Arjen Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Trum jest słitaśna, czerwone oczy jak na Discorda przystało, no i dat bandana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Owh no Why ?! Dobra jak tylko wyjdę z więzienia Narodowego i oddadzą mi Aparat to dam zdjęcia. O albo z konwentu co ?! Tylko muszę się udać na następny, a po tym jak tam będę to dam głowę ( a nawet 2 ), że na forum wbiją nowi Userzy . ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 a tu ja. (lewa strona twarzy to moje mroczne alter ego XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Veni vidi vici (klik) Koniec końców aparat skzyziowałem i robiłem zdjęcie ziemniakiem - Nigdy się łaciny nie uczyłem, ale coś tam z niej kojarzę. Ze słówkiem "Vedi" nie miałem nigdy styczności, ale jeśli chodziło Ci o zdanie przypisywane Cezarowi, to brzmiało ono: "Veni, vidi, vici" ~ Avan Znowu masz rację Avan ^^. Poprawione, a fakt iż swoich błędów nie widzę dopóki mi ich nikt nie wskaże to już mój problem ;/. Następnym razem wpiszę coś tak mało znanego, że nie będzie mieć to znaczenia :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Cute mój heretyku :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 http://iv.pl/images/33018401220456129440.jpg To ja. Przeciętny człek, nawet gorzej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Normalnie to bym dał, ale że się boje że wam ekrany popękają(a u mnie krucho z kasą,bo w końcu bym musiał odkupować),to dam co innego: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Macie mnie w wersji przemiany w Mruczka ! Moja alternatywa przy wiekowej cyfrówce, jak się odmienię to dam zdjęcie ^^ Zdjęcie 2 mb zajmuje ! OMG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Ale Ty uroczy!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Macie mnie w wersji przemiany w Mruczka ! Moja alternatywa przy wiekowej cyfrówce, jak się odmienię to dam zdjęcie ^^ Zdjęcie 2 mb zajmuje ! OMG http://img195.imageshack.us/img195/1903/s7303087.jpg Kot admin lubi to! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 XYZIU I BRAEBURN DALI SWOJE ZDJĘCIE A MNIE PRZY TYM NIE BYŁO. D: Xyziu... Szczęka mi opadła. Gdybyś się tylko uśmiechnął i założył jakąś koszulę... OMG :O... I gdyby zdjęcie było wyraźniejsze... Ja nie mogę, Xyziu! :O Przystojny jesteś. Serio. Zapuść troszkę włosy, żeby były rozczochrane we wszystkie strony i będę w niebie <3 Braeburn! Jednak nie jesteś jak Takumi xD Ale epicka słit focia. Wyobrażałam sobie ciebie jakoś inaczej ;o To mnie trochę... zszokowało xD. Moim zdaniem trochę wyżej aparat powinien być. Epicka słit focia byłaby jeszcze bardziej epicka ;D A ja wróciłam z nad morza i być może (morze może, lol) wstawię filmik jak puszczam z kuzynem lampion. Ale najpierw ciocia musi odzyskać internet xP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 XYZIU I BRAEBURN DALI SWOJE ZDJĘCIE A MNIE PRZY TYM NIE BYŁO. D: Xyziu... Szczęka mi opadła. Gdybyś się tylko uśmiechnął i założył jakąś koszulę... OMG :O... I gdyby zdjęcie było wyraźniejsze... Ja nie mogę, Xyziu! :O Przystojny jesteś. Serio. Zapuść troszkę włosy, żeby były rozczochrane we wszystkie strony i będę w niebie <3 Soczku Włosów zapuszczać nie zamierzam, chociaż wiem o co Ci chodzi, też lubię taką fryzurę A wyraźniejszą fotkę za jakiś czas dam ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Ktoś do kogoś mięte czuje, z tego co widzę. Oj Xyziu, wystarczyło że jedno zdjęcie swej osoby żeś wrzucił, a już jesteś rozchwytywany XD ..... kurde... zazdrosny jestem, czemu ja nie mam takiego powodzenia XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Blue przez Ksyzia niedługo będziemy mieć same Pegasis na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Blue, bo przez większość imprezy albo mulisz, albo wymiotujesz. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Blue, bo przez większość imprezy albo mulisz, albo wymiotujesz. xD Po pierwsze jestem Cholernie nieśmiały , po drugie pierwszy raz mieszałem i nie dziw się reakcji mojego żołądka :RmpP9:, zwykle pije tylko jeden trunek Blue przez Ksyzia niedługo będziemy mieć same Pegasis na forum W sumie większość na forum to Faceci a więc przynajmniej zapanuje jakaś równowaga w przyrodzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Blue, jeszcze Cię nauczymy pić. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Sierpień 20, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2012 [info]Hosting iv.pl kasuje fotki dość często, imgur.com - chyba rzadziej niż imageshack, wymagane jedynie otwarcie od czasu do czasu. Minus.com nie kasuje wcale (przynajmniej tak piszą w help'ie). Dropbox twierdzi, że użytkownicy, którzy ośmielają się nie płacić, nie znają dnia ani godziny [/info] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Blue, jeszcze Cię nauczymy pić. xD Sowa z Tobą naprawdę nie ma postów nie o piciu, lubie Cię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 You're welcome. xD Pro tip: mój tytuł na forum. To zobowiązuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 No dobra pokaże się... może Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Oj taaaak .... jeszcze parę takich Alkomee...Ekhem znaczy się Minimeet'ów i chyba se walnę tytuł : "Uczeń Wódkorożca" XD A pro po minimeet'a jak tam zdjęcia z ostatniego spotkania ? Są ? Czy raczej są tak dziwaczne że lepiej nie publikować XD ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Ja mam niewiele, a Manieq póki co nie ma akumulatorków. :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Czy to nie był temat o wklejaniu swoich zdęc czy coś? ...tak tylko przypominam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 No niech wam będzie to jest moje zdjęcie (Na odwrót ale zawsze ) Wiem jestem brzydka ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się