Darnok2 Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 ((Ach no tak Mój błąd)) -Przepraszam, czy ja dobrze zrozumiałem? - Laizer pociągnął tym razem kilka naprawdę sporych łyków wódki próbując zapić to co właśnie usłyszał - Ten wąż jest Twoim kochankiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 - Cóż, każdy ma jakieś fetysze... ten akurat ma taki, nie powiem żebym się z czymś takim na co dzień spotykała ale to chyba jego wybór. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 (edytowany) -Raczej najlepszym przyjacielem..-Odpadł. -Nie jestem debilem,żeby mieć kochanka węża.-Dodał po chwili. -Poza tym mam narzeczoną.-Odparł głaskając węża. Edytowano Marzec 17, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 -Jest salamandrą czy może żmiją? - Laizer upewniony że wokół nie ma żadnego zoofila odprężył się i od razu wrócił mu humor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 -Kobrą..-Odparł Ciel.Sebastian ugryzł Ciela w rękę,a ta zaczęła krwawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 -Pytałem o narzeczoną Ciel. - Laizer spojrzał na Katarinę, wywrócił oczy do góry i wrócił do picia wina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 -To raczej moja..em..kuzynka..-Powiedział chowając twarz w rękach. -Jak moi rodzice mogli związać mnie z kuzynką?!-Dodał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 - Cóż, pewne jest tylko to że twoi rodzicie to idioci. - stwierdziła Katarina i nalała sobie wina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 -Czy ty obraziłaś moją rodzinę?-Zapytał Ciel. -Kocham Lizzy..Jako kuzynkę i jako narzeczoną.-Dodał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 - Stwierdziłam fakt, jednak, jeśli mimo wszystko was zwiążą razem to życzę powodzenia twoim dzieciom. - powiedziała spokojnie i napiła się wina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 -Oni nie mogą nas związać..Ponieważ oni nie żyją.-Powiedział. -Nie będę mieć dzieci z własną kuzynką..Oszalałaś?-Zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 - Tak, dość dawno temu. - powiedziała ze stoickim spokojem i spojrzała na Ciel'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 (edytowany) Ciel głaskał Sebastiana jednocześnie patrząc na Katarinę. -Wiesz co Sebastian? Znajdę Ci kolegę!-Powiedział do węża.Wąż syknął szczęśliwie i przytulił Ciela. Edytowano Marzec 17, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 Katarina spojrzała na swoje wino, napiła się. - Będę mieć jutro strasznego kaca a miałam jeszcze iść do jubilera... - westchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 - Zależy jak daleka kuzynka - spojrzałem na Ciel'a. - Czytałem kiedyś w takiej grubej księdze. Jest tam napisane, że istnieje naród w którym narzucone są małżeństwa między członkami rodziny. Tylko po to by zachować czystość krwi - dokończył pierwszą wódkę i otworzył następną. - Znajdziesz mu kolegę, a dla siebie nie chcesz ani piwa ani kobiety. Rozumiem, że miłość te sprawy. Nie to nie może być to - pociągnął z fajki. - Jubilera? Chciałaś coś kupić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 Kazirodztwo, zoofilia, prawictwo, abstynencja...jesteś doprawdy pełen niespodzianek Ciel. -Laizer pociągnął długi łyk wina - Moi rodzice też nie żyją. Znaczy na pewno matka. Ojca widziałem ostatni raz jak pobił ją za to że nie chciała mnie wydać w ręce tłumu. Mnie i tak skazano na śmierć, a mój wybawca po wielu latach powiedział mi że matka tego dnia zabiła się z rozpaczy. - twarz zabójcy przybrała melancholijny wyraz - Narzeczoną też miałem. Co z tego że po prostu postanowiłem sobie w wieku pięciu lat że jedna dziewczyna z mojej wsi będzie moją narzeczoną...swoją drogą księżniczka Yona jest do niej strasznie podobna...- Laizer przerwał gwałtownie, dopił kolejny kufel wina i spojrzał z ukosa na Katarinę - A jak z Twoimi rodzicami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 -Sebastian jest ważniejszy..-Powiedział tuląc węża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 - Sprzedać. - sprostowała Katarina i wyjęła z kieszeni jakieś dwa naszyjniki, jeden dało się otworzyć i był w nim obrazek jakiejś kobiety. - A co do rodziny to nie wiem kim byli, miałam tylko wuja co do którego nawet nie mam pewności czy na pewno nim był, był zabójcą i to on mnie tego wszystkiego nauczył, a jak miałam piętnaście lat - tu pstryknęła. - Zniknął. I tak oto jestem, psychopatyczna zabójczyni która rozkoszuje się zabijaniem ale i odczuwaniem bólu na własnej skórze, nigdy nikogo nie kochałam ani nikt nigdy mnie nie kochał. Takie życie. - przeciągnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 -Życie jest pełne niespodzianek. Przykładowo nasz Ciel, nie sądziłem że istnieją dziwniejsi ludzie o de mnie, a tu proszę...-Laizer uśmiechnął się do siebie - Też nikogo nigdy nie kochałem. Uważam że jestem na to jeszcze za młody, przyjdzie czas, to będę się tym martwił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 - Własne czy kradzione - wskazał na naszyjniki. - Jeśli kradzione uda mi się załatwić pasera, który nas nie oszuka. Co do przyjaciela od węży. Dziwak. Bez takich ludzi już dawno umarłbym z nudów - wskazałem na bar. - Jedną ryżówkę i butelkę najlepszego wina. Tylko szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 -Dziwak? Phh..Znam gorszych ode mnie..-Powiedział.Wąż syknął złośliwie w ich stronę. -Oby tego kota tam już nie było..-Dodał oglądając się za siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 (edytowany) -Wiecie co? - Laizer spojrzał na Corwina i Katarinę, napełnił trzy bukłaki winem i wstał - Chyba pójdę się przewietrzyć. Pilnujcie Ravena, bo chyba przysnął i Ciela. Wrócę za jakiś czas. Edytowano Marzec 17, 2015 przez Darnok2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 (edytowany) -Ja idę z tąd.Za głośno tu...-Powiedział i wyszedł z karczmy. -Dziwne,prawda Sebastian?-Zapytał węża.Wąż syknął na znak zgody.Poszedł w stronę stajni. Edytowano Marzec 17, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 18, 2015 Share Napisano Marzec 18, 2015 - To nie kradzież jeśli są martwi, zabrane z trupów na polu bitwy. - powiedziała czerwonowłosa i napiła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 18, 2015 Share Napisano Marzec 18, 2015 Ja nie śpię tylko słucham tej wciągającej rozmowy.- powiedział Raven spokojnie i napił się z butelki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts