Yargolek Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Nie przestraszcie sie To ja 5 minut temu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 https://i.chzbgr.com/maxW500/7287394816/h85D6EC69/ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 To on! Not bad, Yarg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Yargolek, jesteś podobny do mego kolegi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Może to ja jestem tym kolegą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 mem Dolara genialny! Yargol chyba mamy taki same słuchawki xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Może to ja jestem tym kolegą Nie, raczej nie. Nie mieszkasz w Piotrkowie Trybunalskim i nie chodzisz do gimnazjum nr. 5 :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Hah takie tam ze studia radiowęzłowego ;3 , bowiem gdy robimy zdjęcia ekipy to głupa trzeba popalić xDD Wielka chwila skupienia nad układaniem playlisty oraz tekstu do wiadomości : (Ja to ten przy telewizorze xD) Eeeeee ten tego.... sam nie wiem skąd te konfetti z drukarki się tam wzięło na mej głowie, aczkolwiek tak mnie rozwaliła ta fotka gdy ją mi kolega wysłał że aż musiałem się nią pochwalić xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Lol, a mundurowe to niby takie poważne.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Człowiek drzewo ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Uważaj, bo jeszcze Fluttershy będzie zazdrosna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Hah takie tam ze studia radiowęzłowego ;3 Może mi pan powiedzieć co to za TV? Bo na 99% to produkt Unitry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 @up Owszem produkt Unitry, jest to czarno biały lampiak i nawet działa :3 tyle że nie pamiętam za bardzo modelu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 drzewa palą, na papier robią i człowieki chodzą - tekst bez sennsu jak moje życie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 @up tekst zaprawdę wzruszył mnie i przepełnił prawdą i przekazem autora xDDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Padłem ... tekst zacny milordzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Guardian, po tej sesji musisz uważać na Evera Boś taki... drzewny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Let`s Play minicraft PE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 zechcielibyście poświęcić 5 minut dla Jeżusa Chytrusa? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Ta... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Ta... Aaa... Rainbow Dash jest wampirem, bo nie ma odbicia w lustrze! ... Ale tak poza tym, to sympatycznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Aaa... Rainbow Dash jest wampirem, bo nie ma odbicia w lustrze! ... Ale tak poza tym, to sympatycznie Wampyr! No tak... Wiedziałam, że nie wszystko ok z tym zdjęciem XD Dzięki :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Bardzo, ale to bardzo ładny montaż! Teraz pytanie kto z tej dwójki jest słodszy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 (edytowany) To teraz ja się ujawnię Zdjęcie zarąbane z facebooka bo nie mam dobrego aparatu Ja to ten przystojniak z przypinką po lewej. Teraz nie widać ale jest z Fluttershy. Edytowano Maj 5, 2013 przez Mani Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 A oto... Zresztą samo zobaczycie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się