Guardian Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Śliczny kotałke ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 I ja coś dam Rusekhttp://puu.sh/5VZ8I Czy Niemiec?http://puu.sh/5VZdo 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Rusekhttp://puu.sh/5VZ8I Pierwsze skojarzenie- stalker. I te magazynki sklejone niebieską taśmą- klasyka nad klasykami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Eternal - gotowość na święta w Czarnobylu. A tak na serio. ładny AKS, I wesołych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 (edytowany) ierwsze skojarzenie- stalker. I te magazynki sklejone niebieską taśmą- klasyka nad klasykami. Tja, niebieska co prawda nie maskuje ale to tradycja jest Eternal - gotowość na święta w Czarnobylu. A tak na serio. ładny AKS, I wesołych. Dziękuję, oraz również życzę wszystkim wesołych świąt Edytowano Grudzień 23, 2013 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcyone Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Coś z jesieni Tęsknię za jesienią... 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 (edytowany) Świąteczny BRO życzy Wam wesołych świąt Edytowano Grudzień 23, 2013 przez BROnypony 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 I ja życzę wam wesołych świąt, moje małe kucyki!https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/549594_276803095800401_492561097_n.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Eter, ja osobiście nie widzę zbyt wielu różnic w tych mundurach Alcyone, ładnie się komponujesz na tym tle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Święta świętami... ...samojebka w marynarce być musi . 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 (edytowany) Wyglądasz jak Hiszpan [ Ewentualnie meksykanin] Edytowano Grudzień 24, 2013 przez WilkU 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Święta świętami... ...samojebka w marynarce być musi . 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 ...samojebka w marynarce być musi Pasuje ci ten garnitur i rzeczywiście wyglądasz jak jakiś Hiszpanin (albo Grek wyższy od przeciętnego). ;D Dałabym trooochę krótszy a szerszy krawat. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Wyglądasz jak Hiszpan [ Ewentualnie meksykanin] Pasuje ci ten garnitur i rzeczywiście wyglądasz jak jakiś Hiszpanin (albo Grek wyższy od przeciętnego). Przez te opinie chyba polecę na przyspieszony kurs języka hiszpańskiego lub tureckiego. Potem jakimś kobietom się naściemnia że z Erasmusa jestem, samotny obcokrajowiec w Łodzi i będzie rwanie (nie zwracajcie na ten tekst uwagi, takie tam moje chore fantazje ). Dałabym trooochę krótszy a szerszy krawat. Muszę mieć śledzika, bo mnie wyszczupla . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 I ja coś dam Rusekhttp://puu.sh/5VZ8I Czy Niemiec?http://puu.sh/5VZdo Takie coś mi się podoba. Najs, kojarzy się naprawdę ze sztalkerem i pewnie miało.:3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Łapcie mego Derpa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Łapcie mego Derpa A potrafisz sobie wywinąć górne powieki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 A potrafisz sobie wywinąć górne powieki? Tak, umiem, ojciec mnie nauczył. Aczkolwiek nie lubię tego robić xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Tak, umiem, ojciec mnie nauczył. Aczkolwiek nie lubię tego robić xD Zazdroszczę. Też bym chciała, a nie umiem. Próbowałam oczywiście, ale nie wychodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 (edytowany) Fota w ulubionej zimowej czapie! Edytowano Grudzień 27, 2013 przez Burning Question 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 (edytowany) Chowając komórę xD I coś w stylu "Znajdź mojego kapcia" Edytowano Grudzień 27, 2013 przez Insomnia de Lya 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Mrrr Yargol approves :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 I takie tam wybrzeże w Szkocji :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Sajback Claus is coming to town! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się