solaris Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Hmmmm... Wydaje mi się, że kogoś mi przypominasz Warmi. Gitarzysta Amon Amarth? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 A ja powiem bardzo fajnie wyglądasz :3 Może dlatego, że nie mam z tobą takiego kontaktu na forum. Jak zawsze fajna broda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 A mi się jakieś dwa dni temu nudziło.. A raczej dostałam dziwnej weny. Na co? By zostać tytanem, lol. Faza na Shingeki no Kyojin daje się we znaki. Macie w spoilerze, żeby się tego ryja nie wystraszyć. Ogółem makijaż zajął mi jakąś godzinę, peruka za krótka, nie widać nakładek na uszy, zęby za małe, ale.. Jak na pierwsze podejście jestem zadowolona nawet XD Szkoda tylko, że jakościowo taka pikseloza, ale cóż, kamerka. Tak bardzo na każdym zdjęciu wyglądam inaczej XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Z****IOZA! Jeśli mogę się tak wyrazić... Ukeś barwo ^3^ że też miałaś ochotę i czas na taki make-up. Mogłaś dać link do postaci aby,no wiesz...porównać! Nie przeklinamy. ~Emronn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Tak bardzo męska dziara! Uwaga krew! ;__; 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Spodziewałem się czegoś więcej po tobie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Rezerwacja posta, może być tego wincyj. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 W czasie banów Cygnusy sie nudzo. I efekt po: "Ej siostra, zrób mi warkoczyki" - czyli Pimp My Brat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Co ja ze sobą zrobiłem? Co Cygnus sobie zrobił?! xD Reakcja na zdjęcie Cygnusa: 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 To jest chyba pierwsze zdjęcie które widzę i na którym Stachul ma poważną minę :o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Stachul,może plasterek? xD Dobra,whatever.To ja wstawię swoje zdjęcie z kolonii~ Tia,nie chciało mi się kadrować żebym było tylko ja no i są jeszcze jakieś inne "koleżanki" obok D': Oczywiście znowu się bawię jakąś trawą rwąc ją na miliardy kawałków,mam minę "realy?" no i mam me kochane zielony trampeczki ♥ Takie tam na postoju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Dobra,whatever.To ja wstawię swoje zdjęcie z kolonii~Tia,nie chciało mi się kadrować żebym było tylko ja no i są jeszcze jakieś inne "koleżanki" obok D':Oczywiście znowu się bawię jakąś trawą rwąc ją na miliardy kawałków,mam minę "realy?" no i mam me kochane zielony trampeczki ♥Takie tam na postoju No żoneczka pierwsza klasa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Ostatnie z serii, go die on it. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 (edytowany) Warmen gejsza!? Do tego z czerwonymi oczami Edytowano Sierpień 12, 2013 przez Zappter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 (edytowany) Ostatnie z serii, go die on it. Zrób mine jak Molestia i wstaw tutaj. Serio Edytowano Sierpień 13, 2013 przez Moe Warmen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 A co mi tam łapcie: Z dziewczyną. Alkoholowe zakończenie roku ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Widzę że 2-wie lewe ręce idą jednak w ruch Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 (edytowany) Dłuższy czas już. Zdjęcie z meeta ogólnie. Edytowano Sierpień 12, 2013 przez Arashel Jajir Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Arashel z meeta! Yay Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Takie tam, zapomniałem o chuście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Dłuższy czas już. Zdjęcie z meeta ogólnie. Gdzie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Gdzie ? Katowice, sobotni meet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Katowice, sobotni meet. Ale gdzie to zdjęcie ? :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Zastanowiłem się i jak odrosną mi włosy bo byłem u fryzjera/znajdę jakieś zdjęcie to wrzucę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się