FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 To ja daję zdjęcie tylko nie z tego roku: I see you :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cersei Lannister Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Chodzi mi tutaj o Internet, jakbyś się jeszcze nie domyśliła... Domyślić to ja się jedynie zdążyłam, że jesteś bardzo złośliwa i czepialska Nie chcesz wrzucać swoich zdjęć do internetu- nie rób tego, nikt ci nie każe. Gdy jakaś osoba wrzuca swoje- nie krytykuj, bo to nie twoja sprawa. I wszystko będzie si Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 A tutaj inne moje zdjęcie z fotela, bardziej jako... pinkacz <_< A tutaj zbliżenie kubka. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Jeszcze za to spłoniesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 Tak, ten temat zdecydowanie stał się bardziej wartościowy ostatnimi czasy. Że też ich dożyłem na forum x3 Wrzuciłbym jakąś heheszkę ale już chyba wszystko co mogłem pokazać to widzieliście bo mi nikt nie chce zdjyińć robić ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 Sajback Gray@: Fajne zdjęcie. Skąd masz kubek? Na forum w święta był event z nagrodami. Zniszczyłem system 19 chyba punktami i w nagrodę wygrałem kubek. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 Nie ma to jak pełno soli na biurku, co nie Sajback? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 Nie ma to jak pełno soli na biurku, co nie Sajback? Nio :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 (edytowany) Soke, skąd ty masz 285395733798 postów? : O @ zdjęcie, dobre. To co pisał Cretin przywołuje wspomnienia x3 A teraz ja wrzucę jedno, stare, żeby było zabawniej. Żeby ci którzy lubili moją brodę mogli smutać że ją ściąłem huehuehueehuahueaoehhuaeohuaeoheaohueoahoaeuheauaeehuehuoeaeaoeaeaheahoaehaeoheoao i bonus bgc huehttp://puu.sh/aYPLI.gif Forume zsie, nie pozwala mi gifa wrzucić. Ale macie link, whtevr. Ale spoko już się zapuszczam żeby wyglądać jak menel Aaaaaaaaa prawie zapomniałem x3 THIS Edytowano Sierpień 20, 2014 przez Moe Warmen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 Ostrość tych szklanek jest powalająca! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 Czyżby focus postanowił że robi zdjęcie szklanek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 A powinniśmy? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 Nie, szklanki są bardzo jfanje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 Wyglądasz jak jakaś ostra 18 która akurat wyszła bez makijażu ...nie za bardzo wiem jak powinnam na to zareagować .-. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 nie za bardzo wiem jak powinnam na to zareagować .-. Podziękować i czym prędzej się oddalić w poczuciu dziwności sytuacji 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 Usunąłeś swoje zdjęcie ;_;Lol, nic nie usuwałem, to nie było na moim fejsie Welp, może to nawet dobrze że tego zdjęcia już tu nie będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 (edytowany) ...nie za bardzo wiem jak powinnam na to zareagować .-. ''Ostrą 18-kę'' pod pewnym względem można odebrać jako komplement, albo jak to pisał Dayan, dobry powód aby walnąć blachę. Tak czy siak jest to całkiem wygodna sytuacja . Wy widzicie tam coś oprócz szklanek? Już pisałem, magia focusa. Edytowano Sierpień 20, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 (edytowany) Wyglądasz jak jakaś ostra 18 Never forget: Powinniśmy to ładnie obrobić i wstawić jako pasek powitalny forum Edytowano Sierpień 21, 2014 przez solaris 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Albo Soczkowa zawsze może stać w bezruchu z taką miną: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 (edytowany) Albo tako Edit: Cycki Edytowano Sierpień 22, 2014 przez Moe Warmen 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Ta ponętność zabija, lel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Macie mojego ryja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 *hejty na ryj Sosny* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 *hejt na hejt na Sosnę* Sosnę, gdzieś był? xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 w Międzywodziu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się