Delfinek Keola Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Wysiadł mi router i nie wiadomo, kiedy internet będzie z powrotem. Zgłaszam więc nieobecność na termin bliżej nieokreślony. Nie rezygnuję jednak z organizacji XIV Śląskiego Ponymeetu, a pocztę (tylko PW) będę sprawdzał w kawiarni, codziennie ok. 16:00. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Udało mi się zorganizować dostęp do internetu bezprzewodowego, jednak ze sporym limitem, a na nowy router jeszcze sporo poczekam. Będę jednak dużo częściej, niż się spodziewałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Nie wiem czy można to traktować jako nieobecność, ale chyba znowu złapałem doła. Przez jakiś czas chcę sobie odpocząć i mogę być mniej aktywny na forum (chociaż i tak nie jestem zbyt aktywny). Przepraszam wszystkich, ale muszę sobie przemyśleć kilka spraw i wszystko jakoś uporządkować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Cichy prosił mnie o przekazanie, że z przyczyn od niego niezależnych nie będzie on dostępny na forum przez czas nieokreślony - jakby ktoś chciałby się z nim skontaktować to za pomocą gg lub też skype. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Sytuacja najlepsza z możliwych... Mój smartfon się popsuł, komp co chwila łapie bluescreeny... Nie będzie mnie na forum do nie wiem kiedy, albo do kupienia nowego telefonu, albo do wymiany kompa... Anyway może czasem wpadnę, ale nie będą to długie wizyty... Ewentualny kontakt? brak ;c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 Przez jakiś tydzień będę dostępny dużo rzadziej niż zwykle... będę korzystał z forum tylko przez telefon, więc raczej nie będę w stanie nic moderować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Przez jakiś tydzień będę rzadziej obecny na forum. Może wejdę czasem, aby coś zrobić w działach. Po prostu... mam dosyć. W przyszłą sobotę być może sytuacja wróci do normy... może... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Dobra żeby mi nie było jęczenia, nie było mnie w czwartek, piątek, sobotę i niedzielę (20-23), zapomniałam napisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 Wyjeżdżam na weekend, wracam w poniedziałek, gdyby ktoś miał do mnie sprawę to pisać na gg/telefon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 Nie będzie mnie cały weekend licząc od dzisiejszego wieczoru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Wyjeżdżam z klasą na wycieczkę, nie będzie mnie do poniedziałku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Kuoth będzie nieobecny do piątku. Nie stricte nieobecny :3 Nie będę się udzielał z przyczyn technicznych... To inna sprawa :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Nieobecność na czas nieokreślony z powodu awarii komputera. Na nowy mnie nie stać; jeśli okaże się że uszkodzone są inne podzespoły niż zasilacz, raczej nie wrócę już nigdy. Podczas uruchamiania / odhibernowywania systemu, gdy tylko proces jest przy końcu, komputer się wyłącza, jakby doszło do zaniku zasilania. System udawało się uruchomić za drugim-trzecim razem. W trakcie nawet kilkunastogodzinnej pracy wyłączeń nie ma. Zasilanie sieciowe w porządku. Oznak błędów na dysku brak, co potwierdza Chkdsk z parametrami /f /v /r i mechanizm S.M.A.R.T. Awarie zaczęły się nagle, w ostatnią sobotę. System: Windows XP Professional SP3 Płyta główna: ASRock K8NF4G-SATA2 CPU: AMD Sempron 3000+ 1,8 GHz (Socket 754, 1 rdzeń, Cool'n'Quiet aktywne) RAM: 2x GoodRam DDR 512 MB 166 MHz (1024 MB, Single channel) Grafika: Gigabyte GeForce 8500GT 512 MB (chłodzenie pasywne) Dysk: Western Digital 80 GB, ATA Napęd płyt: Samsung SH-202N, ATA Zasilacz: Modecom Feel 500W Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Z powodów osobistych zgłaszam nieobecność na najprawdopodobniej ten i następny miesiąc. Może będę wcześniej o ile sytuacja się uspokoi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Biorę sobie urlop... na czas nieokreślony. Musze nieco odpocząć. Jeżeli ktoś będzie miał jakąś sprawę, to pisać na [email protected] lub na skype keola_the_orca. Pa, kochani Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Aż wstyd mi teraz to pisać, ledwo 2 dni temu zdobyłem to stanowisko a już idę na urlop...krótki, ale jednak urlop. Pewnie większość zapyta " To po cholerę się pchałeś na to stanowisko ?" A no pchałem się bo myślałem że nareszcie sytuacja w której jestem poprawi się na lepsze. Jednak dalej tkwię ( i to nie sam) w bagnie którego wam nie umiem nazwać po imieniu. Wiem że tak na prawdę to co się teraz dzieje nie jest moją winą ale i tak odczuwam z tego powodu olbrzymi wstyd. Nie powiem dokładnie w czym rzecz ale przez pewien okres nie będę miał dostępu do internetu. Jeśli szczęście mi sprzyja to znajdę dostęp by wpaść już jutro, ale niczego nie obiecuje. Jeszcze raz chcę was przeprosić że po prostu w pewnym sensie zawiodłem. Z wyrazami szacunku do społeczności forum oraz administracji Future Pony P.S: Jeśli zajdzie taka konieczność nie zgłoszę żadnego zażalenia gdybym został odwołany ze stanowiska regenta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Hmm nie wiem czy to się liczy w ogóle,ale wolę napisać.Jutro nie będzie mnie od godziny 18 do 23 z hakiem,ponieważ idę na koncert to raz i po 2 przed koncertem chcę się jeszcze ogarnąć trochę i spotkać się z znajomymi.To taka tam króciutka informacja żeby każdy wiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 We wtorek (30.10) mnie nie będzie wyjeżdżam na wycieczkę do Warszawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Jutro wyjeżdżam na święta na wieś. Na jakieś 90% nie będę mieć dostępu do komputera/internetu. Jeżeli ktoś by coś chciał to można mnie próbować łapać przez telefon. Planowany powrót w niedzielę. Prawdopodobnie dnia 10.11 mam wesele, co oznacza, że nie będzie mnie w weekend 10-11 listopada. Kontakt podobnie jak teraz. W międzyczasie też mnie może nie być... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Hmm jako że te święta teraz będą to prawdopodobnie nie będzie mnie w czwartek,bo znając życie to rodzice wezmą mnie na wieś do stryjka albo ogólnie gdzieś do rodziny.Także,od razu informuję jak coś ;P.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Od dzisiaj do końca tygodnia będę prawie niedostępny, na PW mogę odpisać, ale w żaden temat nie wejdę (mój żałosny telefon). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Shield Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 niestety musze zgłosić iż nie będzie mnie na czas 2 tygodni . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Sliver do mnie zadzwonił z prośbą o przekazanie jego nieobecności. Okres trwania tejże nieobecności do 2 tygodni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Kuoth będzie nieobecny aż do sylwestra. Co kurna? :/ ~ Arjen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Jako iż jam jest Avatar Applejack, to chciałbym wszem i wobec ogłosić, że PRAWDOPODOBNIE nie będzie mnie przez dłuższy czas. (Problemy w szkole, trzeba wszystko nadrabiać...) W tym czasie chciałbym, ażeby Moonlight zajęła się działem. Chyba już wiecie jak ona sobie radzi (jeśli ktoś odwiedził dział), więc zostawiam to w dobrych rękach. Jak mówiłem czas nieobecności nieokreślony i prawdopodobieństwo tego, że tej nieobecności nie będzie. Ja tylko ostrzegam, żeby nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się