Cava Herondale Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 To zabrzmiało, jakbym wiecznie piła alkohol. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thoron95 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 To zabrzmiało, jakbym wiecznie piła alkohol. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Wezwijmy moce Imperatora Tarretha. Niech zbanuje ich wszystkich! Czemu by z miejsca nie zawezwać Exterminatus, zamiast zaprzątać głowę naszemu Deus-Imperator Humani Generis? ( http://pl.wh40k.wikia.com/wiki/Exterminatus ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Albo oddział termosów z banhammerami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 kolejny banhammer? ktoś na mnie poluje ewidentnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Nikt nie wchodzi do sali tronowej bez zezwolenia. Jeśli nie masz żadnej ważnej sprawy, idź precz. Jeśli tego nie zrobisz, nie licz na litość króla. Tylko tego dopisu trzeba było do szczęścia Rexowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 I tak wejdę tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 A skąd wiesz, gdzie ona jest? Do widzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 (edytowany) I tak wejdę tam. Nie pomyliło ci się? Sekretarka jest gdzie indziej. Edytowano Grudzień 26, 2014 przez EmielRegis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Rex szukał Sombry przecież. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 A sekretarka i tak pewnie ma ważniejsze rzeczy na głowie niż Rex. Masa papierów i sprawy nowych żołnierzy. W końcu to ona się nimi zajmuje. Przynajmniej zajmowała się wystrojem komnat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Czy nie można uznać, że Rex dowiedział się z drogowskazów? Tak będzie prościej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Nie wygrasz z potęgą biurokracji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 @*Monster* Albo służby. Uprzedzając pytania co do mojego postu, tak, istotnie nie miałem lepszego pomysłu na odpis w koszarach, niż to, co teraz zrobiłem. I nie pytać się o czym jest ten fragment. Ogólnie mogę powiedzieć, że jakoś tak zazwyczaj to wygląda, jak przez przypadek się zamyślę na lekcji polskiego. Tylko i wyłącznie na lekcji polskiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Największe i najbardziej mroczne drzwi w całym tym zamczysku. Co jak co ale Sombra jest typem tyrana, który pokazuje swoją potęgę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Ale weź chociaż napisz w „koszarach", że tam idziesz, bo teleportacja jest dla pegazów niemożliwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Ja tylko powiem, że przepraszam, ale będę odpisywać wolniej- tylko na początku dnia lub późno wieczorem. W święta mam dużo pracy i obowiązków, a wygląda na to, że i po świętach znajdę zatrudnienie + wymaga to wielu przygotowań za dnia. Ale postaram się być aktywna i nie zostawać w tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Spokojnie, Mordor jest tylko na Błoniach i w DS, więc nie powinnaś mieć zbyt dużo problemów. Chyba nie ten temat, jeśli się mylę, to Cavo popraw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Ale weź chociaż napisz w „koszarach", że tam idziesz, bo teleportacja jest dla pegazów niemożliwa. Nawrzeszcz na Celestię albo Lunę, a teleportujesz się na księżyc Taki lifehack A co to BQ To, życzę ci powodzenia w pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 wygląda na to, że i po świętach znajdę zatrudnienie Powodzenia. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Już nasz kochany regencie masz post w koszarach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Gdzie jest do jasnej c***y?! "Ciapy" nie trzeba kropkować Rex. Wytrzymalibyśmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 "Po rozmowie z Sombrą, zmienicie zdanie o Rexie" (Czy jakoś tak, nie pamiętam ) No stary. Totalnie zmieniłem o nim zdanie. Teraz sądzę, że jego wnętrze jest bogatsze. O jedną parę chromosomów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 (edytowany) Nie, to jest tak, ale zanim: Składasz to na własną odpowiedzialność( żeby nie było, że nie ostrzegałem), to składa się z dwóch członów z "ch" i "olery". Edit: Serox, Rex jeszcze nie rozmawiał z Sombrą. Edytowano Grudzień 26, 2014 przez Rex *Monster* Crusader Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Tym gorzej. Ma zwidy. A tak na serio. Przejdź się po zamku kopnij niewolnika niech ci wskaże drogę. Albo poszukaj badassowych drzwi. Nie krzycz jak idiota na samym środku korytarza, bo się pogrążasz. Śmiejemy się z ciebie i nazywamy głupcem ale tak się zachowujesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts