Mates Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 2 minuty temu Celly napisał: Znowu daje zdjęcie swojego ryjka. Bo mogę, bo jestem kotkiem i mogę miauczeć. Taki troche rudy kotek :3 Miau =^.^= Ukryta zawartość jesteś śliczna, zajęta i tak daleko ode mnie :(((( :* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 1 minutę temu Mates napisał: tak daleko ode mnie :(((( :* Meh, kilometry to tylko liczba. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 Właśnie teraz FirstChoice napisał: Meh, kilometry to tylko liczba. Przestań, to przecież twoja dziewczyna, nie moja xD A tak w ogóle, to skąd wy jesteście?o_o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 1 minutę temu Mates napisał: Przestań, to przecież twoja dziewczyna, nie moja xD A tak w ogóle, to skąd wy jesteście?o_o Na początku to dzieliła nas prawie cała Polska xD. Dlatego wymówka "tak daleko ode mnie" jest inwalidą. Aktualnie mieszkam w stolicy a @Celly w jakimś Wygwizdowie Górnym, aka Typowa Polska dziura, aka Zambrów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 Oho to te słynne kocie uszka o których słyszałem Ale ślicznie zdjęcie Czelly Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 (edytowany) @FirstChoice Ale Zambrów to ty szanuj. Edytowano Luty 29, 2016 przez Celly Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 Właśnie teraz Celly napisał: @FirstChoice Ale Zambrów to ty szanuj. Nie. Dziura i tyle, w której oprócz Ciebie i jednej pizzerii nie ma żadnych innych atrakcji. Mordka więc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 No i git. Ja nie wierzę w związki na odległość. Mojej jasno dałem do zrozumienia, że jak wyjedzie mi do Niemiec do roboty (bo takie ma plany), to będzie koniec z nami W związku potrzebuję bliskości, przytulania, całowania i całej reszty Mimo wszystko szacun, że jesteście razem pomimo odległości i szczęścia, oraz wytrwałości życzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 1 minutę temu Mates napisał: No i git. Ja nie wierzę w związki na odległość. Mojej jasno dałem do zrozumienia, że jak wyjedzie mi do Niemiec do roboty (bo takie ma plany), to będzie koniec z nami W związku potrzebuję bliskości, przytulania, całowania i całej reszty Mimo wszystko szacun, że jesteście razem pomimo odległości i szczęścia, oraz wytrwałości życzę Od kiedy się przeprowadziłem ( głównie z tego powodu) już tej odległości nie ma i często się widujemy. Ale tak czy inaczej dzięki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 2 minuty temu FirstChoice napisał: Od kiedy się przeprowadziłem ( głównie z tego powodu) już tej odległości nie ma i często się widujemy. Ale tak czy inaczej dzięki. Spoko, macie do siebie 130 klocków, więc nie jest źle xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 (edytowany) No źle bardzo nie jest, bo to tylko 2 godziny autobusem. Ale w moim kochanym zadupiu nie ma pkp a tak byłoby jeszcze łatwiej i wygodniej jeździć :3 Edytowano Luty 29, 2016 przez Celly 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 6 minut temu Mates napisał: No i git. Ja nie wierzę w związki na odległość. Mojej jasno dałem do zrozumienia, że jak wyjedzie mi do Niemiec do roboty (bo takie ma plany), to będzie koniec z nami W związku potrzebuję bliskości, przytulania, całowania i całej reszty Mimo wszystko szacun, że jesteście razem pomimo odległości i szczęścia, oraz wytrwałości życzę Ponad drugi rok żyje w związku na odległość, dzieli nas 370km a ja pracuję w systemie czterobrygadowym... da się raz na tydzień przez kilka dni widzieć i daję rade więc bez przesady 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 5 minut temu Eter napisał: Ponad drugi rok żyje w związku na odległość, dzieli nas 370km a ja pracuję w systemie czterobrygadowym... da się raz na tydzień przez kilka dni widzieć i daję rade więc bez przesady Podziwiam i szanuję. Ja bym tak nie mógł. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 41 minuty temu Celly napisał: Znowu daje zdjęcie swojego ryjka. Bo mogę, bo jestem kotkiem i mogę miauczeć. Taki troche rudy kotek :3 Miau =^.^= Ukryta zawartość Propsy za ombre :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 A se zrobiłem kilka dni temu zdjęcie na łonie natury "Ty nie masz twarzy, ty masz pryszcze" ~ Maj Frjend 2016 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 @up: Dankest of faces. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Kwiecień 4, 2016 Share Napisano Kwiecień 4, 2016 (edytowany) Spoiler Edytowano Kwiecień 4, 2016 przez Pawiu 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Kwiecień 4, 2016 Share Napisano Kwiecień 4, 2016 Co to jest to lecące nad słupem i drzewami? :o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 4, 2016 Share Napisano Kwiecień 4, 2016 Krowa 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Kwiecień 4, 2016 Share Napisano Kwiecień 4, 2016 6 minut temu Selenium napisał: Co to jest to lecące nad słupem i drzewami? :o To latarnia jest xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Kwiecień 5, 2016 Share Napisano Kwiecień 5, 2016 (edytowany) Edytowano Kwiecień 5, 2016 przez Po prostu Tomek 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Kwiecień 5, 2016 Share Napisano Kwiecień 5, 2016 7 godzin temu Po prostu Tomek napisał: to ufo, Zexela porwało ufo xddd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Kwiecień 5, 2016 Share Napisano Kwiecień 5, 2016 2 godziny temu Mates napisał: to ufo, Zexela porwało ufo xddd Nie wiem co jarasz.... ale daj bo widzę że dobry towar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psoras Napisano Kwiecień 6, 2016 Share Napisano Kwiecień 6, 2016 Spoiler 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 (edytowany) mhrok Spoiler Spoiler Spoiler Edytowano Kwiecień 29, 2016 przez StarostaXD 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się