BrokenRC Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Ja jestem chętny do zamiany, dla mnie to bez różnicy z kim się zamieniam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thoron95 Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Nieee. Nie chce stracić Thorna. ;c Ooo.... przestań, bo jeszcze zacznę myśleć, że zależy Ci na tym, abym został w Twojej drużynie, bo mnie lubisz ...But Wait! Thorna D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 14, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2015 D: Sorki... Zawsze zapominam o tym jednym "o". Za bardzo mi się kojarzy z Thorinem. xD Ooo.... przestań, bo jeszcze zacznę myśleć, że zależy Ci na tym, abym został w Twojej drużynie, bo mnie lubisz Zależy i lubię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 (edytowany) Czy ktokolwiek miał jakikolwiek kontakt z Hoshidesuem (Bluesky Star)? Nie mogę w żaden sposób się z nim skontaktować a on nigdzie nie zostawiał informacji o nieobecności! Wszyscy którzy potrzebowali zmiany przeciwnika taką otrzymali, oprócz mnie. Ja jestem cierpliwym gościem ale ponad 9 dni od rozpoczęcia WW a on NIC?! Rozumiem że może być bardzo zajęty ale czy napisanie 1 posta w stylu "przepraszam ale nie wrócę przed... lub proszę na mnie poczekać" jest takie trudne? Obawiam się też by nie było coś w stylu wróci napisze 1 posta i znowu nie ma go przez tydzień lub więcej. Osobiście sam jestem zajęty ale steram się przynajmniej raz dziennie wbić i sprawdzić co słychać. Wiem że ja o tym nie decyduje ale czy mógłbym poprosić o innego przeciwnika bo już na prawdę nie wiem co robić. Edytowano Styczeń 14, 2015 przez J#42 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 14, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2015 Czy ktokolwiek miał jakikolwiek kontakt z Hoshidesuem Ostatnio był na forum 32 minuty temu. Napisz do niego PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Ostatnio był na forum 32 minuty temu. Napisz do niego PW. Właśnie w tym cały problem. On bywa na forum ale kompletnie zlewa ST. Poza tym pisałem już do niego nie raz i nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 (edytowany) Wili przygłądała się z boku gdyż nie wyczytano jej imienia . Najwyraźniej Wili nie ma przeciwnika J#42. Może z nią walcz. Edytowano Styczeń 15, 2015 przez Emiel Regis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 J#42* Może z nią walczyć ale wydaje mi się, że najpierw trzeba ją jakoś wprowadzić w sytuację, bo wydaje mi się, że jest zagubiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ms.Swag Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 J#42* Może z nią walczyć ale wydaje mi się, że najpierw trzeba ją jakoś wprowadzić w sytuację, bo wydaje mi się, że jest zagubiona. byłabym wdzięczna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 byłabym wdzięczna Co byś w takim razie chciała wiedzieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ms.Swag Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Co byś w takim razie chciała wiedzieć? Takie ogólne rzeczy np w którym dziale to się odbywa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 To może tak Tutaj masz link do ogólnych zasad Jeśli chodzi o samo WW to jest na zasadzie pojedynków (Na razie (Chyba)) Ta lista jest średnio aktualna, bo kilka osób odeszło i doszło, więc pary są tylko niektóre według listy. Jesteśmy na Arenie, która w magiczny sposób zamieniła się w pustynie. Można ustalić, że przyszłaś na arenę razem z innymi i dajmy na to trochę ci zajęło wypatrywanie odpowiedniego przeciwnika. W razie jeszcze jakiś pytań jest tu kilka osób, które na pewno ci odpowiedzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 (edytowany) Te zasady też mogą być nieco nieaktualne ale ogólnie można się trzymać. W dziale swojej drużyny masz tematy służące interakcji z innymi graczami koszary itd. Ale na to musisz poczekać bo naszą grę spotkał niedawno reset i niektóre tematy są martwe. No i tutaj, w pogawędkach zazwyczaj wiele się dzieje więc na twoim miejscu bym tu co jakiś czas zaglądał. Edytowano Styczeń 15, 2015 przez Emiel Regis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ms.Swag Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 To może tak Tutaj masz link do ogólnych zasad Jeśli chodzi o samo WW to jest na zasadzie pojedynków (Na razie (Chyba)) Ta lista jest średnio aktualna, bo kilka osób odeszło i doszło, więc pary są tylko niektóre według listy. Jesteśmy na Arenie, która w magiczny sposób zamieniła się w pustynie. Można ustalić, że przyszłaś na arenę razem z innymi i dajmy na to trochę ci zajęło wypatrywanie odpowiedniego przeciwnika. W razie jeszcze jakiś pytań jest tu kilka osób, które na pewno ci odpowiedzą. dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Mamy 10 postów na przeciwnika a dezyzje o tym kto wugrał podejmuje neutralny obserwator. W czasie ww nasze poataci mogą w najgorszym wypadku wypaść z areny czyli na kolejne ww nie trzeba robić nowych kp. Jeśli uda Ci się wygrać (albo jak mi nie zginąć :/) możesz wesprzeć swojego (jak poprosi) albo zmierzyć się z wolnym przeciwnikiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 W takim razie jeśli nikt nie ma nic przeciwko to moim przeciwnikiem będzie Wili. Ustalmy iż nasze 1 posty się nie liczyły, gdyż nie dotyczyły naszej walki. Więc oboje mamy po 10. Czy ułatwić zadanie naszemu tajemniczemu sędziemu i usunąć je czy mogą zostać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 15, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2015 W takim razie jeśli nikt nie ma nic przeciwko to moim przeciwnikiem będzie Wili. Ustalmy iż nasze 1 posty się nie liczyły, gdyż nie dotyczyły naszej walki. Więc oboje mamy po 10. Czy ułatwić zadanie naszemu tajemniczemu sędziemu i usunąć je czy mogą zostać? Sama napiszę do Twojego przeciwnika. Jeżeli nie odpisze mi, chociaż będzie dostępny, to od razu znajdę Ci inną osobę, chociaż powoli mam tego po dziurki w nosie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 Czy w takim razie Rex może zająć wolne miejsce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 Czyli w takim razie zamiennik wbija do DS (bo nie dostałem podowiedzi na zaproponowane kp :( ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 Czyli w takim razie zamiennik wbija do DS (bo nie dostałem podowiedzi na zaproponowane kp :( ) Z tego co pamiętam Twoja postać miała być w DC... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Tia ale wiesz transfer z Rexem... Czyli ja wchodzę za niego do DS skoro on przechodzi do DC (chyba że coś się zmieniło a ja to przespałem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Czy będąc wojownikiem-medykiem muszę wybrać jedną z tych klas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Jeszcze nie ma medyka, więc jesteś tylko wojownikiem. Tak to rozumiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skajnet12344321 Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Jak moja postać używam w walce głównie techno magicznej zbroi to muszę zmieniać klasę postaci z maga na wojownika? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Cóż, z tego, co ja widziałem, to ty głównie stawiasz wokół siebie osłony. "Jokes" aside, dla mnie jesteś bardziej magiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts