Siper Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Dziękuję Soliemu za nominację No cóż, jeśli topić się dla Kath, to tylko na bogato. Zobaczcie proszę, mnie i mój jacht A nominuję GFG, Sipera i wszystkich tych, którzy to czytają Pozdrawiam! Genialne! :'D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Skąd masz tą koszulkę? xD http://www.teeturtle.com/ zobacz sobie, czy jeszcze mają w sprzedaży, bo z czasem mniej popularne są wycofywane. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. GoForGold Napisano Wrzesień 17, 2014 Popularny post. Share Napisano Wrzesień 17, 2014 A nominuję GFG, Sipera i wszystkich tych, którzy to czytają Przyjmuję. Nie utopiłem się, ale przynajmniej próbowałem. Zawsze coś. Nominacji brak, bo mogę. 10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabina Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 GFG, za to poświęcenie aż Cię przytulę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 (edytowany) Meh... Żeby nie było żem umar... Zdjęcie z końcówki sierpnia, więc chyba można mnie uznać za żywego. Edytowano Wrzesień 19, 2014 przez Ihnes 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Zdjęcie z końcówki sierpnia, więc chyba można mnie uznać za żywego. Tak bardzo nie-żywy Ihnes :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 (edytowany) Tak bardzo nie-żywy Ihnes :c W końcu ja taki aktywny... tak na bieżąco ze wszystkim.... i teraz wrzucam zdjęcie z wakacji... Dobrze przynajmniej, że z tegorocznych. ;_; Edit: Jak się uprzeć i ruszyć wyobraźnią to stoję na prowizorycznym nagrobku. Edytowano Wrzesień 19, 2014 przez Ihnes Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Dobrze przynajmniej, że z tegorocznych. ;_; Ale czy aby na pewno? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Ale czy aby na pewno? Tak, bo tu nie jechałem sam, a rok temu nie miałem przyjaciół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 a rok temu nie miałem przyjaciół. A teraz to masz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 A teraz to masz? .... Nawet tutaj nikt nie wierzy, że mogę mieć przyjaciół... ;_; Ciekawe, czy ktoś uwierzy, że potrafię być miły... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Nawet tutaj nikt nie wierzy, że mogę mieć przyjaciół... ;_; Ciekawe, czy ktoś uwierzy, że potrafię być miły... No jak chciałem się spotkać to byłeś tak motzno na nie, że aż wątpię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 byłeś tak motzno na nie Tak szczerze.... To nawet moi znajomi wyciągnęli mnie z domu nieco ponad pół roku temu... A ile w ciągu tej połowy roku protestowałem... ;_; Taki ze mnie biedny no-life....... Matko, co ja ze swoim życiem robię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 (edytowany) .... Matko, co ja ze swoim życiem robię? Raczej nic, skoro mnie unikałeś nawet O, widzę że zdjęć nie mamy? Panowie na PW przejdą, bo będzie mandacik. ~ Wspaniały Edytowano Wrzesień 19, 2014 przez Wspaniały Mk. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 (edytowany) No to ja rzucę fotką z dnia dzisiejszego , oczywiście jak zawsze fryzjer obciął mnie zbyt krótko -,- Edytowano Wrzesień 21, 2014 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Rozwiązanie: nie chodź do fryzjera. Będziesz taki fajny, o. Muszę dbać o reputancje. Prawa strona objęta cenzuro :< A to żeby pokazać że umiem mieć normalne zdjęcie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Wrzesień 22, 2014 Share Napisano Wrzesień 22, 2014 (edytowany) Deymen soł macz. Wyglądam jak typowy Wania Edytowano Wrzesień 22, 2014 przez Damikkos 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Jeśli ktoś będzie chciał na MLK nie wiem, dać mi huga/piątkę/brohoofa/w twarz (to ostatnie najprędzej ): To szukajcie tego pana. W tej koszulce z Cutie Mark Crusaders, też ją będę miał 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 tak powiem ci Imesh, że na zdjęciach wydajesz się być starszy, niż w rzeczywistości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 A ja bym powiedział że wręcz przeciwnie .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vortex Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 (edytowany) Taki tam wolny dzień Vortexa w Szwajcarii Edytowano Wrzesień 28, 2014 przez Vortex 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 A to ja sprzed chyba rokuBartis bez złotego łańcucha to nie Bartis~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Wrzesień 29, 2014 Share Napisano Wrzesień 29, 2014 Heheszki, a cóż to takiego? c: Chwalę się tym, co żem uczynił. No, z pomocą rodzicielki, nie sam to uczyniłem. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 30, 2014 Share Napisano Wrzesień 30, 2014 Choćby że własnie zhańbiono jakiegoś ortodoksyjnego samuraja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 ' Jakość 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się