Skocz do zawartości

Ogólna dyskusja na temat rozgrywki.

Cava Herondale

Recommended Posts

I tak ma być. Chyba. (To do postu Adviliona)

Tak dogłębnie tutaj prawiono o shipie Rex x Lying (wyście u Sombry są, do stu Discordów...), że już biorę kartkę, ołówek H2, wasze opisy wyglądu i zabieram się za szkic :evilshy:

Żeby nie było offtopu: mam nadzieję, że do czasu następnej symulacji uda się wymyśleć sensowny system, albo chociaż przywrócić stary z jednym postem na turę. Na romanse możecie mieć koszary, a na bliższe kontakty: PW.

Edytowano przez KubaGR8

Dnia 25.12.2014 o 21:10, Cava Schreave napisał:

On nie może, jednak ja tak. Zaraz wrzucę, iż podczas treningów zakazane jest romansowanie. Macie tam walczyć, nie robić "M jak miłość".

No nie ograniczajmy się tak bardzo. Wystarczy upomnieć o zdrowy rozsądek. Albo o bogatsze posty zamiast spamu.

Edytowano przez EmielRegis

Romansuj sobie w koszarach. O sorry użyłem złego słowo gdyż romans zdecydowanie nie pasuję do szopki jaką prowadzisz.

Ten post jest prowokacyjny. Pośmieliśmy się, ale nie zawsze się powinno to robić. Proszę o spokój ~Advilion

Edytowano przez Advilion

Cóż przyznam, że romansowanie podczas treningu zbiło mnie z rytmu ale mniejsza. Cóż spróbuje z mniejszą częstotliwością niż karabin maszynowy odpowiadać w koszarach, jak ktoś napisze posta skierowanego do mojej postaci poczekam aż dwie inne osoby walną posta i może odpowiem.

Trwa WW i romanse, trochę bez przesady. Chyba nikt nie będzie takich rzeczy robił, bardziej kooperacja a nie namiętne całusy na wzgórzu a w około biją się.

Dnia 25.12.2014 o 21:18, Serox Vonxatian napisał:

Niby na jakiej podstawie masz zakazywać ludziom pisania ze sobą?

Na takiej, że spam w pojedynku jest denerwujący, rozpraszający i wprowadza chaos i dla tych, którzy próbują połapać się w sytuacji by sensownie odpisać i dla tych, którzy będą potem musieli ocenić wynik. To jak gadanie na lekcjach zamiast na przerwie. Na takie rzeczy masz inne tematy i muszą ci one wystarczyć.

• +1 1

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...