Feather Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 N: CZENGA-CZENGA A: Soldier lubiem tf2, daję okejkę S: Brak U: Nie wiem, co powiedzieć, ale powiem, że ma fajny nick :'I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 N: Krótki, prosty, oryginalny, czego chcieć więcej? A: Jakiś kucyk w skarpetkach . S: Łaskotkowe tortury. U: Nie znam, ale widziałam pare razy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 (edytowany) N: Piórko. A: Kuc w skarpetkach na poduszce (czy to jest ogier?) S: Umm. Takie trochę zboczone... U: A w sumie nie znam. Widziałem 2 czy 3 razy więc nie wypowiem się na ten tema. Ale za to ma ciekawy profil na tumblr... Sam Fisher to ty? @Edit N: Cóż Rainbow Dash. A: Same as nickname. S:Same as avatar and nickname U: Widuje czasem. Ma sporo nagród. Ogólnie na + Edytowano Styczeń 29, 2014 przez Blazing Heart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 N: Ciekawy i chyba nietrudny do zapamiętania. A: Nie wiem, kogo dokładnie przedstawia, ale wygląda całkiem fajnie. S: U: Kojarzę z widzenia, ale dokładniej nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 N: to słowo zawsze tak bardzo brzmi jak typowe gruzińsie nazwisko, choć nim nie jest XD A: widać coś spod tego hełmu? S: U: pierwsze widzę, a z profilu niewiele się dowiedziałam.. cudna kanapka btw, normalnie dzieło kulinarnej sztuki XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 N: Ciekawy, pewnie zadaje dobre pytania :'D dobra, moje marudzenie o pytania na tumblrze jest infantylne... ;_; no fajny nick. A: Ładny (kolorystycznie) oc, ale czemu mam wrażenie, że to kolejny "łojezu-jaki-mhroczny-jestem" kuń? ;___; S: Rainboom *3* U: Nie znam, ale ma nagrody, więc pewnie wartościowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 Spokojnie, mhroczność to chyba jej ostatnia cecha xD Miało być po prostu badass. N: w sumie czemu nie po polsku? Ale ładne ^^ A: czy to jest..... kucyk w przebranku neko neko? o.e oryginalnie... S: umarłabym. Ciekawe OC ale radzę mu nie łąskotać mojego OC. XD U: widziałam raz gdzieś jakąś opinię z którą się nie zgodziłam,a tak poza tym to nic x.x Z profilu wygląda na ciekawą i twórczą osobę. Częściowo libertariański high five! ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 N: Pytanie, znowu oryginalnie. A: Fajny oc. S: Tak bardzo so awesome. U: Kojarzę, ma nagrody i miała coś wspólnego z pytaniami... ale znać nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 (edytowany) N: W ogóle nie oryginalny. A: Ładny, nie zaprzeczę. S: Dobra, dobra jesteś tą wielką fanką. Ale może na forum też ktoś się uważa za wielkiego fana... U: 4 nagrody!? Why?! A ja cały czas mam 0 Ogółem zdaje się być fajna, ale nie za bardzo "poważna".(z moich obserwacji) Edytowano Styczeń 30, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 N: Wiecznie będzie mi się Malinka kojarzyć z Maliną z Nowej Szkoły Króla. Życie XD A: Pandora, tak? S: Znów Pandora. Gif z Pandory. I kilka linków. Hmm.. Aż zaraz zajrzę na dA. U: Właściwie nie znam, widziałam parę razy w dziale z grami XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 N: Jak najbardziej oryginalny, na forum obił mi się parę razy o oczy A: Alladyn, hmm nawet przyjemna, lubiana przez Ptaszysko postać! S:Klasyczne powiedzonko, iiii DeviantArt! Ciekawy, duużo ładnych prac a zapomniałbym o gifie. W porządku xD U:Myślę, że bardzo twórcza, warta poznania Klacz z pani, choć nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 N: Że wat? A: Drugs! S: Pus Tka U: Jakoś tak nie kojarzę. Za bardzo się nie wypowiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 N: Szału nie ma, ale nick mi się czasem rzucił w oczy, soł, jest dobrze XD A: Dzień dobry zacnemu panu. S: MISZCZOSTWO. Nie no serio, najlepsza sygna XD U: Nje znam. ale ostrzeżeń nie ma, raczej poczciwa istota. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 N: Nie widziałem takiego więc w pewnym sensie oryginalny A: Dzieciństwo mi się przypomina jak dla mnie fajny S: Tak jak w przypadku avatara U: Niestety nie miałem okazji poznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 N: Znów krótki, pozazdrościć. A: Taki sobie venom. S: Taki carnage. U: Nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 N: Fajna klacz w nicku, dobrze znana wszystkim. A: Ponownie ta sama postać. S: Hmmm RD? U: Spoko Pegasis, znana mi w wielu moich quizach, która chyba lubi RD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 N: Zdradza do jakiego fandomu należysz ciekawy A: Luna I Nightmare Moon nie powiem związek ciekawy S: Całkiem ciekawy choć nie jestem jakimś specjalnym fanem takich obrazków U: Prowadzi dużo quizów wydaje się bardzo w porządku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 N: Mi się kojarzy z magami A: Nie znam ale łapę to on ma! S: Tu tak samo. U: Widać że spoko, choć nie znam bliżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 N: Oryginalny, nie kojarzy mi się z niczym. A: Rarity, chyba od Anatieli... S: Ode mnie :3. U: Nie znam, ale wydaje się miły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 N: Mało oryginalny, ale jako nick w miarę się sprawdza. A: Fajny rysunek RD. S: Sam gif albo sam userbar byłby ładniejszy. U: Robi ciekawe avatary i sygnatury i jest fanką Orlando Blooma. Swoją drogą, oglądałaś serię Piraci z Karaibów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 N: Oryginalniejszego nie mogła mieć. Chyba coś on znaczy, jednak nie wiem co... A: Miło wyglądający kuc w za dużym hełmie. S: U: Kiedyś widywałam ją częściej, ale zawsze wydawała się w porządku. Swoją drogą oczywiście, że oglądałam! Uwielbiam w szczególności tą muzykę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 N:Ten uśmieszek, coś się szykuje A:"Dla Claudesdale!!!", ładna S:Ładniej by wyglądał, jakby były pionowo ustawione U:Tak bardzo fajna, tak bardzo chce mnie spalić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 N: cóż. Wszystko i nic tworzące dość oryginalny nick. A: Hetalia? ^^ S: Grr, podoba mi się. :3 U: Aktywna i zdolna. Nie znam jej, ale zdaje sie być sympatyczna. Użytkownika oceniam jak najbardziej pozytywnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 N: Zawszedługi... A: Nic mi to nie mówi. S: Ah te cytaty z fejsubka. U: Nie znam. Nie widziałem nigdy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 Nick: Szczerze mówiąc widziałem lepsze na tym forumę. Avek: Kolejny z jakiegoś anime? Z drugiej strony oglądałem kilka ''chińskich bajek'', więc co kto woli. Ale jak widać tutaj jest sporo Otaku również~ Sygna: Zaista, naprawdę pozazdrościć tylko pomysłu User: Ma dość ciekawy gust muzyczny, ogólnie nie rozmawiałem, ale nic do niego nie mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się