek - stwierdziła patrząc na Lucyfe....Lucyfa.... na Lucy ;w; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Śmieszny z ciebie typek - stwierdziła patrząc na Lucyfe....Lucyfa.... na Lucy ;w; ((Lucyfer to jeden z królów piekła a postać Lucyphera nazywa się Zaraki .-.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 (( teraz Shirozaki.))) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Emily popatrzyła na Zarakiego ze złością w oczach. - Faceci to idioci... - mruknęła, wzięła swoje rzeczy i poszła do pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 ((ale ja tego nie wiem skoro nazywacie się kurde lordami kurde -.-" ) - będę na ciebie mówić jak chcę! żaden nawias nie będzie mnie poprawiać Lucynko! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 [ Cass rozwala system XDDDD ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 -Jestem Shirozaki. A król piekła to Lucyfer więc go nie obrażaj.- powiedział a uśmiech spełzł z jego twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 ((Cassidy... i ty się dziwisz że ja mam względem ciebie negatywne odczucia? Poza tym mówią swoje stanowisko a nie imiona, to że ktoś jest Adwokatem nie znaczy że się tak nazywa...)) - Mam tego dość. - powiedział i wyszedł mijając wszystkich, udał się na zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 (edytowany) [cass nic nie rozwala siostrunio .- . ] - a! kojarzę. to ten co przewijał demonom pieluszki ? ... a może to ten od... o nie... to ten hydraulik ?! ((Oh Mephisto , nie! dobra trudno tam, nigdy mnie nie lubiłeś, a mi to tam wsio :3 ) Edytowano Wrzesień 12, 2014 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Shiro wstał .- Żegnam wszystkich.-powiedział z udawaną uprzejmością i udał się do pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 ((Cass, ogar i pisz posty które mają choć w najmniejszym stopniu sens )) Yuki miała mieszane uczucia. Poszła do pokoju padła na łóżko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Emily rzuciła swoje rzeczy na łóżko i podeszła do Yuki. - ... Wszystko dobrze? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Reani wysłuchała całej rozmowy z daleka, próbując zrozumieć o czym konkretnie rozmawiają. Gdy skończyli pomyślała nad pójściem do pokoju, ale wiedziała, że poszły tam Emily i Yuki, więc zrezygnowała i wyszła na dwór. Usiadła pod jakimś drzewem i zaczęła kreślić coś na kartce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 -Nie! Nie jest dobrze!-wrzasnęła Yuki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Spokojnie Yuki... Ja rozumiem że to boli... Ale przejdzie. Zobaczysz. - powiedziała i uśmiechnęła się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Add skierował się do lasu. - To co się stało nie mogło się odbić bez echa... jeśli ściągnie tu któryś z książąt mamy przesrane... - mruknął siadając pod drzewem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts