BiP Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 1 minutę temu StyxD napisał: A nie szkoda czasu na walkę z ludźmi którym nie szkoda? Mi szkoda, dlatego nawet nie czytam tych ścian tekstu, gdzie co chwila przewijają się te same słowa, których cytować nie będę... 38 minuty temu Socks Chaser napisał: Krytyka kogoś kto ją olewa pomaga innym osobom zobaczyć, jak szajsowate jest "dzieło" autora Cóż, jakoś to dzieło ma jakiś tam fanów, więc jak się komuś ono nie podoba, to niech nie czyta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Socks Chaser Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 14 minuty temu BiP napisał: Mi szkoda, dlatego nawet nie czytam tych ścian tekstu, gdzie co chwila przewijają się te same słowa, których cytować nie będę... Nie czytasz ścian tekstu, ale wiesz jakie wypowiedzi tam są? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 (edited) Bo widzę non stop "gwałt", to dalej nie czytam, bo się to powtarza. @Po prostu Tomek na lekach raczej o gwałcie nie piszą No chyba, że masz takie leki... Edited November 16, 2016 by BiP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 A czy jak na lekarstwach powtarza się w składzie jakieś słowo to też nie czytasz tylko łykasz, choćby cholera wie co to było? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolar84 Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Zaczyna robić się spam - proszę o powrót do dyskusji o samym opowiadaniu i związanymi z nim kwestiami, bo takie posty jak te trzy powyżej już za bardzo od tematu odbiegają. Więc albo uporządkujecie tę dyskusję albo ja to zrobię za was. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoniu Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Gdyby co, to linki do 3 ostatnich rozdziałów nie działają, a wczoraj jeszcze działały. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIDIvonMARDER Posted November 16, 2016 Author Share Posted November 16, 2016 Aaaa... tak! Tak samo zniknęły obrazki. Wczoraj wysłałem do Suna wersję "do edycji", a Sun ją przygotuje do druku. Jak znajdę chwilę, to przeredaguję i zaaktualizuję linki w I poście, aby pokryły się z wersją drukowaną. Sun wprowadzi jeszcze ostatnie poprawki do tekstu. Mam nadzieję, że wciągu tygodnia pójdziemy do drukarni, a pierwszy post będzie zaktualizowany. Zatem proszę o jeszcze chwilę cierpliwości Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIDIvonMARDER Posted November 21, 2016 Author Share Posted November 21, 2016 Stało się! Wymagało odrobinę cierpliwości, lecz bardzo się cieszę, w końcu doszliśmy do tego etapu. Zamówienie na wydruk zostało złożone! Ostateczna cena za książkę to 30 zł, zatem podwójny drugi tom kosztuje 60 zł. Zamówiony nakład: I tom (dodruk): 30 sztuk II tom a: 100 sztuk II tom b: 100 sztuk W ciągu maksymalnie dwóch tygodni powinno pojawić się u mnie w domu. Rozpoczniemy wtedy dystrybucję! Do każdej osoby, która złożyła zamówienie w formularzu, wysyłam maila z dokładnymi informacjami w kwestii wysyłki itd. Jak coś przypominam, że NADAL MOŻNA SIĘ ZAPISYWAĆ. Książek wydrukowałem z zapasem. Jeszcze raz przepraszam, że to tyle trwało. Mam jednak nadzieję, że warto było! Przypomnienie numer dwa: zamówienie na KO można połączyć z zamówieniem na Past Sins i opowiadania do Past Sinsów, które składaliście u Suna. Skleimy paczki i wyjdzie taniej. W razie takiego życzenia prosze o kontakt! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Accurate Accu Memory Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 22 minuty temu SPIDIvonMARDER napisał: Przypomnienie numer dwa: zamówienie na KO można połączyć z zamówieniem na Past Sins i opowiadania do Past Sinsów, które składaliście u Suna. Skleimy paczki i wyjdzie taniej. W razie takiego życzenia prosze o kontakt! Ok, to ja to zrobię tutaj SPIDI - na forum - Na GG też ci to wyśle jakby co. Za opowiadania poboczne + wysyłka - to od Suna - zapłaciłem już, to było jakieś 45 goli, on wie dokładnie. Za KO zapłaciłem 5 dych - zaliczki - i 4 gole za przypinkę. Wolałbym to w 1 paczce mieć Ile zatem musiałbym dopłacić? Oprócz oczywiście tej dychy do KO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 Takie rzeczy pisz na privie Accu, nie zaśmiecaj wątku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Accurate Accu Memory Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 47 minuty temu Omega napisał: Takie rzeczy pisz na privie Accu, nie zaśmiecaj wątku Napisałem w 2 miejscach spidiemu, tu i na GG. by nie zapomniał. Sam z reszta powiedział, że "lepiej na forum". Ale fakt, mogłem na priv, ale czy zaśmiecam? Przecież to dotyczy tematu zamówienia i fika Offtop to nie jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolar84 Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 19 minut temu Accurate Accu Memory napisał: Offtop to nie jest. Jest. Nie dotyczy fanfika - w sensie jego treści. Takie rzeczy proszę załatwiać na PW. