Imeshovy Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: Płomienne Serce Jeśli miałbym na podstawie nicku określić charakter użytkownika, to albo byłaby to osoba wrażliwa (każde uczucie powoduje rozpalenie serca) albo raptowna (tak reaguje, że aż mu serce płonie ). Ale przyznać muszę, że nick jest dobrze brzmiący ^^. A: Słabo widzę . Chyba jakaś postać z anime. Imho ten poprzedni, również żółty był lepszy. S: Spoooooileeeeeeryyyyy Szkieletor, trollestia, coś z gry (o, już wiem skąd Blazing Heart) i niezły filmik ^^ . U: Osobiście nie znam, widywałem głównie w dziale muzycznym. Punktów nie ma, więc grzeczny. Mam nadzieję, że z tego powodu również miły . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: Wpada w ucho A: Pewnie SweetieBelle, super S: Nic mi nie mówi U: Nie znam i raczej rzadko widuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: Kojarzy mi się z lodem. Ładny i charakterystyczny. A: Śliczna Rarcia. S: Fluffle Puff i Rarcia- słodkości. U: Aktywny user, udzielający się w wielu dyskusjach. Ocena pozytywna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N:Cahan... ciekawy i intrygujący nawet bardzo A: Tajemniczy i ładny...pewnie to OCek S: ciągle czeka na lepsze czasy U: nie znam, nie bardzo mogę ocenić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 (edytowany) @Cahan N: normalnie powiedziałabym że to chyba jakieś Hinduskie męskie imię, ale pewnie się mylę XD A: NOWY AVATAR OMG! My life is complete. Też fajny, choć nie bardziej niż poprzedni. Taki paintowy. S: No ale jak już robisz takie szalone rzeczy jak zmiana ava to i sygne trzeba modernizować. Nie lenić mi się tu! ;D U: lubię, dobrze pisze- polać jej. ;D @Sosna N: sosny źródłem nieszczęść XD A: ...próbujesz zmienić moją orientację prawda? Przyznaj się. >.> też chcę takie pończochy. :3 S: lubię w tym każdy element: propsy za spitfire, animce i rysunki ;D U: aktywny ale coś nie w tych tematach co ja. :c Edytowano Styczeń 18, 2014 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: Ca-chan. A: Normalnie mistrz painta : D. S: Sygnatura w edycji xD. U: Umie naprawde ładnie rysować w paincie ^.^ widzę że coś do mnie ma ;_; Ale o so chodzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: Kojarzy mi się z Oobe A: Nie wiem co przedstawia ale ok S: Ktoś tu jest wkur... U: Nie znam no, ale nie mam zastrzeżeń Ale o so chodzi? Mniejsza z tym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: Kojarzy mi się z gothiciem. A: Rarcia. S: Fluffy i Rarcia. U: Słabo znam ale w sumie nie wadzi mi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: Kojarzy mi sie z Dżinem. Ja i mój mózg... A: Cuddles. Kolejny av z HTF. S: Spoilery i...asdf movie xD U: Najwidoczniej lubi HTF i Elsworda. x.x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N:Drzeffko 5ever A:Takie nastrojowe... nawet nie wiem jak opisać :I S:Jaka urocza scenka, soł macz fils U:Fujoshi Ma ładne avki i sygmy, zazdrości mi reputacji xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: Ładny, ale "de Lya" zbędne. A: Nowy, ładny. Jakaś nordycka dziewoja. S: Jakiś facet, który ma pomalowane paznokcie. U: Sympatyczna i aktywna. Udziela się w innych działach niż ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 (edytowany) N: Oryginalny i podoba mi się A: Ciężko mi opisać ._. S: Jakiś muzyk gra na.. kontrabasie? U: Nie znam, ale te nagrody i reputacja robią wrażenie @Cahan N: Wpada w ucho, unikalny A: O, zmienił się, na dość podobny ale jest fajny, kuc świetny kolorystycznie S: Bez obrazka, może to przez to że w budowie Super gdyby też było coś z tym kucykiem z avka U: Nie znam, i rzadko spotykam, ale wydaje się na plus. Edytowano Styczeń 18, 2014 przez Arktez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N:Z Arktyką mi się kojarzy ._. A:Ten szyk, ten stajl, niczym zaawansowana blogerka modowa S:Kupa różowego puchu i Rarity, why not? U:Widuje tu i tam, ma dużą kolekcje pucyków w pokoju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: Porządne auto. A: To jest wręcz creepy. S: Ktoś gra na kontrabasie a wygląda jak metal. U: Najczęściej widuje w sumie wszędzie. Raczej spoko osoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: Samochodzik~ A: Taka tam dziewoja. .