Bezik Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 To jest chyba pierwsze zdjęcie które widzę i na którym Stachul ma poważną minę :o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Stachul,może plasterek? xD Dobra,whatever.To ja wstawię swoje zdjęcie z kolonii~ Tia,nie chciało mi się kadrować żebym było tylko ja no i są jeszcze jakieś inne "koleżanki" obok D': Oczywiście znowu się bawię jakąś trawą rwąc ją na miliardy kawałków,mam minę "realy?" no i mam me kochane zielony trampeczki ♥ Takie tam na postoju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Dobra,whatever.To ja wstawię swoje zdjęcie z kolonii~Tia,nie chciało mi się kadrować żebym było tylko ja no i są jeszcze jakieś inne "koleżanki" obok D':Oczywiście znowu się bawię jakąś trawą rwąc ją na miliardy kawałków,mam minę "realy?" no i mam me kochane zielony trampeczki ♥Takie tam na postoju No żoneczka pierwsza klasa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Ostatnie z serii, go die on it. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 (edytowany) Warmen gejsza!? Do tego z czerwonymi oczami Edytowano Sierpień 12, 2013 przez Zappter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 (edytowany) Ostatnie z serii, go die on it. Zrób mine jak Molestia i wstaw tutaj. Serio Edytowano Sierpień 13, 2013 przez Moe Warmen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 A co mi tam łapcie: Z dziewczyną. Alkoholowe zakończenie roku ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Widzę że 2-wie lewe ręce idą jednak w ruch Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 (edytowany) Dłuższy czas już. Zdjęcie z meeta ogólnie. Edytowano Sierpień 12, 2013 przez Arashel Jajir Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Arashel z meeta! Yay Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Takie tam, zapomniałem o chuście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Dłuższy czas już. Zdjęcie z meeta ogólnie. Gdzie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Gdzie ? Katowice, sobotni meet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Katowice, sobotni meet. Ale gdzie to zdjęcie ? :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Zastanowiłem się i jak odrosną mi włosy bo byłem u fryzjera/znajdę jakieś zdjęcie to wrzucę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Ale gdzie to zdjęcie ? :O Na poprzedniej stronie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Teraz to się pośmiejecie...siedem lat wstecz,co wychodzi ? Ośmioletni Tamarson Wasza reakcja na to zdjęcie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 TA SZESKCIASTA POZA POWALIŁA MNIE NA KOLANA x'D Masz/miałas bardzo ładne włosy...takie ruskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Wierzcie lub nie, ale to jestem ja, a na mnie mój szałowy kapelusz. Na imię mu Nigel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 (edytowany) Jestem Papieżę Edytowano Sierpień 17, 2013 przez Matjas 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Fajnego masz przyjaciela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Widzę Linds, że Ci się w domu nudzi (chociaż kto by nie chciał mieć zdjęcia z jedynym i niepowtarzalnym Cage'em...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Widzę Linds, że Ci się w domu nudzi (chociaż kto by nie chciał mieć zdjęcia z jedynym i niepowtarzalnym Cage'em...) To nie był mój dom, a zdjęcie z długiej imprezy paczki Bronych. Co jak co, ale ja bym nie wpadł na pomysł stworzenia maski Cage'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Jestę Big macintoshę xDD hłe hłe ... fotka wykopana z Woodstockwych zdjęć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się