Cava Herondale Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 A co ma piernik do wiatraka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 A co ma Rex do Cadance? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 (edytowany) - zdobywaj punkty i kupuj nagrody dla swojej drużyny! Z ile punktów dostanę zestaw garnków gratis? Edytowano Grudzień 27, 2014 przez EmielRegis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Co ma do Cadance! Nie co z nią ma! I sam o tym wiem. A co ma Rex do Cadance jest odpowiedzią na a co ma piernik do wiatraka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Z ile punktów dostanę zestaw garnków gratis? Właśnie robię listę nagród w dziale Sombry i Cadance. Daj człowiekowi trochę czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 (edytowany) Rex Zygfryd Hohenberg został ciężko zraniony w nieznanych okolicznościach. Kucyki znające się na medycynie powinny zająć się pomocą dla niego. Wszystkie metody leczenia dozwolone. W razie oporu, na przykład braku dostępu do pokoju, proszę mnie poinformować. Szykuj się Rex gore nieco Edytowano Grudzień 27, 2014 przez EmielRegis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Ale ten gif to wrzuć chociaż w spoiler bo to już Gore jest dla % Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Zmuście mnie! Na pomoc, chcą mnie zabić! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 [] stary [] nie <> I Ostrzeżenie o Gore przed spoilerem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 http://imgur.com/8a4ks4W Da doktor kumz 4 u Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Nie wiem, co mnie czeka, jednak Cadance i Sombra są zbyt OP, żeby przegrać. Pocieszenie tak bardzo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 I po błoniach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Nieeeeeeeeee! A ty Emiel jesteś żyła, że mi nie odpisałeś. <foch z przytupem> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Właśnie, co się dzieje z ST??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 A ty Emiel jesteś żyła, że mi nie odpisałeś. Nie złość się! Mam pacjenta w ciężkim stanie! Jak nie wierzysz zobacz w zamku! Myślałem że jeszcze dziś dodam o jakiejś nieludzkiej porze, jak zwykle. Cava whyyyy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 28, 2014 Share Napisano Grudzień 28, 2014 (edytowany) Wy musicie wiedzieć tylko, że ST idzie do archiwum. Cóż, wygląda na to że to już koniec...Miło się z wami grało ludziska. Zwłaszcza z tobą BurningQuestion. Edytowano Grudzień 28, 2014 przez EmielRegis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 28, 2014 Share Napisano Grudzień 28, 2014 Ja ślepa jestem, czy Wielkie Wyzwanie zniknęło? Coś nie mogę go znaleźć. :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 28, 2014 Share Napisano Grudzień 28, 2014 BQ jakbyś nie zauważyła ST jest zamykane i możliwe, że zostanie zrestartowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 Więc... co teraz? Czekamy za restartem, tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 Chyba tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Tak z ciekawości, czy ktokolwiek wie co jest powodem tej dość nietypowej sytuacji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 (edytowany) Zerknij do pomysłów i sugestii. Edytowano Grudzień 30, 2014 przez EmielRegis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Nie martwcie się. Mam już osobę, która będzie obserwowała Wielkie Wyzwanie i oceniała ją. Nie chce, żeby się pogubiła, więc walki na początki będziecie mieli narzucone. I nie chcę, aby na początku Sombra walczył z Cadance, bo to by było głupie. I tak mają się spotkać w ostatecznym starciu, a z silniejszym przeciwnikiem macie pole do popisu. O pokananiu kogoś decyduje osoba obserwująca po waszych postach. Każdy z Was może napisać 10 postów w jednej walce. Później TEN KTOŚ (nie podam nicku, bo on ma obserwować Was anonimowo) przekazuje mi decyzje, a ja informuję tą osobę, że ma napisać post, w którym ostatecznie pokona przeciwnika. Tak to działa. I uprzedzam pytania - można sobie pomagać podczas walki, jednak proszę, aby to nie było coś w stylu "rzucił mu siekierą w głowę. K.O.". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Informowałaś nas już o tych zasadach w ogłoszeniach. Czemu piszesz to po raz kolejny zwłaszcza po tym jak 90% ST przeniesiono do archiwum? 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Informowałaś nas już o tych zasadach w ogłoszeniach. Czemu piszesz to po raz kolejny zwłaszcza po tym jak 90% ST przeniesiono do archiwum? Chce mieć pewność, że wszystko jest jasne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts