Szeregowa WW Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 - Skoro wciąż żyje to nic mu nie będzie. - powiedziała Lorence do Kuro. - Musi tylko odpocząć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 13, 2014 Autor Share Napisano Listopad 13, 2014 Tak. Przyjął na siebie cały ból więc stracił przytomność.- powiedział kładąc go i Elesis delikatnie na łużku. Pogłaskał ją po głowie delikatnie z uśmiechem. Usiadł zmęczony w fotelu.Tak. Przyjął na siebie cały ból więc stracił przytomność.- powiedział kładąc go i Elesis delikatnie na łużku. Pogłaskał ją po głowie delikatnie z uśmiechem. Usiadł zmęczony w fotelu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 - Nie martw się. Jest po prostu wycieńczony, odpocznie trochę i będzie żył. - powiedział Law do Kuro. Wszedł do środka i odłożył pudełka. - Eh... Ja się chyba zdrzemnę... - stwierdził Law. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 Emily odłożyła skrzynki. - Ja chyba też... - powiedziała ziewając i przeciągając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 Kuro usiadła przy swoim panie i położyła się obok niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 ((Um... Lacie wciąż grzecznie czeka )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 13, 2014 Autor Share Napisano Listopad 13, 2014 Dante przypomniał sobie o dziewczynie. Pidszedł do niej. - Witaj jestem Dante.(( tłumaczenie kim jest odsyłacze do strony 1 lub 2)). Jak się z tym czujesz?- zapytał lekko zmęczczony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 Lacie popatrzyła na Dantego((Tak to się odmienia? )) z miną jakby czegoś nie rozumiała. - Jakieś wielkiej różnicy nie czuję... - powiedziała - Mogę już iść do domu~? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 Law usiadł na fotelu. - Ale mnie w krzyżu łamie... - mruknął. Elesis leżała obok Rina, po chwili mimowolnie przytuliła się do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 (edytowany) Lorence odłożyła siekierę i nóż do torby i usiadła na jednym z foteli. Westchnęła ciężko, po chwili uśmiechnęła się pod nosem i zamknęła oczy. Emily usiadła Law'owi na kolanach. - Mogę sobie tak posiedzieć? - zapytała z uśmiechem. Edytowano Listopad 13, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 - Pewnie. - powiedział Law i uśmiechnął się. - Bolą cię plecy? Bo mogę ci masaż zrobić. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 - Nawet nie bolą... - mruknęła i ziewnęła. Była okropnie zmęczona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 - Może się położysz? - zaproponował. - Są tu pokoje pewnie. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 Rin ocknął się i poczuł bul w całym ciele. Zauważył też że Kuro i Elesis przytulają się do niego. - Będę musiał to wam jakoś wynagrodzić co? - Zapytał osłabionym głosem. Był bardzo głodny. Kuro złapała rękę Rin'a i przez sen zaczęła go lizać co go łaskotało ale nie wierzgał się. Pogłaskał jedynie obie dziewczyny po głowach. (( Rin ma harem )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 ((Ma kota i rudą podpalaczkę >.>)) Elesis mruknęła coś pod nosem. W zasadzie to nie wyglądała na to jakby śniło jej się coś przyjemnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 - Tak... Za chwilę... - mruknęła, wtuliła się w Law'a i zasnęła. Lorence otworzyła oczy i popatrzyła na Rin'a wściekłym wzrokiem. Nie odzywała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 Law wziął Emily na ręce, poszedł na górę do jednego z pokoi i położył ją na łóżku. I wyszedł cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 - Za co się wściekasz na mnie? - Rin zapytał Lorance - Tym razem udało mi się wszystkich ochronić, przynajmniej tym razem - Rin ledwo co mówił od zmęczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 - Właśnie... Tym razem... Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo wszyscy się o ciebie martwiliśmy... - powiedziała i popatrzyła pustym wzrokiem w podłogę. - Bałam się... Bałam się że ciebie też straciłam.... - mruknęła i podniosła się. - Ale teraz śpij. Musisz odzyskać siły. - powiedziała i wyszła z budynku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 - Nie musisz się bać - Rin powiedział ciepłym tonem głosu do Lorance - Mnie byle kto nie pokona - Uśmiechnął się do niej słabo ale ciepło - Nie mogę spać z głodu, pokarmisz mnie? - Zapytał proszącym głosem - Nie mam jak teraz się stąd uwolnić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 W pewnym momencie ni stąd ni zowąd Elesis spadła z łóżka zostawiając na nim tylko nogę. Nie sprawiło to jednak że się obudziła. W zasadzie to tylko przekręciła się na bok. ((Nie będzie karmiony jednak może wstać :3 )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 (( A idź w pioruny, kolejną kobite Rin by miał w haremie )) Rin wyprostował się i wstał z łóżka. Ruszył do kuchni coś przegryźć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 [ Ej no XDDD Dobra trudno już XDD ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 (( Jak chcesz to idź za Rinem i zrób o co prosił ;3 )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 (()) Law zszedł na dół. W zasadzie to na cel obrał kuchnię ale zatrzymał się przy skrzynkach. Wgapiał się w nie. - Czuje się jak przed otwarciem skrzynki w team fortressie i liczę na kuriozum albo unusual'a. - mruknął i poszedł do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts