Szeregowa WW Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - No bo to takie niesamowite~ Zawsze zastanawiałam się jakby to było gdybym wylądowała w waszym świecie, no i proszę~ - powiedziała z uśmiechem. - Bardzo miło mi was poznać. Jestem Melody Evans. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Jednak Coffe nadal leżała skulona. Bo to , że jakiś obcy kuc przyjdzie jej powiedzieć ,,ej wyłaź " stwory wcale nie kolorowe na dwóch nogach nie są groźne. To dla niej to nic nie znaczy. gdy usłyszała ich rozmowę wychyliła się lekko zza krzaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Podał mu kopytko - Aha... w waszym świecie? - Nie do końca zrozumiałem o co mu chodziło. - Jesteście kosmitami...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 - Emm nie wiem czy można to tak nazwać... ale sądzę że to możliwe. - stwierdził Law. - A ten ostatni kucyk co siedzie za krzakiem to wasz kolega? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Coffe wyskoczyła zza krzaczka i z przerażeniem skradała się w stronę Law'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Tak właściwie, to spotkaliśmy się pierwszy raz... - odpowiedziała dla Lawa - ja mam na imię Cherry - skoro ludzie się przedstawili, to czemu ona nie miałaby tego zrobić? Ostrożnie podniosła kopytko, aby podaç je dla mężczyzny - i miło mi was poznać - przekonała się do nich. Gdyby chcieli zaatakować, to przecież mieli ku temu już wiele okazji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 - Miło mi. - powiedział Law do Cherry i uśmiechnął się. - Jak przedstawia się władza w Equestrii? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Coffe podeszła jeszcze bliżej Law'a po czym usiadła obok niego na ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Miło mi jestem Dante Greywolf. Ale wystarczy Grey.- powiedział Uśmiechnął się lekko widząc skradającą się klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Więc tak wyglądają kosmici... - Lekko się cofnąłem - Ja jestem Deft Lissom... wystarczy Deft. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 Law popatrzył na klacz która usiadła obok. Spojrzał na nią. Po chwili ni stąd ni zowąd zaczął ją głaskać. - Zawsze chciałem to zrobić... - stwierdził. ((Sorki że tam wyżej nie napisałem że Law podał rękę Cherry ale nie zmienię tego teraz)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 -Hej malutka. Nie bój się. nie zrobimy ci krzywdy. Claude próbowała dodać otuchy małej klaczy. -Jestem Claude. A ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Klacz uśmiechnęła się do nich. - Jestem CoffeTeam... - powiedziała cichutko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 -Ależ ty jesteś słodka! - powiedziała Claude i przytuliła Coffe.- Och wybacz. Dziewczyna się odsunęła. -Nie przestraszyłam cię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Nie ... Tylko troszkę . - powiedziała po czym wzniosła się na swoich skrzydłach i przytuliła się do Claude. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 -Och. Zupełnie jak na obrazkach w internecie, gdy wpiszesz w google'a "hug mlp" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Coffe znów stanęła na kopytkach. - J...jakim inerpecie? - zapytała. - straszny jest? ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 - Internet to takie coś gdzie można znaleźć wszystko ale każdy szuka słodkich kotków i... - tu odkaszlnął - no złych rzeczy. - ale tak to wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Alice obudziła się. Czuła, że wszystko ją boli. Zobaczyła na ziemi jakąś karteczkę i podniosła ją. Zorientowała się, że na drzewie jest strzałka i bez zastanowienia poszła w tym kierunku. Po chwili zobaczyła kucyki i kilku ludzi. Co to za miejsce? Gdzie ona jest? Po chwili postanowiła podejść. -Cześć. Jestem Alice. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć co to za miejsce?-zapytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Ikkkkk! - Coffe znów się schowała . - Was jest coraz ... więcej... - wyszeptała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Almudena wyszła z lasu i stanęła jak wryta - Hę? Głupi ten sen... - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Jeny! Znów się wystraszyła!- spojrzała na nową postać na polanie-Część. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 - Jest strachliwa ale urocza. - powiedział Law do Cloude. - Cześć. - powiedział do nowoprzybyłych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Eee... cześć - powiedziała Cherry do kolejnych ludzi, robiąc krok w tył. Ta sytuacja ją z lekka przytłaczała, za dużo się wydarzyło w tak krótkim czasie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Mhm... - powiedziała Almudena zobaczywszy sytuację. - To może ja wrócę do lasu - rzekła, jednak usiadła na polanie, trochę dalej od reszty i zaczęła się im przyglądać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts