Imeshovy Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Takie tam, w toalecie z domówki PS: Nie, nie śpię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Takie tam, w toalecie z domówki PS: Nie, nie śpię Przeraziłam się widząc zapowiedź zdjęcia z kibla. "No, zażygany człowiek przy flaszce" - pomyślałam. Później część 2- Rarity w avatarze? Cholera jasna jak śmiesz!! Zestawiac zachlańca i to jeszcze posiadając Fioletową, no HIPOKRYZJA! Ale otwiream, patrzę, marynareczka wyprasowana, klasa jest... No, takie kible i imprezy to ja rozumiem. Przykładne zdjęcie, gratuluję. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Później część 2- Rarity w avatarze? Sweetie Belle Nie sądziłem, że przez opis zrobię takie trololo . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Zestawiac zachlańca i to jeszcze posiadając Fioletową, no HIPOKRYZJA! Pomylić Sweetie z Rarcią to herezja. A zdjęcie Imesha - klasa i kulturka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Yargol na meecie, zdjęcie robione przez Chemisia Przez te pluszakmi... Mam dziwną minę i wyszedłem idiotycznie To wszystko ich wina A tutaj nowy nabytek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Mam dziwną minę i wyszedłem idiotycznie E tam, wcale nie, ślicznie wyszedłeś. A właściwie wyszliście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Ponoć wciąż wyglądam jak morderca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Łysiejesz, Niklasku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 A może faktycznie jak sie przegląda mlp w niedzielne poranki po burzliwej sobocie to ma się prawo do takich omyłek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Kilnas, mój ukochany morderca :3 Jebnę zdjęciem. Bo mogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Tak bardzo monitor w okularach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Nie zadzieraj z Neonem, bo Twe życie skończone, gangster gorszy niż sam Al Capone Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Kilnas, mój ukochany morderca :3 Tak tylko gadasz, bo hugów nie dajesz, nie odzywasz się nic :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Takie tam stare Uwaga gwiazda radziecka (zniszczona i wyrzucona jakiś czas temu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 W końcu odważyłem się zrobić sobie jakieś zdjęcia. Zawsze byłem ubogo na tym punkcie, lecz nadszedł nacz na renowacje. Oto ja: Typowy chłopaczyska z pierwszej klasy liceum. Nie chcę się tutaj chwalić ani nic, ale podobno kilka osób uważa, że jestem "przystojny". Jeszcze bardziej zaszokował mnie fakt, iż tak powiedziała mi moja wychowawczyni, która ma z 40 lat. Że niby ma syna w tym wieku, czy coś :OOOO Ja tam nie wiem. Nie uważam siebie za kogoś pięknego, a nawet coś mi się wydaje, że stoję poniżej przeciętnej. Za to jakiś czas temu zostałem super mega zaje*isty płaszcza, w którym z bananem na gębie chodzę do szkoły. Oto on: To żeby był ja. Listy miłosne proszę pisać na PW, gdyż nie chcę, aby ze 111 zrobiło się gdzieś 300 stron Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Talar, jaki z Ciebie model ;p normalnie bajer. W sumie dobra dupa, jak to się teraz mówi. Brać go dziewczyny! xD Zmęczona pisanie pracy na historię, ale jest spoko. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Uwaga gwiazda radziecka (zniszczona i wyrzucona jakiś czas temu) Ty wredny człeku ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Zawsze chciałam się przebrać na ala Matryoshke ale nigdy nie miałam okazji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Taviii . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Na tym drugim coś jesteś znudzona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Ja bym powiedział, że na obu wydaje się znudzona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Ale na pierwszym dużo mniej xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Nie,ja zawsze tak wyglądam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Tłumaczę - fotomodelka jestem z zawodu (zatrudniona przez agencję fotomodelingową), tak więc amatorskich zdjęć robionych telefonem nie posiadam. A ja jestem królowa Elżbieta II... Przepraszam, ale jakoś Ci nie wierzę. Taka już rola Cavy - nie wierzy nikomu i wszystkich nienawidzi. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się