Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Wszyscy jesteście piękni. Hedzio, mogę rzucić kijowym tekstem jak chcesz. Tak dla satysfakcji. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 I ja dam zdjęcia swojej mordki, enjoy. https://docs.google.com/file/d/0B92l5T3m98nJY05JUjBLTEQ2ajQ/edit?usp=docslist_api https://docs.google.com/file/d/0B92l5T3m98nJY0lkakROZ0gzOUk/edit?usp=docslist_api 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Wszystkie kijowe teksty mile widziane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 I tak nie poruchacie Mną też się nie jarają, smut smut :c W ogóle gdzie jest więcej zdjęć dziewczynek i ich kocich uszek?! Przecież >uszko challenge never dies... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Ej, wy na prawdę wzięliście wszyscy tekst Hugoholica na poważnie? Bo tak trochę się śmieje ale nie wiem czy powinienem... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Ej, wy na prawdę wzięliście wszyscy tekst Hugoholica na poważnie? Bo tak trochę się śmieje ale nie wiem czy powinienem... Też się powoli zaczynam zastanawiać. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Dałabym fotkę swojej mordki i >uszka, ale mam katar i przez to strasznie czerwony nos :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Dajesz a nie narzekaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Ja dałem, Sabiś, Jaskiesz i Ukeś też dali :< 4 osoby z uszkami to zdecydowanie za mało! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Uszatka musowo musi pokazać się z uszkami. 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Uszatko, gratuluję świetnych uszek. >uszko wiecznie żywe! @up Nie liczy się, buzia i uszka na głowie, albo stos :< 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Uszatka propsy za książki Trudi na półce xD Velvet trochę płasko wyszła, może to przez pogodę, może katar, nie wiem Gratuluję właścicielom wszystkich pięknych uszek, może jak coś upoluję i oderżnę temu uszy to sam wrzucę fotkę, kto wie? ^^ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Uszatka, Zacne oczy i sympatyczne okulary Velvettia von Orchberg, to jest temat ze zdjęciami a nie rysunkami 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 @Hedzieł To nie rysunek, to przerobione selfie xD Na foty trzeba poczekać przez przynajmniej tydzień - nos potrzebuje spokoju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 @Velvettia von Orchberg to po co w ogóle wrzucać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 *myśli* Właściwie to po nic. Moje zacne pseudoselfie ląduje w otchłani śmietnika. Żegnaj, moja urocza mordko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Tak.. postnij coś, ktoś skomentuje, wykasuj, komentarze teraz nie mają sensu D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Tak.. postnij coś, ktoś skomentuje, wykasuj, komentarze teraz nie mają sensu D: 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Czerwiec 3, 2015 Share Napisano Czerwiec 3, 2015 (edytowany) >uszko strikes again tak w sumie to mam niewyjściowy pysk, ale mi sie nudzi i wrzucam bo tak (uwaga, bo w tym spoilerze jest pierwsze zdjęcie na którym się uśmiecham) i tak sie zastanawiam, czy z nostrilem (tj, kolczykiem w nosie) wyglądam ładnie czy bardzo ładnie Damn w końcu uśmiechła się troszkę ale się uśmiechła! Edytowano Czerwiec 3, 2015 przez 1stChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Czerwiec 3, 2015 Share Napisano Czerwiec 3, 2015 Ładnie wyszłaś nawet bez śmiertelnie ponurej miny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 3, 2015 Share Napisano Czerwiec 3, 2015 Kojarzysz mi się z Wednesday z Addams Family, tak przy okazji Mimo że warkoczyków i czarnych włosów brak :3. Ta mina taka zawsze smutna i poważna, a jak już się uśmiechniesz to jesteś urocza. Szkoda tylko, że tak lekko, ale cóż, może kiedyś się doczekamy szerszego uśmiechu ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 4, 2015 Share Napisano Czerwiec 4, 2015 [...] Twój delikatnie zarysowany i bardzo kobiecy uśmiech pozwolił mi ponownie ujrzeć cię w lepszym świetle. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 4, 2015 Share Napisano Czerwiec 4, 2015 (edytowany) Ćwiczymy na forum pisanie komplementów, ojej :3 Ja dodam od siebie tylko tyle, że znam jedną osobę która jest kobietą i też zawsze wygląda dość ponuro. Nawet się nie uśmiecha, gdyby nie tajne wieści, byłbym skłonny twierdzić, że nie jest w stanie mówić. Nie wiem czemu, ale bawi mnie to xD Edytowano Czerwiec 4, 2015 przez 1 Warmen 1 Forume Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Czerwiec 4, 2015 Share Napisano Czerwiec 4, 2015 Teraz jest idealnie :3 taka troszku starsza Wednesday. Tak w sumie to i ja zarzucę parę swoich zdjęć , może nawet będzie na nich widać twarz No dobra dużo tego nie ma, ale fragment jakoś złapało Ostrzegam tylko, że zdjęcia robione były pralką polową, więc jakością zniewalać nie będą 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 4, 2015 Share Napisano Czerwiec 4, 2015 >uszko strikes again tak w sumie to mam niewyjściowy pysk, ale mi sie nudzi i wrzucam bo tak (uwaga, bo w tym spoilerze jest pierwsze zdjęcie na którym się uśmiecham) i tak sie zastanawiam, czy z nostrilem (tj, kolczykiem w nosie) wyglądam ładnie czy bardzo ładnie Uszki c: Nostril jak jest z kółeczkiem jest ładny - moje zdanie, więc jest ładnie. Chociaż osobiście wolę septum. Albo to i to ^^ Za to sam kryształek w nostrilu kojarzy się tylko dziwkarsko, btw XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się