Cassidy Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N : Może być A : Może być S : Może być U : Może być nawet ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N: Nawet nawet fajniutka. A: Pinkie!!!! Supcio! S: Zajefajniutka jak zawsze! U: Moja żona! ♥ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N: Łatwa do zapamiętania A: Śliczny ^^ Napewno lepszy od tamtego S: Może być U: Członek mojej sesji i mąż mojej BFF ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N : Taka tam wesoła nazwa A : Rainbow Cat S : Weszłam w spoiler ;-; o nie... U : Uwielbiam ją ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 U:Jest z Sajbackiem, a ja nie wiem jakim cudem Podejrzewam, że przez sesję z której odeszłaś. -.- N:Osobiście wolałam samą Cassidy. Kojarzy mi się z domem po Hiszpańsku. A: Nawet fajny, oceniam na plusik. S: Ten brązowy wilk/pies przypomina mi mnie. U: Nie wysila się przy pisaniu niektórych wypowiedzi. Czasami przeraża mnie jej optymizm. Ma chyba focha na moją postać z sesji... xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N : Mazu...Malinka A : To musiało być bardzo śmieszne. S : To podwójny foch ever ... U : Bardzo fajna userka Myśli, że ktoś ma na nią focha, a to nie prawda... Po za tym lubi obrywać patelnią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N: Jutro będzie fajniejszy. ;3 A: Tak bardzo Pinkie. S: Ciągle to samo. U: Z każdą sekundą coraz bardziej ją lubię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N: Wyjebane na jej nick. (foch za Kami) A: Fajne kolory. S: Nie wiem jak to skomentować. U: Nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N : Weź wróć do drzewka, bo tu nie ma nic innego niż Sahara . A : Uznajmy , że właśnie patrzy w lustro. S : Z cyklu ,,Bo spać można w każdej pozycji " U : Jest szlafrokiem bez oczu. No i to oznacza, że jej biografia jest ciekawsza od reszty . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Nick: To taka Cassidy, tylko że z futrem i mnóstwem głęboko ukrytych kompleksów. Avatar: Znowu PP, całkiem fajnie dobiera te avatary, szkoda że zwykle są tak krótko. Sygnatura: Nie ma/ ignoruję User: Ostatnio towarzyszka rozmów na PW, nie mam pojęcia co o niej sądzić. Ma sporo postów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N: Kruczek A: Pół twarzy Doktora Doma S: Doktor Dom i napisy U: Kruczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N: No wreszcie jakiś wesoły i pozytywny nick, dlatego mi się podoba. A: Sporo ostatnio pucyków w tych łachach. Taka moda, ale wyglądają sympatycznie S: No to co można się spodziewać po userce z takim nickiem. U: Bardzo pozytywna postać, za to ją lubię. Wygląda na to że niedawno doszła, aktywna. Byle tak dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N: Wyjebane na jej nick. (foch za Kami) Ale ja mam na imię Kamila. N: Całkiem zwyczajny. A: Prawie nie widać podpisu. Równie dobrze można było go w ogóle wyrzucić i byłoby to samo. S: Gdyby AJ była w środku, to by mi się podobało. U: Nawet fajny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N: Miał wyjść z Wilka.... kiedy będzie samu U.... A: Bardzo fajny... to chyba OCek. S: Zawsze fajnie wymyśli. U: Widuję tu i tam i spoko jest Naxt... N: Zmieniła... A: Zmieniła.... nawet fajny... S: Cyba nie skomentuję.... zmieniła xD U: Mieszane uczucia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 (edytowany) N : Kamikadze c; A : Ciągle mi się podoba :3 S : Coś zeżarło Szczerbatka... ;-; U : Podała mi fajny pomysł na nazwę EDIT : (No i mnie wyprzedził ;-; ) Edytowano Marzec 24, 2014 przez Wilczyca Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Haha. Aż dwie oceny. Spoko. N: Ten mi się nie podoba, ale jutro będzie słodziutki. A: Pinkie zawsze spoko. S: Wilki lubię, ale nie takie... Dziwne. U: Wydaje się być bardzo miła. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Nie otrzymałem więc skopiuję. N: Zmieniła... A: Zmieniła.... nawet fajny... S: Chyba nie skomentuję.... zmieniła xD U: Mieszane uczucia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N: Ciągle czytam źle! Sam wiesz co. A: Nawet, nawet... S: NOOOO! U: Nie znam go zbyt dobrze, żeby ocenić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Nick: Zmieniony, wcześniej był dużo lepszy jak dla mnie. Avatar: Nie mam pojęcia skąd, ale jest całkiem słodki. Sygna: Pozwól, że powstrzymam się z komentarzem User: Kojarzę, jednak nie rozmawiałem. Fanka "Słonecznej Tyranki". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N: Podążaj, podążaj, podążaj. A: Rarity w.... ciekawym stroju. S: Całkiem ok. U: popieram jego słowa. Te z tyranką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N : Sajback coś tam Gray xd A : Fajnie narysowany S : Yes, Yesss, No!!! (niepobity rekord Flappy Bird) U : Ja go...chyba nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N:Rauć, groźnie, słodko, futrzasto, aż kłaczek wyleciał. A:Zepsuta PP, next. S:Stalking i coś czego nigdy nie zrozumie. U:Nie przyznaje się do swojego BOYFIE i dzięki niej znalazłam moją gumkę recepturkę, którą miałam na ręku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N: Najlepszy forumowy samochodzik. Nawet nie próbuj zmieniać. A: Islandia ciąg dalszy. S: Co za pech ciąg dalszy. U: Symoatyczna użytkowniczka, która zawsze wydawała się warta poznania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N : Oryginalny A : Twój mąż S : jej mąż U : