Cava Herondale Napisano Grudzień 18, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2014 Co to jest PBF? Bo tak szczerze to nie wiem. Forum w stylu Role Play. Czyli gra ról. Tworzysz sobie postać i tworzysz własną historię. Ale to nie ma nic wspólnego z danym tematem. Odnośnie punktu 0 HP, bo jakoś to zostało pominięte. Ja widzę to tak: IMBA księżniczka ratuje swoich podwładnych przed śmiercią z kopyt DS, a DC ma opory. Wolałbym jednak by na ten temat wypowiedziała się Cava. Zapraszam na PW. Chce wiedzieć więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 Zapraszam na PW. Chce wiedzieć więcej. *Ehem* My też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 18, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2014 *Ehem* My też Przykro mi, lecz trochę poczekacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 Mam nadzieję, że chociaż to będzie zanim rozpocznie się WW i padną pierwsze ofiary. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 18, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2014 Mam nadzieję, że chociaż to będzie zanim rozpocznie się WW i padną pierwsze ofiary. Nawet nie jesteście w połowie symulacji. Do tego jeszcze sporo czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 Ciekawe ile nam zajmie dotarcie do połowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 Dotrzemy, gdy dotrzemy, nie ma powodów do pośpiechu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 (edytowany) Ja nie narzekam, nie mam nic przeciw czekaniu. Jednak z doświadczenia wiem że zbyt długie czekanie szkodzi w takim typie grach. Uczestnicy po dłuższym czasie tracą zapał i chęć do grania. Edytowano Grudzień 19, 2014 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 Przecież nie czekamy, tylko coś się dzieje ciągle. Ważne, że posuwamy się do przodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 19, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2014 Mój dział również stanął. Ale to przez te wyjazdy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 Po nowym roku wrócimy do normy postów dziennie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 (edytowany) Jednak z doświadczenia wiem że zbyt długie czekanie szkodzi w takim typie grach. Uczestnicy po dłuższym czasie tracą zapał i chęć do grania. Też tak sądzę. Dziwne też że Star jeszcze nie odpisał. Przecież nie czekamy, tylko coś się dzieje ciągle. Ważne, że posuwamy się do przodu. U was może tak... Edytowano Grudzień 19, 2014 przez EmielRegis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 U was może tak... "U was"? przestańmy dzielić ludzi A tak na poważnie jakkolwiek sesja by się nie toczyła i tak się dotoczy tego możemy być pewni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 19, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2014 Musicie też mieć na uwadę, iż zbliżaja się Boże Narodzenie. Userzy wyjeżdżają do rodzin, trwają przygotowania do Wigilii. To zabiera dużo czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 Czy ustalono już jak działają granaty oślepiające? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 (edytowany) Czy nie będziemy rozróżniać pozycji na polu walki? Bo to nieco dziwne że Sombra ciachnął mieczem lecącą w tej chwili na Harkona Choko. No i Devilplague stoi tuż obok Behemota a więc czy nie powinien być w strefie działania granatu oślepiającego? Edytowano Grudzień 19, 2014 przez EmielRegis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 (edytowany) Sombra nie utworzył miecza koło siebie, lecz koło Choko, zaś w moim wyobrażeniu Devilsplague był zbyt daleko od Behemota, by być w polu rażenia granatu. Oczywiście, wciąż mogę to poprawić, jeśli moje wyobrażenie jest błędne. Jeszcze jedno, proszę bez doublepostów. Edytowano Grudzień 19, 2014 przez Advilion Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 Żeby porozmawiać trzeba być w miarę blisko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 Oj zdziwiłbyś się, gdybyś wiedział z jakich odległości trzeba niekiedy rozmawiać. Czyli co, mam napisać wzmiankę o tym, że nieumarły dostał granatem oślepiającym? Który nic mu nie zrobił, bo jest nieumarły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 Nie, tak tylko się głupio czepiam. Chyba czas spać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 Ja mam takie pytanie( a nawet kilka pytań) odnośnie drużyny Cadance: 1. Kto to jest Rafael i Amber? Skąd się wzieli w Starciu tytanów? 2. Jakie są ich profesje? 3. Czy będą brać udział w walkach? 4. Ile mają HP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 20, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2014 Ja mam takie pytanie( a nawet kilka pytań) odnośnie drużyny Cadance: 1. Kto to jest Rafael i Amber? Skąd się wzieli w Starciu tytanów? 2. Jakie są ich profesje? 3. Czy będą brać udział w walkach? 4. Ile mają HP? 1. Rafael to dziki kot, którego można było spotkać podczas symulacji. Amberly jest jedną z dam, przyjaciółką księżniczki, najczęściej spotykana w Komnacie Dam. 2. Rafa jako puma nie ma profesji odpowiadającej normalnemu kucykowi. Jest normalnym krapieżnikiem. Amberly natomiast jest tankiem. Aktualnie tylko Amber jest dostępnym tankiem. To tak na próbę. Jeśli to się sprawdzi, będą dwie nowe specjalizacje: tank i support. 3. Biorą udział tylko w sesjach treningowych i występują w niektórych lokacjach. 4. Mają tyle, co normalna postać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 Dzięki za odpowiedź. Czyli będzie następne Starcie Tytanów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 20, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2014 Dzięki za odpowiedź. Czyli będzie następne Starcie Tytanów? Owszem, będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 Jeśli to się sprawdzi, będą dwie nowe specjalizacje: tank i support. Czy mag aby czasem nie miał spełniać funkcji supporta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts