Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 J#42 jesteś wojownikiem czy łucznikiem? Bo ciężko jest trzymać klacz i jedną ręką podnosić ostrza i cisnąć nimi wszystkimi. To mi podchodzi pod specjala łucznika. Spróbuj wykorzystać swój potężny atak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) Styl gry Vipera bardziej przypomina łotrzyka: sztylety, akrobacja, trucizny. Szkoda tylko że nie ma takiej specjalizacji. Edytowano Grudzień 23, 2014 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 To do propozycji i Cavy. Ale tak czy siak może z potężnego ciosu zrobić cios kaleczący czyli to co stara się zrobić. Ale nie 4 sztyletami naraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Czy Viper przypadkiem nie ogranicza do zera możliwości Cobalt? Jak dla mnie jego post powinien się skończyć na próbie pochwycenia jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Ja się zastanawiam nad tym, czemu ona usnęła. Ona miała wypić tą miksturę, czy to granat usypiający jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) Sądzę że naruszenie zasad wystąpiło by dopiero wtedy gdyby Viper zaczął zadawać jej obrażenia. Cobalt zawsze może wymyślić jakiś sposób by uciec i wymyślić kontratak. Ostateczne zdanie czy to ok czynie nie, należy raczej do niej. Poza tym podejrzewam że jest ona odsłonięta czytając jej ostatni post. Edytowano Grudzień 23, 2014 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Miksturę to Behemot wcześniej roztrzaskał o ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) Po pierwsze to do podnoszenia sztyletów użył magi nie kopyt (moja postać nie zna się na barierach teleportach itd ale telekinezy potrafi chyba używać każdy jednorożec) Po drugie ja ją trzymam tym samym narażam się na atak od jej strony (ona jest przerażona a nie nieprzytomna). A jeśli chodzi o zasady cóż nikomu nie zadałem obrażeń a moją jedyną obroną jest żywa tarcza (z którą poszło łatwo dzięki jej dolegliwości) poza tym nie napisałem że Behemot nie ma szans z tego wyjść (wręcz przeciwnie jestem na 99% pewien że znowu spopieli moje ostrz więc pstro mu zrobię). Podsumowując wydaje mi się że ten post trzyma się zasad (oczywiście całkowicie wyczerpałem limit ruchów). Poza tym ostatnio słyszałem że hp zostało zniesione a limit ruchów zwiększony (przynajmniej ja tak to zrozumiałem) więc nie wydaje mi się to przesadzone żywa tarcza-1, użycie magi-2, strzał-3 (ryzyko) Zapomniałbym fakt że mój styl jest bardziej podobny do łucznika ale jestem wojownikiem któremu bliski sercu jest średni dystans (fakt łotrzyk, zabójca był by lepszym określeniem ale nie ma takiej klasy więc musiałem improwizować jak np nekromanta to też jest podklasa maga) Edytowano Grudzień 23, 2014 przez J#42 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Tego limitu już chyba nie ma. Albo i jest teraz ciężko się połapać co jest a czego nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) Nie mam, masz dowolność ruchów ograniczoną jedynie zdrowym rozsądkiem i logiką. Pytanie do Komputer. Jakimi uczuciami ? Myślałem że Podmeńcy żywią się miłością ( gdy to powiedziałem pojawiła się za mną tęcza i parę motyli ). Edytowano Grudzień 23, 2014 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Miłość jest najsilniejszym uczuciem. Ale żywią się każdymi uczuciami. Tylko to jak picie tłuszczu, coli i dietetycznego syfu. Różna wartość odżywcza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 teraz to jest jasne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Cóż nigdzie nie było podane, że żywią się tylko miłością. Więc można pozwolić sobie na różne dodatki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Plus miłość jest raczej stałą emocją. Nie wygasa jak strach, czy nie jest impulsowa jak gniew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Ok, dzięki za wytłumaczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Takie pytanie do Komputra: Co się stało z łukiem Rex'a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Znów ignorujesz pancerz Advilion ale ok załapałem aluzję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Znów ignorujesz pancerz Advilion ale ok załapałem aluzję. To Sombra. Pamiętaj, że to on i Cadence są tu najsilniejsi. Ty tworzyłeś ostrza zdolne przebić najtwardsze pancerze, więc Sombra może przebić nawet te magiczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Łuk chyba został wyrzucony na ziemię. I chyba dalej tam leży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Ok, dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Nie mówię że nie mógł z łatwością przebić pancerza i skóry ( z całą pewnością mógł ). Chciałem tylko przypomnieć ten fakt na wszelki wypadek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 W dodatku to chyba nie była aluzja tylko serio ci groził Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) W dodatku to chyba nie była aluzja tylko serio ci groził Sam by na to nie wpadł. Dzięki Serox, już miałem zamiar go zapytać Edytowano Grudzień 23, 2014 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Emielu, Emielu OPisz. Nie możesz porazić ich tak jak to zrobiłeś. Możesz wysłać wiązkę ale nie położyć ich obu w drgawkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Serox zawsze czujny, z tego co widzę. Emielu, popraw posta. Dodatkowo, uważaj z opisywaniem akcji postaci innych graczy, bo niekiedy powoduje to bałagan, co szczególnie widać było, gdy czytałem twój opis posta J#42. Oprócz tego, „zacisnął sztylet" brzmi dziwnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts