Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 - Tak tylko pytam... - odparła Reani. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Shiro spojrzał na Adda. -Nad czym tak myślisz?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 - Nad tym w jaki sposób zwiększyć swoją siłę. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 - Ale nawet jeśli... To by nie wypaliło. - powiedziała, opatuliła się kołdrą i zaczęła czytać książkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 - Tak , tak wiemy. Add cię nie kocha , ty nie kochasz Add'a i wszystko po staremu . - mówiła kładąc się na swoim łóżku. - wiecie... muszę wam jednak coś powiedzieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 ((Jako iż Hehesz mi pozwolił.)) Add po chwili wstał i wyjrzał przez okno. Spojrzał na niebo, które było dziwnie ciemne. Słońce zostało w cześci przyćmione. Po chwi dało się zauważyć kobiete idącą w strone internatu. Była wysoką blondynką około trzydziestki. Była ubrana w ciasne skórzane spodnie, wysokie buty. Też ze skóry i w czarną koszulkę. Na uszach miała słuchawki a w ustach cygaro. Weszła do budynku a Add wybiegł z pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 - No to mów. - powiedziała nie przerywając czytania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 (edytowany) - Co go znów trafiło? - mruknął pod nosem Oz mijając się z Add'em((po zagadkowym zniknięciu wrócił xd )). Po chwili się wrócił i poszedł za demonem. ((Stalker motzno. Błagam nie bij!)) Edytowano Wrzesień 14, 2014 przez Krulig MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Add spojrzał na Oza. - Jeśli coś ci się stanie nie moja wina. - po chwili spotkali się z kobietą która na widok Adda ściągnęła słuchawki. - Kope lat młody. Co tam? I co to za kurdupel? - wskazała na Oza. - Witaj Pani. Ten kurdupel to Łańcuch. Oz. - powiedział przyklękając na jedno kolano przed kobietą na jedno kolano. Ta podeszła do niego i jedną ręką podniosła go i postawiła na równe nogi. Podeszła do Oza i zaczęła targać go za policzki. - Ale słodziak. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Emily zobaczyła pociemniałe niebo, więc podeszła do okna, otworzyła je na oścież i wyjrzała na zewnątrz. Zobaczyła jakąś kobietę którą widziała pierwszy raz w życiu, Add'a i Oza. Usiadła na zewnętrznym parapecie i zaczęła się im przyglądać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 - To boli... - mruknął cicho chłopak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 - Miłość boli. Handluj z tym. - powiedził puszczając go. - E, panienka z okienka! - zawołała do Emily. - masz może fajki? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Emily uśmiechnęła się przyjacielsko. - Niestety nie. - zawołała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 - Spoko. A wiesz gdzie jest ta laska która umawiała się z tym demonem co mu Add i ten drugi ryj przeorali? - zapytała. (( wygląd kobiety Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 - No pewnie. Siedzi sobie tutaj, w pokoju i użala się nad życiem. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 - Spoko. To ja sobie was odwiedzę! - zawołała. Złapała Oza i Adda za kołnierz i ciągnęła ich za sobą. Dotarła do pokoju dziewczyn i otworzyła drzwi z buta. - ok. Eee. Jak wy się zwieta? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 - To jest Yuki, ta co się umawiała z tym całym... Markiem... czy jak mu tam było. A to jest Agnes i... Reani... O ile dobrze pamiętam. - powiedziała wskazując na nie po kolei. - A ja jestem Emily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 - Lucy Cypher. Mówicie na mnie Lucyfer. Ale samo Lucy wystarczy. Miło poznać. - przedstawiła się i usiadła na łóżko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 - Coo... A ja myślałam że Lucyfer to facet... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 - Trololo! Jestem kobietą. Jakiś moron kiedyś się pomylił i tak zostało. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Emily zaśmiała się. - A w takim razie co panią tu sprowadza? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 - Panią? Wyglądam aż tak staro? - zapytała. - a jestem tu bo mój Lord Protektor, Add zabił innego demona. Muszę sprawdzić czemu. No wiesz papierkowa robota, muszę wypełnić dokumenty. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 - Nie, nie. Ależ skąd. Po prostu... To przyzwyczajenie. - powiedziała i uśmiechnęła się. - Ja tam nie jestem pewna czy ten cały Mark zginął... A nawet jeśli, to musiał mieć jakiś tam plan awaryjny czy coś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 - Dobry! - przywitała się po chwili nieprzytomności. - O przyprowadziła mi pani Oz'a - powiedziała po czym przytuliła Oz,a alleluja (( )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 - Dobrze prawisz myszko. Drake to cwaniak. Add chłopcze, czemuś ty się z nią nie umówił? Jak dla mnie pasujecie do siebie. - stwierdziła. Add strzelił tylko facepalma ale nie odezwał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts