Black Hayate Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Kilnas, mój ukochany morderca :3 Jebnę zdjęciem. Bo mogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Tak bardzo monitor w okularach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Nie zadzieraj z Neonem, bo Twe życie skończone, gangster gorszy niż sam Al Capone Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Kilnas, mój ukochany morderca :3 Tak tylko gadasz, bo hugów nie dajesz, nie odzywasz się nic :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Takie tam stare Uwaga gwiazda radziecka (zniszczona i wyrzucona jakiś czas temu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 W końcu odważyłem się zrobić sobie jakieś zdjęcia. Zawsze byłem ubogo na tym punkcie, lecz nadszedł nacz na renowacje. Oto ja: Typowy chłopaczyska z pierwszej klasy liceum. Nie chcę się tutaj chwalić ani nic, ale podobno kilka osób uważa, że jestem "przystojny". Jeszcze bardziej zaszokował mnie fakt, iż tak powiedziała mi moja wychowawczyni, która ma z 40 lat. Że niby ma syna w tym wieku, czy coś :OOOO Ja tam nie wiem. Nie uważam siebie za kogoś pięknego, a nawet coś mi się wydaje, że stoję poniżej przeciętnej. Za to jakiś czas temu zostałem super mega zaje*isty płaszcza, w którym z bananem na gębie chodzę do szkoły. Oto on: To żeby był ja. Listy miłosne proszę pisać na PW, gdyż nie chcę, aby ze 111 zrobiło się gdzieś 300 stron Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Talar, jaki z Ciebie model ;p normalnie bajer. W sumie dobra dupa, jak to się teraz mówi. Brać go dziewczyny! xD Zmęczona pisanie pracy na historię, ale jest spoko. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Uwaga gwiazda radziecka (zniszczona i wyrzucona jakiś czas temu) Ty wredny człeku ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Zawsze chciałam się przebrać na ala Matryoshke ale nigdy nie miałam okazji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Taviii . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Na tym drugim coś jesteś znudzona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Ja bym powiedział, że na obu wydaje się znudzona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Ale na pierwszym dużo mniej xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Nie,ja zawsze tak wyglądam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Tłumaczę - fotomodelka jestem z zawodu (zatrudniona przez agencję fotomodelingową), tak więc amatorskich zdjęć robionych telefonem nie posiadam. A ja jestem królowa Elżbieta II... Przepraszam, ale jakoś Ci nie wierzę. Taka już rola Cavy - nie wierzy nikomu i wszystkich nienawidzi. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Dobra, ktoś mnie prosił. Nieśmiałek pokaże swoją niezbyt ładną twarz. Ciekawe, jak Lud zareaguje, pewnie będzie wrzeszczał, bo mu oczy wypali. Zdjęcie stare, bo z wakacji, ale cśśś... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Ale wszyscy przesadzacie, przecież nie jesteście brzydcy. Ładnie wyglądasz, Nati. Sprawiasz wrażenie nieśmiałej. Śliczne włosy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Ale wszyscy przesadzacie, przecież nie jesteście brzydcy. Ładnie wyglądasz, Nati. Sprawiasz wrażenie nieśmiałej. Śliczne włosy Atencjusze Albo strasznie niska samoocena Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Atencjusze Albo strasznie niska samoocena Tutaj dużo osób zakompleksionych i niedowartościowanych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black_scroll Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Ja tam jestem dowartościowany, że aż się pochwalę swoimi zdjęciami z imprezy Halloweenowej. Ładny jestem prawda? xD Ach no i tak, wiem, że nie umiem zrobić normalnej miny do zdjęcia. Taki już jestem. Nie wierzycie? Tu jest drugi dowód. U know what rhymes with black_scroll? Rape. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 (edytowany) Yargol nowy pokemon I can see you Edytowano Listopad 2, 2013 przez Yargolek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Czo ten Yargol? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Fabulous pink shirt Oraz przestraszona zaciskarka do kabli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Gaaaaaaaaaaaaay Fabulous Yargol Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Oraz przestraszona zaciskarka do kabli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się