Celly Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 3.09.2016 at 11:47 Ziemovit Footballer napisał: Ukryta zawartość Też chciałam zrobić zdjecie z kotkiem, ale moja Dama lekko sie buntowała przed tym :< 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 2 godziny temu Celly napisał: Też chciałam zrobić zdjecie z kotkiem, ale moja Dama lekko sie buntowała przed tym :< Koty takie już są Pies zrobi głupią minę, będzie chciał zjeść smartphone'a i wyliże ci twarz (jednocześnie). Kot? Pomyśli - "a tylko spróbuj wrzucić to na fejsa..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patutu Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Tu mnie jeszcze nie było więc się dorzucę Spoiler Spoiler Co jest nie tak z moją nogą 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Bo ja wiem? Chyba nic. Aha. Czy to bunkry w Mamerkach? Byłem i widok jest bardzo znany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patutu Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Zupełnie nie ta część Polski. To jest schron kolejowy w Stępine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 (edytowany) 19 godzin temu Triste Cordis napisał: Koty takie już są Pies zrobi głupią minę, będzie chciał zjeść smartphone'a i wyliże ci twarz (jednocześnie). Kot? Pomyśli - "a tylko spróbuj wrzucić to na fejsa..." To moja kicia jest w sumie psem. Głupią mine zrobiła, gryzie smartfona i traca noskiem twarz. Prawie to samo Edytowano Wrzesień 5, 2016 przez Celly Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Wrzesień 5, 2016 Share Napisano Wrzesień 5, 2016 17 godzin temu Celly napisał: To moja kicia jest w sumie psem. Głupią mine zrobiła, gryzie smartfona i traca niskiej twarz. Prawie to samo A moja psina to kompletne przeciwieństwo. Jak kot: mruczy, łasi się, żebrze o jedzenie i z łatwością pokonuje wszystkie płoty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 (edytowany) Plażowe selfie, wersja łazienkowa Cierpcie wszyscy! Spoiler Bode, nie manuj :c Edytowano Wrzesień 21, 2016 przez Decaded 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 (edytowany) Miałem iść zrobić sobie kolację ale straciłem apetyt Edytowano Wrzesień 21, 2016 przez Maniek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 1 minutę temu Decaded napisał: Plażowe selfie, wersja łazienkowa Pokaż ukrytą zawartość Bode, nie manuj :c Te uda i kolana ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wyglądają praktycznie jak moje. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 7 minut temu Decaded napisał: Plażowe selfie, wersja łazienkowa Cierpcie wszyscy! Pokaż ukrytą zawartość Bode, nie manuj :c Nie otwieram, bo nie chce się zdziwić jak odmiennie wygląda Dec niż w moich wyobrażeniach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 8 minut temu Decaded napisał: Plażowe selfie, wersja łazienkowa Cierpcie wszyscy! Pokaż ukrytą zawartość Bode, nie manuj :c Zrób zdjęcie trochę niżej 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 2 dni i forum martwe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 13 minuty temu Maniek napisał: Miałeś iść zrobić sobie kolację ale straciłem apetyt Cieszę się, że przysłużyłem się do Twojej diety 10 minut temu Garin napisał: Te uda i kolana ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wyglądają praktycznie jak moje. Od dzisiaj są moje. Nie oddam. 6 minut temu Onyx napisał: Nie otwieram, bo nie chce się zdziwić jak odmiennie wygląda Dec niż w moich wyobrażeniach Aż boję się myśleć, co sobie o mnie nawymyślałeś 6 minut temu Pawlex napisał: Zrób zdjęcie trochę niżej Pobaw się w CSI i przybliż na kran 5 minut temu Major Degtyarev napisał: 2 dni i forum martwe Ono już dawno umarło 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 A jednak 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Widze, że to zdjęcie Deca to jak puszka pandory 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Pierwszy horror POV? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 godzinę temu Decaded napisał: Plażowe selfie, wersja łazienkowa Cierpcie wszyscy! Pokaż ukrytą zawartość Bode, nie manuj :c Sceneria świetna, praca kamery też niczego sobie a model zapiera dech w piersiach. Zdjęcie dostaje ode mnie 10/10 i czekam na następne. W nagrodę dostaniesz 10 kg peruwiańskich malin z eko straganu. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Aż mam ochotę posmyrać te nóżki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Za moich czasów wysyłało się zdjęcia twarzy, a nie nóg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 (edytowany) Ten peerelowski odpływ... u babci jest taki sam W sumie kran i płytki też ;-; Za tydzień jak tam będę to porównacie Edytowano Wrzesień 22, 2016 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 2 minuty temu Fluth napisał: Ten peerelowski odpływ... u babci jest taki sam Ta wanna jest ze trzy razy starsza ode mnie, jak nie lepiej godzinę temu Cassidy napisał: Aż mam ochotę posmyrać te nóżki Moje, nie dam :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 3 minuty temu Fluth napisał: Za tydzień jak tam będę to porównacie Też zrobisz sobie focie w wannie i nam dasz? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 1 minutę temu PervKapitan napisał: Też zrobisz sobie focie w wannie i nam dasz? No proste, nawet możecie porównać kolana, czy są symetryczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 Uuu... Fluth przyjął wyzwanie kolankowe Coś czuję, że będzie ostra wymiana wanien plażowych. @PervKapitan nie bądź gorsza! Pokazuj wannowe kolanka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się