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silma Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 Kiedy do pierwszego posta wrócą linki z ostatnimi rozdziałami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Accurate Accu Memory Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 7 godzin temu Silma napisał: Kiedy do pierwszego posta wrócą linki z ostatnimi rozdziałami? Jak zostaną skorygowane To zapewne wrócą. Ale jak chcesz te 3 ostatnie, to mogę dać ci na PW linka, jeśli chcesz poczytać, bo je u siebie mam, chcesz? Napisz, jeśli odpowiedź jest twierdząca. Na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIDIvonMARDER Posted December 11, 2016 Author Share Posted December 11, 2016 TO ŻYJE! Książka istnieje w formie fizycznej! Zatem zaczynamy dystrybucję! Nakłady? Dodruk tomu I: 31 Wydruk tomu IIa: 102 Wydruk tomu IIb: 103 (jak w "Lekcji Zerowej" - ciasta wyszło więcej, to druknęli dodatkową... a na serio, to zawsze drukuje się z zapasem, jakby coś się popsuło...). Osoby, które jeszcze nie zapłaciły wszystkiego, są proszone o uiszczenie należności. Tak samo warto się pospieszyć z wyborem gadżetów. Im szybciej wszystko do mnie spłynie, to tym szybciej to wyślę Przypominam też o mozliwości łączenia zamowień z "Past Sins" i opowiadaniami od Suna. No i... jak ktoś chce, to nadal można zamawiać dalej https://docs.google.com/forms/d/1OSCKAeSIzbqfnYXjSnHpkNSFrC7rMPv6VjxCjCMwhz4/edit 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom98dober Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Ty lepiej powiedz kiedy tom III zamiast reklamować kolejny raz książkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIDIvonMARDER Posted December 11, 2016 Author Share Posted December 11, 2016 Oh... ciężka sprawa. Muszę skończyć nie tylko jego samego (mam 100 stron z jakiś 300-400), ale też napisać to opowiadanko o U-Bootach (mam z 15 stron z 70). Może w połowie roku będzie? Wydruk zatem może za rok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Accurate Accu Memory Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 4 godziny temu SPIDIvonMARDER napisał: Oh... ciężka sprawa. Muszę skończyć nie tylko jego samego (mam 100 stron z jakiś 300-400), ale też napisać to opowiadanko o U-Bootach (mam z 15 stron z 70). Może w połowie roku będzie? Wydruk zatem może za rok... Czyli 3 tom będzie najkrótszy ze wszystkich? A drugie pytanko, czy wydasz swoje opki związane z KO, w jakimś zbiorczym tomiku? jest ich kilka podobno Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIDIvonMARDER Posted December 12, 2016 Author Share Posted December 12, 2016 Tak, planuję ten tom jako najkrótszy. Będzie w nim opowiadanie o U-Bootach, gdyż to najpoważniejsze uzupełnienie fabuły. "Żelazny Księżyc" i "Big Flak" już są integralną częścią II tomu, więc nie ma potzreby ich umieszczać jeszcze raz. Różnice między wersjami są niezbyt istotne. Z innych tekstów, to "Zimniej niż w Piekle" to mały tekścik konkursowy, więc nie jest jakiś wybitny. Może jako ciekawostkę go tam wsadzę... Poza tym powstały jeszcze chyba ze 3 teksty, lecz były to commishe i nie jestem pewny, czy zamawiający chcieliby je rozpowszechniać dalej. Ewentualnie zostałyby mocno przebudowane, lecz i tak musiałbym skonsultować się z klientami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciemnota Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 Nie moge otworzyc aktow 34-36 :^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Accurate Accu Memory Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 5 godzin temu Ciemnota napisał: Nie moge otworzyc aktow 34-36 :^ Bo o ile wiem, zostały wycofane do korekty Ale SPIDI to chyba już mówił. Poproszę o sprostowanie od autora, jeśli się mylę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciemnota Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 14 godziny temu Accurate Accu Memory napisał: Bo o ile wiem, zostały wycofane do korekty Ale SPIDI to chyba już mówił. Poproszę o sprostowanie od autora, jeśli się mylę. aha, dzieki nie wiedzialam Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom98dober Posted January 16, 2017 Share Posted January 16, 2017 Jak tam prace? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIDIvonMARDER Posted January 19, 2017 Author Share Posted January 19, 2017 Chciałbym w tym tygodniu odświeżyc temat, wstawić nowe - poprawione linki. Prace nad III tomem trwają, mam już ze 120 stron A4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Accurate Accu Memory Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 6 godzin temu SPIDIvonMARDER napisał: Prace nad III tomem trwają, mam już ze 120 stron A4. A kiedy można się spodziewać publikacji, SPIDI? W drugiej połowie roku jakoś? Nie jestem pewien, ale chyba coś napomknołeś na ten temat, chyba nawet na priv... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts