Mrs.Octavia Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 N:Kojarzy mi się z One Piece A:Fursona z child!fursoną S:Charytatywnie :OOO U:Ni znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 N: Cudowhny monsz z cudowhnym nickiem. A: Na 99,9% to jest Finlandia/ktoś z jej ulubionego anime Jestem na tak. S: Jakiś zespół, ale kurde, dlaczego oni mi przypominają Team SoloMid? U: Mimo, iż brak kontaktu to i tak uwielbiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 N: Bezsenność z tytułem "de Lya". Bez tytułu imho lepiej. Tak... krócej, a ładniej ^^. A: So cute . Jakby leciała komuś dać huga . Śliczny avek. S: Dat eyz :3 . Duża, spełnia normy, o! Jest linkiem do działu Celestii. Jak miło ^^. Fajna sygna. U: Bardzo lubię. Ma dużo nagród, jest aktywna, wydaje się być też bardzo sympatyczna ^^. Użytkowniczka na medal no i stwierdziła, że jestem śliczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 N: Krótki i wpada w ucho A: Wciąż ta ładna Sweetie Belle S: Jak wyżej, użytkownik chyba nie ma takiej manii zmieniania avków i sygn jak ja np. U: Wydaje się być okej, 0pkt! Tak trzymać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 N:Kojarzy mi się z jakimś lekiem...syropem? A:Rarity z fioletowo-różowymi wymiocinami z tyłu, nie podoba mi się S:Lepsza niż avek ale jest to różowe coś ._. U:Nie znam, wiem tylko, że ma dużą kolekcje MLP w pokoju/domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Skurwysyn Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 N: Bardzo fajna, kreatywna nazwa ^^ A: Zjedz mnie żywcem, ale nie jestem pewien. Nie jest to czasem Hetalia? ^-^ S: Super Gif i parę bardzo interesujących linków U: Bazując na twoich zadawanych mi pytaniach, gdy byłem świeży (Jeszcze jestem >_<) Szpoko User. Więcej niż spoko. Cool? Czy mam powiedzieć 20% >:3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 N: przeczytałam Monett XD A: herp derp S: SWAGGER OVERLOAD U: pierwszy raz widzę >.> ale masz fajne zainteresowania i widzę że ktoś tu w końcu słucha muzyki z klasą ;D propsy za Franka Sinatrę na profilu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 N: wciąż zagadkowy i tajemniczy i wciąż mi się podoba A: własnej roboty avek z własną OCetą wciąż podziwiam talent S: wciąż kolorowo U: nie miałem okazji poznać bliżej, jednakże miałem okazję kilka razy porozmawiać i wydaje się spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Nie jest to czasem Hetalia? Tak, wycinek z 6 tomu ^.^ N:Niby oryginalny, a niby nie. Zwykła sosna ale...gdzie znajdziesz drugą? A:Yh, Sakura...Nigdy jej nie lubiłam, a jak myśli, że na te cyce zwabi Sasuke albo innego to powodzenia S:Zawsze ta sama U:Synek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 N: Skoda Octavia to niezłe auto. A: To jest Finlandia? S: Wszyscy krzycą a okularnik ma twarz jak by chciał powiedzieć. I rape u... U: Kojarzę i w sumie całkiem lubię. Sporo nagród 0 po. Jest good. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Skurwysyn Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 N: Łuuu. Podoba mi się ^^ A: "Zuo". Fajne :3 S: Prawdziwe Archiwum Wszystkiego, Komnata Tajemnic i innesynonimyiwypowiedzicomógłbymtuwymienić. U: Nie miałem okazji poznać, ale chętnie bym przybił piątkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 (edytowany) N: Prosty i łatwy. ? XD A: Dave Gahan, jak mniemam? S: Jak wyżej, pan z Depeche Mode? U: Pierwszy raz go widzę, ale gust muzyczny ma raczej dobry. :3 Edytowano Luty 1, 2014 przez Everlong Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 To jest Finlandia? To jest Islandia, Fin ma trochę inne włosy :3 N:Zawsze długi, hmmm, aż mi się