Jump to content

Daj swoje foto :P

Michael89pl
 Share

Recommended Posts

To się nazywa normalna sesja ;>

Rozumiem, że do wszystkich sesji się rozbieracie? :rainderp:

Żeby nie było, to zdjęcie jest bardzo ładne i nie krytykuję go, tylko tak jakoś się wyróżnia na tle innych tu zamieszczonych. Co w sumie nie jest złą rzeczą.

Zdjęcie Martineza też. W ogóle śliczni jesteście i zazdroszczę i takie tam.

El Martinez jak Justin z Wyspy Totalnej Porażki: http://www.tubechop.com/watch/1585105

LOL XD Dzięki...? XD

Rozumiem, że do wszystkich sesji się rozbieracie? :rainderp:

Żeby nie było, to zdjęcie jest bardzo ładne i nie krytykuję go, tylko tak jakoś się wyróżnia na tle innych tu zamieszczonych. Co w sumie nie jest złą rzeczą.

Zdjęcie Martineza też. W ogóle śliczni jesteście i zazdroszczę i takie tam.

Na fejsie codziennie widuję zdjęcia koleżanek w takich sesjach, tak zwanych "artystycznych" ;d Nawet sam jedną robiłem, ale telefonem z instagramem XD

Tłumaczę - fotomodelka jestem z zawodu (zatrudniona przez agencję fotomodelingową), tak więc amatorskich zdjęć robionych telefonem nie posiadam. 
No i niepokoi mnie poruszone pytanie czy na wszystkich sesjach się rozbieramy... Nic tu rozebranego nie widzę, więc nie wiem skąd taka luźna interpretacja. 

h9cm.jpg

• Upvote 1

Takie tam, w toalecie z domówki :ming:

PS: Nie, nie śpię :v

Przeraziłam się widząc zapowiedź zdjęcia z kibla. "No, zażygany człowiek przy flaszce" - pomyślałam.

Później część 2- Rarity w avatarze?  :rapidash:  Cholera jasna jak śmiesz!! :rapidash2:  :rapidash2:  Zestawiac zachlańca i to jeszcze posiadając Fioletową, no HIPOKRYZJA!

Ale otwiream, patrzę, marynareczka wyprasowana, klasa jest... No, takie kible i imprezy to ja rozumiem. Przykładne zdjęcie, gratuluję.  :hmpf:

• Upvote 1

Zestawiac zachlańca i to jeszcze posiadając Fioletową, no HIPOKRYZJA!

Pomylić Sweetie z Rarcią to herezja. :hmpf:

A zdjęcie Imesha - klasa i kulturka.