1stChoice Napisano Czerwiec 23, 2015 Share Napisano Czerwiec 23, 2015 (edytowany) Z tego co wiem, Aukcja jest planowana Dość powiedzieć, że ma tam być ponad METROWA LUNA M...metrowa Luna? Powodzenia, jeśli ktoś planuje/marzy ze mną wygrać. Nie przegapię takiej okazji. Edytowano Czerwiec 23, 2015 przez FirstChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Czerwiec 23, 2015 Share Napisano Czerwiec 23, 2015 (edytowany) M...metrowa Luna? Powodzenia, jeśli ktoś planuje/marzy ze mną wygrać. Nie przegapię takiej okazji. Ciekawe za ile pójdzie. Edytowano Czerwiec 23, 2015 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Czerwiec 23, 2015 Share Napisano Czerwiec 23, 2015 Ciekawe za ile pójdzie. Chciałeś powiedzieć, JEŚLI pójdzie?? Tak koło 1500, znając nasz fandom... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 23, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2015 Tak, jest aukcja. Info o niej na którejś z poprzednich stron. Taka ogólna sugestia... na większość Waszych wątpliwości odpowie któryś z postów tego tematu lub wydarzenie na facebooku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Napisano Czerwiec 23, 2015 Share Napisano Czerwiec 23, 2015 Hmm... dość głupia sprawa. Strona www nie działa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Czerwiec 24, 2015 Share Napisano Czerwiec 24, 2015 Mam pytanie- czy podczas meetu będzie jakaś aukcja charytatywna/czy coś w tym stylu? Pamiętam, na krakowskim dużo przedmiotów nie było ale i tak zabawa i walka o wygraną była Aukcje na krakowskim były zaskakujące (35 zł za pudełko po pizzy ), ale i zapewniały sporo emocji. Zwłaszcza jak licytowany jest twój towar. Chciałeś powiedzieć, JEŚLI pójdzie?? Tak koło 1500, znając nasz fandom... Biorąc pod uwagę, ze będzie 3 razy więcej ludzi niż na krakowskim i, że mamy taki a nie inny towar, to rzeczywiście można się spodziewać wysokiej ceny. Choć z tym 1500 to lekka przesada (obym się mylił). Pluszak, patrząc po jego rozmiarze jest wart minimum 500-600 zł (może przeginam w drugą stronę) i patrząc na nasze Polskie realia, żeby cena osiągnęła 1500 musi być na sali 2 raczej bogatych fanów, którzy będą się przebijać. Dlatego bezpiecznie stawiam, ze cena dojdzie raczej do tych 1100 zł. (obym się mylił) Przy okazji, chciałbym spytać o 2 rzeczy: Czy jest już jakaś lista głównych fantów, które będą na aukcji (no bo wiadomo, że parę osób jeszcze przyniesie coś w trakcie meeta) Kiedy będzie rozpiska atrakcji w siatce godzinowej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Czerwiec 24, 2015 Share Napisano Czerwiec 24, 2015 Aukcje na krakowskim były zaskakujące (35 zł za pudełko po pizzy ), ale i zapewniały sporo emocji. Zwłaszcza jak licytowany jest twój towar. Za to pudełko pizzy to chyba nawet więcej było... chodź nie dam głowy uciąć. Pamiętam, że róża na wstępie za jakieś 2-3 dyszki się sprzedała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Czerwiec 24, 2015 Share Napisano Czerwiec 24, 2015 Ja pamiętam, że było tak: pudełko chyba 35 zł 2 karty z philominą 40 zł Rysunek z autografem M. Klimka 100zł Antropologia 105 zł Past Sins wydanie Angielskie w twardej oprawie (biały karton) 60 zł No i inne fanty, których ceny nie pamiętam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 24, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2015 Hmm... dość głupia sprawa. Strona www nie działa Już działa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Czerwiec 24, 2015 Share Napisano Czerwiec 24, 2015 Nie autograf, tylko cały rysunek sombry, który ktoś (nie pamietam kto) narysował w międzyczasie a Klimek osobiście go podpisał. Jak się do niego podeszło i uśmiechnęło to pewnie podpisałby się na innym, ale ten był na aukcji charytatywnej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Czerwiec 24, 2015 Share Napisano Czerwiec 24, 2015 A ile kosztują plakaty? W zależności od rozmiaru? Co do plakatów, właśnie mi przypomniałeś, że obiecałem koledze który nie może być na tym mecie, że kupie mu plakata RD i poprosze RD o autograf dla niego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Czerwiec 24, 2015 Share Napisano Czerwiec 24, 2015 Raz kupowałem plakaty (nie pamiętam u kogo) i były po 5 zł za A3. Osobiście jestem z niego zadowolony i chyba przyszła pora żeby wykopać mu nieco towarzystwa (choć plakat Starlight VS Twilight nie istnieje ). Nie wiem jak jest z zamawianiem plakatów z ,,własnymi" artami, ale raczej wątpię żeby ktokolwiek machnął taki na miejscu. Choć kubki i koszulki robią na bierząco (1 osoba), o przypinkach nie mówiąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 24, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2015 Informacja prywatna: cennik przypinka - 4 zł kubek zwykły - 20 zł kubek świecący - 25 zł kubek z obrazkiem pojawiajacym się pod wpływem wrzątku - 25 zł plakat A3 - 8 zł poduszka - 40 zł koszulka biała - 30 zł koszulka czarna (TYLKO KATALOG) - 40-50 zł przeróbka figurki - różnie figurki same w sobie - różnie torba, siatka na zakupy z kucykiem - 25 portfel - 35 zł torba raportówka na ramię czarna- 50 zł serwetka - 5 zł zakłądka do książek - 3 zł szaszetka na telefon - 20 zł podkładka pod kubek - 6 zł podkładka pod myszkę - 30 zł czapki kucykowe - 10 zł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Czerwiec 24, 2015 Share Napisano Czerwiec 24, 2015 Spidi, jest gdzieś plan meetu ( ale chodzi mi o dokładny godzinny?). Na prośbę koleżanki ale w sumie mnie też by się przydał. Byłbym wdzięczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Czerwiec 24, 2015 Share Napisano Czerwiec 24, 2015 Spidi, jest gdzieś plan meetu ( ale chodzi mi o dokładny godzinny?) Dołączam sie do pytania, Spidi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 24, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2015 Miał być wcześniej, ale w ostatniej chwili Discord wyciął nam mały numer (jak to Discord) i zmienił godziny przyjazdu, więc będzie... TERAZ! O tutaj: https://drive.google.com/file/d/0Byh5JvDpwTWdYXdhTWNzQVFaSjA/view?usp=sharing 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbysio Napisano Czerwiec 24, 2015 Share Napisano Czerwiec 24, 2015 (edytowany) dffdfdfd Edytowano Wrzesień 1, 2016 przez Zbysio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 24, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2015 Tak, można zapłacić na miejscu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 (edytowany) Mnie ciekawi jedna rzecz czy zdążył bym się spotkać z aktorami dubbingowymi (zrobić sobie fotkę i poprosić o autograf) i wziąć udział w turnieju CCG. Bo z tego co widzę te atrakcje sie na siebie nachodzą. Edytowano Czerwiec 25, 2015 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 Dzięki bardzo, a na dzień drugi jeszcze nie ma planów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 Masz z prawej strony od planów. Niedziela niema żadnych paneli, jest to dzień jedynie na rozstanie się z gronem znajomych, jeżeli nie masz siły wracać w sobotę do domu, to po prostu możesz zostać do niedzieli na terenie konwentu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 Niezły plan. Moja prelka jest na końcu, co mi bardzo pasuje, i pokrywa się tylko z jedną atrakcją na której chciałem być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 Niezły plan. Moja prelka jest na końcu, co mi bardzo pasuje, i pokrywa się tylko z jedną atrakcją na której chciałem być Aukcja? Aż zaczynam żałować, ze nie mogę być w 2 miejscach na raz (poszłoby się na turniej i do pani Mrozińskiej) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 Niezły plan. Moja prelka jest na końcu, co mi bardzo pasuje, i pokrywa się tylko z jedną atrakcją na której chciałem być Od początku kiedy się dowiedziałem, że robisz prelke to chciałem na niej być a teraz mi w jej trakcie wstawili aukcje charytatywną :_: Wybacz kolego, ale przez to się nie pojawię... Nagra ktoś jego prelekcje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 Szczyt fanfikowy w trakcie turnieju CCG? No jakże to tak może być? Nie dałoby się zamienić miejscami turnieju i wolnego grania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się