Burning Question Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 A próbowałaś kiedyś zrobić czarne kreski na górnych powiekach ale nie na całości tylko tak od połowy? Może to by optycznie podniosło kąciki oczu i MOOOOŻE mogłoby fajnie wyglądać. Może. Tak mi się zdaje. Tak poza tym to fajna marchewka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Mimo wszystko jestem ciekawa, jak by to wyglądało i czy byłaby taka zmiana jak podejrzewam. Ja mam to szczęście, że nie muszę nic optycznie zmieniać, a rzęsy już i tak mam długie i czarne, więc nie marnuję kasy na jakieś maskary i nie wiadomo co <piąteczka!>. ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Marchewy są fajne. Tylko trochę uśmiechu, dziewczyno. Uśmiech zawsze pomaga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 (edytowany) Tak jak ''up'' Estherenn, gzie się podział uśmiech? :( Edytowano Styczeń 22, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 (edytowany) To w końcu marchewka czy emos? ...tylko bez kłamania mi tu! Edytowano Styczeń 23, 2014 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Marchewkowy emos 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Mikroskopijny rozmiar + kamerka + nieogar fryzury = moje zdjęcie Estherenn. - jak to się mówi: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Gdzie mężczyźni w garniturach, ja się pytam? >.> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Gdzie mężczyźni w garniturach, ja się pytam? >.> Heheh x3 Może nie najnowsze, ale garniak jest x3 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Pjęknie! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 (edytowany) Uwaga! Cassidy ma zamiar pokazać swoją brzydką mordę! Wiać na drzewa itd. jak ktoś zemdleje to jego wina, że otworzył spoiler 30.03.2014 Edit : kto widział niech się cieszy Tak, musiałam dodać jakieś dodatki zdjęciowe :3 Edytowano Marzec 30, 2014 przez Ferejli 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Ładnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 (edytowany) Przepraszam, ale to się robi dobijające- nie piszcie za każdym razem jakie to jesteście straszne. Jeśli rzeczywiście tak uważacie, to dlaczego narażacie nas na te widoki? D: <sarkazm btw> Edytowano Styczeń 23, 2014 przez Burning Question 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Łowienie komentarzy znowu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Ładnie Cassidy. Jak tak dalej pójdzie to może i Rainbow pokaże niedługo swój teraźniejszy wygląd ;___;. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 (edytowany) Chciałabym zobaczyć jak wygląda moje 2p! Edytowano Styczeń 23, 2014 przez Skoda Octavia De Lya Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 (edytowany) Uwaga! Cassidy ma zamiar pokazać swoją brzydką mordę! Wiać na drzewa itd. jak ktoś zemdleje to jego wina, że otworzył spoiler Tak, musiałam dodać jakieś dodatki zdjęciowe :3 Hańba ci za to łowienie atencji sposobem "na biedny skrzywdzony przez życie pasztet podlaski (ten post zawiera lokowanie produktu)" Mogłabyś dla odmiany powiedzieć że jesteś ładna i nikt nie miałby pretensji, bo jesteś. MAINSTREAMOWA ATENCYJNA KURTYZANA BOOOO!!! Ps. Wiem, że płeć dziwna ma niewytłumaczalną potrzebę ciągłej adoracji ale czytanie po raz setny "nie patrzcie, jestem brzydgaa!" sprawia, że nabiera się niezbyt dobrego zdania o autorze. Edytowano Styczeń 23, 2014 przez Pan E 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Cóż tyle ludzi pokazuje tu swoje zdjęcie to i ja pokaże pewien obiekt niezidentyfikowany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vinylowy-Smok Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 To i jam wstawić cośka ;3 Zdjęcie sprzed 4/5 lat xD Zdjęcie sprzed miesiąca ;3 Zdjęcie z piskiem i duchem xDDD A oto jak na razie chyba najlepsze me zdjęcie zrobione w robocie To za mną to jest wielka góra śmiecia L3L Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 (edytowany) 3 zdjęcie klasyfikuje jako paranormalne Edytowano Styczeń 24, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vinylowy-Smok Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 (edytowany) 3 zdjęcie klasyfikuje jako paranormalne Wut .-. Które mów ... Oh plus mały dodatek hehehłe Jak ci zimno załóż maskę xD i te oczy O_O Edytowano Styczeń 24, 2014 przez Vinylowy-Smok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 (edytowany) trzecie Edytowano Styczeń 24, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vinylowy-Smok Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 A no to tak hehe duszek od mych kluczy też chciał sweet focie ;3 Prop dodałem jeszcze jedno zdjęcie xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Wymieniałem szkiełka w masce na plexi aby można było ją używać na asg więc aż się prosiło o słodką samoj bkę http://puu.sh/6A3Yk.jpg 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Wymieniałem szkiełka w masce na plexi aby można było ją używać na asg więc aż się prosiło o słodką samoj bkę http://puu.sh/6A3Yk.jpg Świetnie. Tak bardzo przypomina mi okładkę New Vegas. Przypadek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się