Ukeź Napisano Maj 31, 2015 Share Napisano Maj 31, 2015 Wszyscy zostaną gejami dla Ukezia, a ja dla Ukezia nauczę się gotować, ciekawe co jest bardziej prawdopodobne Czy to nawiązanie do faktu iż jestem wielkim fanem Łukasza Budzika i oglądam nałogowo Top Chefa? c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 31, 2015 Share Napisano Maj 31, 2015 Stara focia, ale do takiej długości wrócę jak będę robić białe włoski :3 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Maj 31, 2015 Share Napisano Maj 31, 2015 Stara focia, ale do takiej długości wrócę jak będę robić białe włoski :3 Gorąca jesteś! Może zduszę Cię mym ciałem, zanim zajmiesz się ogniem? 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Sowenia Napisano Maj 31, 2015 Popularny post. Share Napisano Maj 31, 2015 Gorąca jesteś! Może zduszę Cię mym ciałem, zanim zajmiesz się ogniem? 13 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 31, 2015 Share Napisano Maj 31, 2015 Gorąca jesteś! Może zduszę Cię mym ciałem, zanim zajmiesz się ogniem? Ej to nie twój tekst! 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Maj 31, 2015 Share Napisano Maj 31, 2015 Ale zdesperowani Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Gorąca jesteś! Może zduszę Cię mym ciałem, zanim zajmiesz się ogniem? Ej to nie twój tekst! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 A Hedzio niezbyt atrakcyjny. Nikt się nie jara a żadna pegasis nie rzuca obciachowymi/żałosnymi tekstami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Ale chcą zamoczyć, napaleńcy Nikt się nie jara a żadna pegasis nie rzuca obciachowymi/żałosnymi tekstami No skandal, jak tak można Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Hedzieł z drinkiem Postawiałabym drinki 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Wszyscy jesteście piękni. Hedzio, mogę rzucić kijowym tekstem jak chcesz. Tak dla satysfakcji. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 I ja dam zdjęcia swojej mordki, enjoy. https://docs.google.com/file/d/0B92l5T3m98nJY05JUjBLTEQ2ajQ/edit?usp=docslist_api https://docs.google.com/file/d/0B92l5T3m98nJY0lkakROZ0gzOUk/edit?usp=docslist_api 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Wszystkie kijowe teksty mile widziane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 I tak nie poruchacie Mną też się nie jarają, smut smut :c W ogóle gdzie jest więcej zdjęć dziewczynek i ich kocich uszek?! Przecież >uszko challenge never dies... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Ej, wy na prawdę wzięliście wszyscy tekst Hugoholica na poważnie? Bo tak trochę się śmieje ale nie wiem czy powinienem... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Ej, wy na prawdę wzięliście wszyscy tekst Hugoholica na poważnie? Bo tak trochę się śmieje ale nie wiem czy powinienem... Też się powoli zaczynam zastanawiać. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Dałabym fotkę swojej mordki i >uszka, ale mam katar i przez to strasznie czerwony nos :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Dajesz a nie narzekaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Ja dałem, Sabiś, Jaskiesz i Ukeś też dali :< 4 osoby z uszkami to zdecydowanie za mało! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Uszatka musowo musi pokazać się z uszkami. 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Uszatko, gratuluję świetnych uszek. >uszko wiecznie żywe! @up Nie liczy się, buzia i uszka na głowie, albo stos :< 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Uszatka propsy za książki Trudi na półce xD Velvet trochę płasko wyszła, może to przez pogodę, może katar, nie wiem Gratuluję właścicielom wszystkich pięknych uszek, może jak coś upoluję i oderżnę temu uszy to sam wrzucę fotkę, kto wie? ^^ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Uszatka, Zacne oczy i sympatyczne okulary Velvettia von Orchberg, to jest temat ze zdjęciami a nie rysunkami 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 @Hedzieł To nie rysunek, to przerobione selfie xD Na foty trzeba poczekać przez przynajmniej tydzień - nos potrzebuje spokoju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 @Velvettia von Orchberg to po co w ogóle wrzucać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się