-." S: "Jestem hardcorem" U: Chyba przestała już wielbić hetalie T.T Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 Chyba przestała już wielbić hetalie T.T Nie grzesz dziewczynko i nie mów takich niedorzecznych rzeczy N:Baobab, bo tak A:Ładna, nie powiem S:URATUJE CIE, MÓJ KOCHANY! U:Zawsze aktywna w zabawach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N - samochód zły nie jest, ale i tak Gnioty A - Wut... S - Fuj, Japonia U - Fuj, lubi anime i inne dziwne rzeczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: Bo Kornel jest nudny... A: cloppersi będą zadowoleni. Tak serio- ładny av, choć nie szaleję za Flutterbat, to mi się podoba i fajnie że ma te cienie na oczach, bo pasują jej. S: eh, nie czytam żadnych fan-fików U: spoko, ale widzę ostrzeżenia, a nie widzę nagród czy coś. Propsy za to, że lubi czytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 (edytowany) N: Ciekawy nie spotkałem takiego więc jest oryginalny A: Sweetie Bell wygląda świetnie na tym avku S: Pinkie i jej pilnowanie skrzynki to mnie rozśmieszało U: Raczej nie spotykam na forum ale ma już dwie nagrody. W każdym razie parę postów widziałem i po tych postach myślę że jest bardzo fajną osobę Edytowano Styczeń 18, 2014 przez Magus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 (edytowany) @Khornel, od kiedy Apocalyptica to Japonia? Perttu i cała reszta są z Finlandii ._. N:Gorąco się zrobiło A:Sweetie Bot, najlepsza z CMC S:Nie widzę U:Udziela się, wydaje się być miła i ogarnieta, lubie Edytowano Styczeń 18, 2014 przez Skoda Octavia De Lya Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N: na końcu powinna być LyRa! ;_; A: ...norwegia? S: wygląda jak jakiś gotyk grający na wiolonczeli. Wiolonczela fajny instrument, moja mama na tym grała. ;D ...........gdzieś ty znalazła ten psychodeliczny link? x.x U: fajna i ma już sporo nagród, widuję czasem i zawsze wydaje się być spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N: Palące Pytanie. No cóż ciekawe. A: Sweetie Bell z poczuciem winy? Cóż. S: Pinkie paczy do skrzynki. U: 2 nagrody 0 punktów. Czasami widuje. Ogólnie na plus. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 (edytowany) N: Zmiana klasy Elesis z Elsa. A: Kawaii. *2 sekundy później flaki na ścianie i podłodze* S: Duuuużo, duuuużo spoilerów X.X U: Lubi spoilery w sygnie. Why not? Edytowano Styczeń 19, 2014 przez Aoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N: tak bardzo mainstreamowy, tak bardzo pasuje do tytułu (nad avkiem) ;D A: fajny klimat, naprawdę mi się podoba, choć niezbyt pasuje do poniaczego forum (tęcze, love, tolerate itp) S: niby elegancja tkwi w prostocie (prawda) ale ta sygna mnie nudzi... U: mało postów, a już 25% z nich to ostrzeżenia. Czyżby antykonformista? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N: Ciekawy pomysł na nick, nie jest może zbyt krótki ale za to charakterystyczny. Czyli dobrze! A: Zawsze mnie ciekawi czym PP nabija tą fajkę? S: Bardzo przyjemny gif z PP, którego można ogląda bez końca. Dochodzi do tego cytat. Czyli fajnie! U: Jest już z nami od pewnego czasu, czasem widuje na forum, sprawia wrażenie osoby ogarniętej i miłej. Szybko zdobyła też 2 nagrody- czyli ''szacun'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się