Po prostu Tomek Napisano Grudzień 24, 2015 Share Napisano Grudzień 24, 2015 you a qt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 (edytowany) Oto ja w wersji wiedźmińskiej - tak, nudzi mi się do tego stopnia, że zrobiłem sobie zdjęcie i je tu wrzucam : Spoiler W tle gadżety z kolekcjonerek gier, a co mi tam, pochwale się xD Edytowano Styczeń 13, 2016 przez Maniek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 (edytowany) Spoiler taki brak nosa w tle miała być choinka ale trochę za późno Edytowano Styczeń 8, 2016 przez Hidoi 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 5 godzin temu Hidoi napisał: Ukryj zawartość taki brak nosa w tle miała być choinka ale trochę za późno Masz śliczne oczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Styczeń 4, 2016 Share Napisano Styczeń 4, 2016 (edytowany) 13 godziny temu Gray Picture napisał: Masz śliczne oczka aw dziękować ._. Ty też Edytowano Styczeń 4, 2016 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Styczeń 4, 2016 Share Napisano Styczeń 4, 2016 (edytowany) 3.01.2016 at 17:30 Hidoi napisał: Pokaż ukrytą zawartość taki brak nosa w tle miała być choinka ale trochę za późno Przypominasz mi mojego kota co kiedyś miałam ;-; Był taki biało-czarny. I też miał takie wyraziste niebieskie oczy Edytowano Styczeń 4, 2016 przez CelIy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 4, 2016 Share Napisano Styczeń 4, 2016 Ilość ładnych dziewczyn na tym forum jest powalająca, aż chce się na meeta jechać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 4, 2016 Share Napisano Styczeń 4, 2016 (edytowany) Hidoi to chyba puzzle nam wysyła, do składania. Edytowano Styczeń 4, 2016 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Styczeń 4, 2016 Share Napisano Styczeń 4, 2016 2 godziny temu WilkU napisał: Hidoi to chyba puzzle nam wysyła, do składania. Przecież wysłałam prawie całą twarz ._. meh i tak ma być. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 4, 2016 Share Napisano Styczeń 4, 2016 (edytowany) Jacie! Ile tutaj zdjęć! Aż mnie korci, aby też siebie dodać, a ludzie mogli by mówić jakim to człowiekiem jestem, czyli nieładnym, odstraszającym i niszczącym otoczenie, ale nad tym się jeszcze zastanowię. Kobitki! Naprawdę pięknie wyglądacie! Każda z Was! Ps. @Hidoi mi się zdjęcie podoba. Te oczy, jak ocean ... będą się śnić po nocach. Edytowano Styczeń 4, 2016 przez Świeży rekrut 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 4, 2016 Share Napisano Styczeń 4, 2016 (edytowany) 8 godzin temu Mate$_92 napisał: Ilość ładnych dziewczyn na tym forum jest powalająca, aż chce się na meeta jechać Aż mi się przypomniała "ta" rozmowa ze skejpa i jak darłem mordę z "tego" xD Edytowano Styczeń 4, 2016 przez Zexel ! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 4, 2016 Share Napisano Styczeń 4, 2016 Wstawiam noworoczne zdjęcie z Leosiem, bo tak. Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 4, 2016 Share Napisano Styczeń 4, 2016 godzinę temu Hidoi napisał: Przecież wysłałam prawie całą twarz ._. meh i tak ma być. Spokojnie, tylko sobie żartuje. Lepiej mnie nie brać na poważnie bo inaczej można zwariować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 Takie tam, z pracy . Z fajnym zespołem z Francji - Galderia Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 (edytowany) Już jedno dałem, to dam drugie hehe Prosto ze studia! YO Cytuj Edytowano Styczeń 13, 2016 przez Mates błąd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Styczeń 17, 2016 Share Napisano Styczeń 17, 2016 Spoiler #studniowka 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Styczeń 17, 2016 Share Napisano Styczeń 17, 2016 A co to za plamy na dole zdjęcia ( ͡°╭͜ʖ╮͡° ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Styczeń 17, 2016 Share Napisano Styczeń 17, 2016 >chodzenie na studniówki >kiedykolwiek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Styczeń 17, 2016 Share Napisano Styczeń 17, 2016 3 godziny temu FrozenTear7 napisał: A co to za plamy na dole zdjęcia ( ͡°╭͜ʖ╮͡° ) A tak szczerze, to żałuję, że tam byłem, bo głównym bodźcem było spędzenie czasu z moją parą (kuzynką) i tańczenie z nią, gadanie itd. Wystawiła mnie ona 3 dni przed faktem, więc nie dość, że wydałem forsę w błoto, to widok tych wszystkich dobrze bawiących się swoim towarzystwem par był dosyć smutny dla mnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Styczeń 17, 2016 Share Napisano Styczeń 17, 2016 Spoiler Chyba najgorsza opcja z możliwych współczuję Ci... Przynajmniej mogłeś sobie coś pojeść i wypić. Było minęło nie pozwól chociaż żeby jedna głupia impreza Ci popsuła humor. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Styczeń 17, 2016 Share Napisano Styczeń 17, 2016 Jest ok. Tak w zasadzie to jestem jedynie wku*wiony na tą moją kuzynkę, bo po prostu nie chciało jej się jechać pociągiem Ale i tak, było, minęło, mam ferie więc Dota wejdzie mocno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Styczeń 17, 2016 Share Napisano Styczeń 17, 2016 Przynajmniej wyglądałes przystojnie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Styczeń 17, 2016 Share Napisano Styczeń 17, 2016 Jestem grubszy, niż się na tym zdjęciu wydaję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 17, 2016 Share Napisano Styczeń 17, 2016 31 minuty temu Talar napisał: A tak szczerze, to żałuję, że tam byłem, bo głównym bodźcem było spędzenie czasu z moją parą (kuzynką) i tańczenie z nią, gadanie itd. Wystawiła mnie ona 3 dni przed faktem, więc nie dość, że wydałem forsę w błoto, to widok tych wszystkich dobrze bawiących się swoim towarzystwem par był dosyć smutny dla mnie... A ja sprawy damsko-męskie sobie na studniówce odpuściłem, na party poszedłem sam... Przyznaję, lekko mnie dołował widok wszystkich, którzy parę mieli, ale raczej skupiłem się na dobrej zabawie, niż na patrzeniu na to hehe Mimo wszystko- chu**** akcja i współczuję :/ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Styczeń 17, 2016 Share Napisano Styczeń 17, 2016 Ja na studniówce byłem w parze z żubrówką i bawiłem się wyśmienice 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się