Mały Hehesz Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 N: Wpada w ucho, może być A: Ta mina xd bezcenna S: Estetyczna. Całkiem spoko U: Pierwszy raz widzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 N : Dość długi..usunęłabym to fFanka na Fanka. :3 A : Chyba skądś ... go.. kojarzę ,ale skąd ? S : Nie klikać! Jeśli masz mózg w całości nie klikaj :" U : Bardzo miła, fajna , lubiąca się śmiać ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 N:IMA A BARBIE GIRL~ A:Apuldżek przebrana za psa :c Ale i tak kjut. S:Ładna kreska, też tak kce D: U:Ma już dwie nagrody, gratulacje :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 N: nasz forumowy samochodzik ;D A: chyba próbuje być miły ale ja widzę rape face x.x S: uwielbiam piosenkę i video z którego to pochodzi XD U: fajna, aktywna i miła ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 N: Palące pytanie. Pytania zawsze dobre. A: Piękny taniec Twi i pana Chaosu, pełen gracji : P. S: U: Bardzo sympatyczna i inteligenta użytkowniczka. Niestety ostatnio nie widuję często. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 N:Szare komórki umarły [*] A:Legolas, czarno-biały S:Ołradno Blum, aż chce mi się dodać takie coś "Piernik"~Orlando Bloom U:Nowa gwiazda hiszpańskich seriali, która nocami operuje na ostrym dyżurze, standard. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 (edytowany) User: Wszędzie jej pełno. Smutłem N:Oj długo się trzyma, długo... Ogólnie bardzo fany nick, trochę zbyt długi ale nie razi. A:Jakiś człek, którego nie znam. Prawdopodobnie jest jakimś panem (Logika na wysokim poziomie) S: Hmmmm... Gif. Kilka chamsko reklamujących linków Oraz jakiś wierszyk, nie chce mi się jednak odpalać tłumacza. U: Niedługo 5 tysi na karku! Bardzo fajna osoba, dużo się udziela, sympatyczna. krótko mówiąc lubię. Edytowano Marzec 20, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 N: Wilk w nazwie, bardzo popularne. A:Całkiem niezły kucyk S: Żadko się zmienia. Nir jest jakaś super... U: Często go wszędzie widuję, aktywny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 N: w końcu jakieś nie-emo-dziecko, fajnie A: uroczy chociaż nie wyobrażam sobie żeby RD włożyła to kiedykolwiek XD S: ...te owce lol U: nie znam, chyba nowa ale ma sympatyczne zainteresowania ^^ (btw. kto w ogóle wstydziłby się czytania? ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 N: Wciąż ten sam, wciąż palące pytanie. A: Świetny moment z odcinka. S: U: Ta sygnatura. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 N: Taki afrykański i taki niezmienny Lubię go A: Nadal śmiecham z Mastera jedzącego frytki z grobową miną S: Nadal z Doctorami z rocznicowego odcinka i nadal zacna U: Fajna jest i ma zero punktów ostów :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 N:Superowa ^^ Taka prosta do zapamiętania A: Może być, ale nie w moim guście S: Fajowa. I ten napis xd U: Znany, bardzo sympatyczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 (edytowany) N: Im więcej się uśmiechasz, tym lepiej. Nick lepszy od poprzedniego. A: Rejnboł Dasz soooooo sweeet. S: Więcej uśmiechu. Niedawno był smutek, ale nie mam pojęcia czemu i się nie mieszam. U: Całkiem miła userka bez szacunku do starszych . Edytowano Marzec 20, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Nick: Tak bardzo Władca Pierścieni. Nawet okej. Avatar: Legolas, niezbyt go lubię, ale co kto woli. Sygnatura: Orlando Bloom i linki. Jest niezła. User: Kojarzę, ale niestety nie miałem okazji pogadać. Wielka fanka elfów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 N: no właśnie, gdzie ten gold zniknął z sygny? Takie ładne włosy były! ;_; A: Super!!! Trochę mi się kojarzy ze stylem anime przez oczy S: Superaśna: pegaz, rzemyki, kosmosy ale czemu kolor grzywy inny? ;_; Mniej pasuje :c U: prawie nie widuję goddamnit! x.x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Nick: Kolejny raz powtórzę. Świetny, oryginalny, rozpoznawalny. Avatar: Bardzo mi się podoba. Kwintesencja Discorda. Sygna: Wolałem tamtą, jednak ta też jest okej. User: Nie miałem okazji pogadać, ale widziałem dość dużo razy na SB. Same pozytywne odczucia z nią związane. Ostatnio trochę zmieniam kolory. Masz rację, jednak tamten był lepszy ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 N: Oryginalny,jak od tond z takim się nigdy wcześniej nie spodlałem. A: Inna wersja Rarity . S:OC i reklama, nie rozumem tylko czego tyle osób pisze że chamska? U: Niestety nie miałem okazji go poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 N : Kamil z Polski, urodził się w 1994, zapamiętajcie skąd 94 a : Aż uśmiech pojawia się na pyszczku S : Najpierw uśmiech i zaduma z uśmiechu x2 U : Bardzo fajny, prowadzi szalony Pinkie Quiz i tryska radością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 N: Lepsza Wilczyca, niż wilk, ale nie przepadam za takimi dodatkami w nickach. A: So cute AJ :3 S: Urocze pieski, czy co to tam jest... Ale ładne. U: Jest całkiem spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 N: no Cahan to Cahan i już! A: ładny i własny! ^^ Zielony dobrym kolorkiem jest. S: czyżby kelpie własnej roboty? ;D U: ostatnio kolejne plusy dochodzą jeszcze za zainteresowania. Zaczynam czuć się nudna jak gadamy X_x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 N: nadal to pytanie jest palące i nadal podoba mi się ten nick A: urocza Punkie, choć Discord podobał mi się bardziej S: wiersz Franciszka Klimka... muszę powiedzieć, że choćbym nie wiem jak się wysilał to tego poety nijak nie kojarzę. U: Ogarnięta i miła. Ładne tapety tworzy i ma ładnego OCka :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 N: Drzeffko. Mam nadzieję, że nigdy nie zmieni :3. A: Zdecydowanie mi sie podoba ten nowy, bez tła. S: Userbary i "reklamy". Obie Spitfire są źle...wycięte? U: Rzadko zmienia avy i sygny, nice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 N: Łatwy do zapamiętania A: Okej, fajny, ale... gdzie on ma oczy? S: Gość z awatara, okej. U: Pierwszy raz widzę na oczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 (edytowany) N: Tak bardzo oryginalny. Pewnie niedługo zmieni. A: Nie lubie tego typu avów, chociaż + za uszka. S: Przypomina mi sie piosenka "smile". Spoilera na razie nie będę oceniała : D. U: Pierwszy raz widze, nie oceniam. Edytowano Marzec 21, 2014 przez Ihara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 Nick: Może być. Avatar: Nie podoba mi się, bo anime. Sygnatura: To samo, co wyżej + ten obrazek w sumie nic nie przedstawia. No chyba, że w tej mandze/anime ma to jakieś znaczenie. User: Nie znam, bo kolega bierze udział jedynie w zabawach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się