Hidoi Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Żeby pograć w grę atencji Po prostu piszę co myślę :> a nie jestem z tych, co piszą, że są brzydkie by mieć komplementy. Bo nie uważam się za brzydką x'D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Po prostu piszę co myślę :> a nie jestem z tych, co piszą, że są brzydkie by mieć komplementy. Bo nie uważam się za brzydką x'DAni z tych, co jak ktoś napiszą "faktycznie jesteś brzydka/nie wyszłaś na tym zdjęciu" to odpowiada "nie znasz, nie komentuj"? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Nikt nie jest ideałem c:Ale koniec offtopu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 No to masz plusa A ten temat i tak jest w Offtopie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Syrth Napisano Wrzesień 8, 2015 Popularny post. Share Napisano Wrzesień 8, 2015 Jestę blondi. 11 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 BjutifullA tak mniej pokemoniasto to ładnie ci w blond włosach, pasują ci. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 @MewTwo dziękuję :3 Dążę ku białemu kolorowi ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 @MewTwo dziękuję :3 Dążę ku białemu kolorowi ^^Będziesz niczym Cirilla? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 Będziesz niczym Cirilla? A weźcie się z tą Cirillą :/ Ona ma długie włosy to po pierwsze 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 A weźcie się z tą Cirillą :/ Ona ma długie włosy to po pierwsze No wiem, no wiem. Pierwsze skojarzenie z białymi włosami i kobiecymi postaciami. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 ...Chyba pomyliłem sobie tematy. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 ...Chyba pomyliłem sobie tematy. Myślałam, że wziąłeś mnie za Blondi, psa Adiego 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 "Blondi, pies Adiego" - brzmi jakby ktoś przedstawiał wilczura jakiegoś dresa xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Wrzesień 10, 2015 Share Napisano Wrzesień 10, 2015 Z piesełem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 10, 2015 Share Napisano Wrzesień 10, 2015 Gdzieś brodę zgubił? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Wrzesień 10, 2015 Share Napisano Wrzesień 10, 2015 Nadal jest Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 10, 2015 Share Napisano Wrzesień 10, 2015 to w takim razie słabo ją widać na tym zdjęciu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 nwm dawno nic nie wstawiałem to można robić już ze mną śmieszne memesy Tapnięte 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 @Camed 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 @Camed Co to za memes ze mnąCo ty tu zrobiłeś xDDDDDTapnięte 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 Ktoś tu wygląda jak Pamelę Cygnusę, ale nie powiem kto 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 Próbuję być uroczy, co nie.I zostałem owcą.100% kałaji, mówię wam.[*] 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 Mamy tu tylu facetów wyglądających jak dziewczyny 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 Jak się zasłoni pół twarzy i nie widać włosów, to zasadniczo ciężko określić płeć, wcale różowo-biała bluza nie ma z tym związku 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Mnie mylono nawet i bez zasłaniania twarzy Mam tylko jedno pytanie, czemu akurat owca? :<<<<<<<<< 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się