Dean Ambrows Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Zaraki wstał. W jego pokoju było bardzo pusto. Wstał, spakował się i przeniósł się do pokoju Adda. Wszedł do pomieszczenia i zaczął się bawić nożem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Reani wróciła do swojego pokoju. Zobaczyła Yuki i Agnes, jednak nie odezwała się do nich. Usiadła na swoim łóżku, skrzyżowała nogi i przymrużyła oczy w skupieniul Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Agnes podeszła do Reani. - Wybacz, ale chyba nie miałyśmy okazji się poznać. pomijamy fakt, że mamy ten sam pokój. jak ci na imię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Reani zacisnęła oczy, po czym je otworzyła i westchnęła. Zaraz jednak się uśmiechnęła - Reani, a ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 -Ładnie. Jestem Agnes. Em... co robisz? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - Agnes... też ładnie - powiedziała elfka. Zastanowiła się przez chwilę, na co to wygląda 'po ludzku' i odpowiedziała, jednak bez przekonania - ...medytuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Agnes długo się nad czymś zastanawiała-.... Jesteś Elfem? - zapytała po chwili . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Elfem? Serio? Każdy medytujący człowiek musi być elfem? - odpowiedziała tym razem pewnie, że aż trudno było skrytykować jej grę aktorską. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - Nie. Nie trzeba - odpowiedziała i usiadła obok. - Po prostu nie wyglądasz na demona, nie masz różdżki, ani włochatych uszu. No i nie zareagowałaś na to. - mówiła i zaczęła ruszać swoimi kocimi uszkami (tak była bez kaptura ;-; ... ) - więc nic innego nie przyszło mi do głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 ((To ona bez kaptura była .-. ?)) Pod włosami Reani opadły uszy - Różne dziwne rzeczy się widziało. Poza tym skąd wiesz, że nie mam różdżki? ...no dobra nie mam, ale to pomińmy - odparła wesoł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Add po chwili usiadł obok. - Nie przeszkadza ci to że posiedzę obok? - zapytał. ((w sumie on ma kaptur z uszami jakiegoś zwierzaka pewnie wilka , a przynajmniej tak stylizowane)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - No pewnie że nie. - zaśmiała się. Po chwili ziewnęła. Była bardzo zmęczona i była pewna że za chwilę zaśnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - Chcesz iść spać? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 (edytowany) - Ta... Jestem trochę zmęczona... - mruknęła. Edytowano Wrzesień 13, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - Chcesz już wracać? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 (edytowany) - Nie, nie. Zostańmy tu, tu jest fajnie. - powiedziała. Edytowano Wrzesień 13, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - Dobra. - powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Emily uśmiechnęła się pod nosem. Po chwili zamknęła oczy i zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Add siedział przez chwilę, po chwili wziął Emily na ręce i poszedł z nią w kierunku internatu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Emily mruknęła coś niezrozumiałego przez sen i wtuliła się w Add'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Add spojrzał na Emily, wciąż spała więc najprawdopodobniej nie miała zamiaru się w niego wtulić. Po chwili dotarł do akademika, zaniósł Emily do jej pokoju, wszedł. - Ja ją tylko tu odkładam. - powiedział do znajdujących się tam dziewczyn i zostawił ją na jej łóżku, potem wyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Gdy Add wyszedł Reani zapytała Agnes - Oni są parą czy przyjaciółmi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 14, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2014 -Z tego co wiem to tylko przyjaciółmi. Ten koleś "nie wierzy w miłość od pierwszego wejrzenia"-wtrąciła się Yuki jednak nadal była smutna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Emily obudziła się w tym momencie kiedy padło pytanie czy ona i Add są parą. Podniosła się do siadu i zaśmiała się. - Ja i Add? Parą? No chyba nie. Nie wiem czy można to nazwać przyjaźnią... A tym bardziej miłością, czy czymś tam... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Add skierował się do pokoju, potem położył się na łóżku i ściągnął opaskę z oka. - Eh. Ledwo udało mi się go pokonać na formie Diabolic Espera... jeśli on naprawdę nie umarł to bez oślepnięcia całkowitego nie dam rady mu nic zrobić... - mruknął pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts