SuperStarPL Napisano Czerwiec 30, 2015 Share Napisano Czerwiec 30, 2015 (edytowany) Dzięki za obrazek, będzie w sam raz do tego pomysłu! Jedynie Photoshop i pozbyć się tego watermark'u xD Na deviancie jest wersja bez watermarku ;_; Edytowano Czerwiec 30, 2015 przez SuperStarPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 30, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2015 http://www.deviantart.com/art/Digter-510896960 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 W momencie pisania, w pociągu do warszawy, jej!! Sorry za offgtop... Kurcość od affter efektóśze,jestem ciekawy, co wykombinuje gość od after efektów z nagraniami Cieżko na ekranowej sie pisze :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SuperStarPL Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 (edytowany) Wszystko zależy od kreatywności/weny (bo ta działa kiedy chce), i ilości wypitej przeze mnie kawy. Accu, szerokich torów Edytowano Lipiec 1, 2015 przez SuperStarPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SuperStarPL Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 Dla tej osoby, która mówiła o Spidim w balonie... Mam kontynuować? BTW, to jest tzw. draft, czyli zarys tego co ma być. Dlatego takie niedorobione (robiłem to przez 15 minut może xD). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SuperStarPL Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 Spidi sztywny bo nie mam puppet'a to tylko obrazek, a co do scenorysu, róbta co chceta, głównie zrobiłem to dla beki xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoameldar Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 Ogłoszenie drobne: szukam miejsca by się zakręcić z nocy piątek-sobota. Na wakacje zrobili mi dowcip i zjedli mi połączenia, więc teraz szukam jakiejś imprezy przedkonwentowej, czy coś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 Planuję być. Biorę Parasprite Panic i kucykowego munchkina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 1, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2015 Ogłoszenie drobne: szukam miejsca by się zakręcić z nocy piątek-sobota. Na wakacje zrobili mi dowcip i zjedli mi połączenia, więc teraz szukam jakiejś imprezy przedkonwentowej, czy coś Bardzo mi przykro, ale organizatorzy już nie załatwiają noclegów na noc 3-4 lipca. Sama tribrońska delegacja zajmuje ze 35 miejsc :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 UWAGA, UWAGA! Oddam bilet Wrocław-Warszawa na Vistulian. Full serwis, przyjazd do Warszawy po 9 wyjazd z Wrocławia o 4. Ktoś chętny? Nie chce aby się zmarnował. Nie, nie zrezygnowałem z meetu, po prostu robię sobię przesiadkę ponieważ chce kogoś odwiedzić i wyjeżdżam już dzień wcześniej. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 Bardzo mi przykro, ale organizatorzy już nie załatwiają noclegów na noc 3-4 lipca. Sama tribrońska delegacja zajmuje ze 35 miejsc :/ Jak dobrze, że udało mi się jeszcze załapać. Powtórzę się, ale dziękuję Ci Spidi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoameldar Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 Bardzo mi przykro, ale organizatorzy już nie załatwiają noclegów na noc 3-4 lipca. Sama tribrońska delegacja zajmuje ze 35 miejsc :/ Gdybym wiedział wcześniej, że likwidują dojazd to bym się zgłosił do noclegu. Specjalnie nie czekałem z tym do ostatniej chwili. Tak samo zapłaciłem za noc z soboty na niedzielę, bo mam lipny dojazd.A noc na dworcu mi się nie uśmiecha (tym bardziej, że mój ostatni pobyt w warszawie zmarnował mój cały zapas gazu pieprzowego). Dla tego zapytałem czy ktoś inny nie robi może jakiejś małej imprezy. Serio nie da się nic zrobić? Bo teraz ogólnie jestem w czarnej dupie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 Jeśli ktoś już zupełnie nie znajdzie noclegu, to w ostateczności w Warszawie są różne hostele i schroniska, np. to http://www.hostelsmolna30.pl/pl/Ceny oscylują w okolicach 40 PLN dla uczniów i studentów i 50 PLN dla reszty. Może to ostateczność, ale zawsze to lepiej niż płacić 150+ PLN za hotel. U siebie nikogo nie przenocuję, bo wynajmuję pokój i jak do mnie przyjdzie trójka gości, to ciasno mają nawet siedzieć. Zresztą musiałbym to omówić z właścicielem. Gdyby ktoś potrzebował, to mam złodziejkę a nawet dwie. Czasem przydaje sie w KFC. Jestem pod wrażeniem tej Luny od Angel99Percent. Fajnie, że będzie Ech, jak to zawsze na konwentach, jest dużo atrakcji równolegle i trudno się zdecydować. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macter4 Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 Dla tego zapytałem czy ktoś inny nie robi może jakiejś małej imprezy. Serio nie da się nic zrobić? Bo teraz ogólnie jestem w czarnej dupie. Też jestem na dzień wcześniej (a dokładniej o 23) i też nie mam na chwilę obecną noclegu. Można zawsze spróbować jakoś spędzić czas w nocy, a jak by się zebrała grupa kilku osób (bo jak zagaduję, pewnie nie tylko nasza dwójka ma taki kiepski dojazd) to możliwe że będzie naprawdę ciekawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 1, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2015 Pytałem, Macter, parę tygodni temu, czy potrzebujesz noclegu :/ https://www.facebook.com/events/454399828058303/permalink/498632336968385/ Teraz już za późno. UWAGA: OFICJALNY KOMUNIKAT! Ponieważ meet za pięć minut, prosimy już nie dokonywać przelewów internetowych! Prosimy o wpłaty na miejscu! Jeśli dokonałeś przelewu, a nie otrzymałeś jeszcze od nas potwierdzenia, że go dostaliśmy, to przyjdź na meeta z potwierdzeniem wpłaty, a to wiele ułatwi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 Co z akredytacją w wypadku, gdy ktoś się spóźni i przybędzie po 11.00? (Mam dojazd trochę na styk i może mi się trafić obsuwa.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 2, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2015 Jak na każdym meetcie, akredytacja jest otwarta bardzo długo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macter4 Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 Pytałem, Macter, parę tygodni temu, czy potrzebujesz noclegu :/ Wiem Spidi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 2, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2015 It's Two Minutes to Midnight! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SuperStarPL Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 Jakie ładne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 Mam najlepszy numer rezerwacji, to prawie jak wygrać w życie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 2, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2015 Ideki pocięte! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 Ni ma mojej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 2, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2015 Jest nam niewymownie przykro, ale w ostatniej chwili (5 minut temu) nasz gość specjalny Pani Agnieszka Mrozińska-Jaszczuk odwołała swoją wizytę na Vistulianie z powodu choroby córki. Bardzo żałujemy i równocześnie życzymy zdrowia. Cóż... na pewno jeszcze się kiedyś zobaczymy. Przepraszamy za tę sytuację :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 Wielka szkoda, liczyłem na autograf i zdjęcie :/ Jednak nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, bo będę mógł pójść do Imesha na prelekcję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się