Cipher 618 Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Słit focia. Co szpital robi z ludźmi: 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 (edytowany) W sumie dawno nic nie dawałem, a to jeszcze chyba jedyny temat, który oglądam, to proszzzz, takie tam w miarę aktualne xd @Bartis Spoko, są Twoje, ja tu i tak raczej nie zaglądam xd Edytowano Październik 23, 2013 przez El Martinez 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Twoja twarz jest zbyt gładka photoshop!! XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 mój ryjek 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 jesteś piękna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Serio Twój? Bo to zdjęcie wygląda jak z jakiejś sesji i to takiej sesji +18... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 yyy, tak, mój. I nie widzę w portrecie nic erotycznego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 yyy, tak, mój. I nie widzę w portrecie nic erotycznego... Ale Ślimak widzi kawałek piersi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Wow, robi ważenie, gdybym był starszy zarywałbym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Ale Ślimak widzi kawałek piersi No daj spokój, nie mam biustu na wierzchu, dekolty sa często bardziej odsłaniające ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabina Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Erotyczny, czy nie. Grunt, że ładna jesteś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Dziękować Dobrze, że nie muszę wstawiać większej ilości zdjęć dla potwierdzenia czy oby napewno jestem na tamtym ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 mój ryjek Metka, może jednak mnie wpuścisz do tej wanny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Metka, może jednak mnie wpuścisz do tej wanny? Nie prowadzę zapisów na randki w ciemno, chociaż.. jakby co petycja, list motywacyjny i trzy zdjęcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 (edytowany) Triste Ile w tym szpitalu byłeś? Edytowano Październik 24, 2013 przez Bezik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Metka04 Masz spoko wygląd!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Twoja twarz jest zbyt gładka photoshop!! XD sam jesteś photoshop xd ja tylko zdjęcie przyciąłem w picassie xd Serio Twój? Bo to zdjęcie wygląda jak z jakiejś sesji i to takiej sesji +18... To się nazywa normalna sesja ;> Ale rzeczywiście ładna fotka, Metko ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 To się nazywa normalna sesja ;> Rozumiem, że do wszystkich sesji się rozbieracie? Żeby nie było, to zdjęcie jest bardzo ładne i nie krytykuję go, tylko tak jakoś się wyróżnia na tle innych tu zamieszczonych. Co w sumie nie jest złą rzeczą. Zdjęcie Martineza też. W ogóle śliczni jesteście i zazdroszczę i takie tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 El Martinez jak Justin z Wyspy Totalnej Porażki: http://www.tubechop.com/watch/1585105 LOL XD Dzięki...? XD Rozumiem, że do wszystkich sesji się rozbieracie? Żeby nie było, to zdjęcie jest bardzo ładne i nie krytykuję go, tylko tak jakoś się wyróżnia na tle innych tu zamieszczonych. Co w sumie nie jest złą rzeczą. Zdjęcie Martineza też. W ogóle śliczni jesteście i zazdroszczę i takie tam. Na fejsie codziennie widuję zdjęcia koleżanek w takich sesjach, tak zwanych "artystycznych" ;d Nawet sam jedną robiłem, ale telefonem z instagramem XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Tłumaczę - fotomodelka jestem z zawodu (zatrudniona przez agencję fotomodelingową), tak więc amatorskich zdjęć robionych telefonem nie posiadam. No i niepokoi mnie poruszone pytanie czy na wszystkich sesjach się rozbieramy... Nic tu rozebranego nie widzę, więc nie wiem skąd taka luźna interpretacja. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Fachowa krytyka godna mistrza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Yrvin, ale trochę się pohamuj.... co do krytyki fotografii samej, no cóż, trochę za mocno przyciemnione jak na mój gust, dodatkowo, tło wygląda strasznie nienaturalnie, ale ujdzie w tłoku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 (edytowany) Takie zamówienie, jaki popyt taka usługa No i przede wszystkim to nie jest temat o moich zdjęciach, czekamy na udzielanie się reszty użytkowników Edytowano Październik 25, 2013 przez Metka04 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 (edytowany) Takie tam z afteru po III Warszawskim (ja to ten pijący, z tyłu Baleron ) Edytowano Październik 26, 2013 przez Sierżant Amolek 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Lordek plz. A, jakby Hayate to czytała - siusiak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się