przypomniała trenerko z KnB, która mówiła, że u takiego murzyna jest długie wszystko, heh :3 A:Pewnie powinnam znać, czekam na hejt S:FLYINCAT FLYINGCAT U:Kojarzę, zrobiła sobie chyba przerwę od forumę ale wróciła. Pamiętam, że kiedyś miała tytuł "Zaręczona z Litwą" czy coś takiego ;p Ogólnie wygląda spoko, u mnie jest na razie plus ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 To jest Islandia, Fin ma trochę inne włosy :3 Zmylił mnie trochę kolor włosów. Islandia na ogół jaśniejsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 N: Płonące serce. podejrzewam, że mogłoby to być dość niezdrowe. Chyba że pali się serce kogo innego, to ok. Może być. Nick nie jest zły. A: Animangozje...obrazek. Nie uznaję anime i mangi, ale avatar sam w sobie ładny. S: To... Jest... genialne. Naprawdę, podziw za wytrwałość przy tworzeniu tego. U: Wkurzał mnie w pojedynku swoją op postacią, ale typ niegłupi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 (edytowany) N: Podoba mi się, znowu... A: Nie mam pojęcia co to jest. S: Jakiś człowiek w deszczu... U: Była księdzem, ale porzucila tą pracę, bo wszyscy ją ignorowali. Urządziła sabat ze mną w ofierze , a aktualnie jest wiedźmą. Edytowano Luty 1, 2014 przez Rainbow Dash ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Death Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 (edytowany) N: Nie przepadam za takimi. Takie...prozaiczne. A: Jeden z lepszych artów z Rainbow. S: Niezłe, tylko jakoś bym poukładała. U: Wysuwam przypuszczenie, że lubisz Rainbow Dash... Edytowano Luty 1, 2014 przez White Death Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Nick: Meh, mało oryginalny. Nawiązuje do Fińskiego żołnierza. Avatar: Pewnie jakaś postać z "Chińskich Bajek". Sygna: Sherlock Holmes. Nawet, nawet. User: Pierwszy raz widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 N:Gorączka złota, z Afryką mi się kojarzy A:Herb? S:Nie podoba mi się ale pomysł fajny U:Nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 N: Szlachecki wydźwięk. Bardzo dobrze. A: Zdziwiony/upośledzony chłopczyk S: Jakieś nerdy U: Lofciam za ilość postów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 N: Dwuczłonowy, całkiem ogarnięty. Prawdę mówiąc niema za co ''hejtować'' A: Jakaś męska ta Twilight Nie wiem za bardzo co powiedzieć. S: Wygląda jak baner, który ma zniechęcać szlachtę forum żeby go nie bannwać. Ciekawe. U: Mało widziałem, nowy. Mimo sygny dość łatwo zdobywa punkty ostrzeżeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 N: Wilk z dodatkiem ''U''. A: Ciekawie wyglądający oc. S: Galeria, oc, oc, fan Applejack, angielskie napisy itp. Sygnatura wygląda ładnie, tylko trochę mało kolorowa. U: Fan lotnictwa, wydaje mi się sympatyczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 N:W tym fandomie normalny, bo wiele osób uwielbia RD, więc nick z nią to nie nowość A:Ładna kolorystyka, nawet bardzo S:Userbary i w dodatku jeden animowany, i Germania U:Dogoniła mnie w nagrodach Lubie ją, lubi Hiszpanie i chce mnie spalić, jak słodko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 N: Oryginalny i długi. Spoczko A: No spoko, za dużo do powiedzenia nie mam. S: Groźne osoby i jakieś linki U: Ma dużo postów i jest znana, a w nagrodach jej nigdy nie dogonię, bo nie mam ani jednej XD Nie wiem dlaczego, ale twój podpis dziwnie mi się kojarzy. Ah, to gimbazjum... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 N Ładna kompozycja 2 słów A nie wiem, to twajlajt czy postać z chińskich bajek XD S Nie wiem ktoto U Niby coś mi tam brzęczy, jak bym z kądś kojarzył. Mimo to nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się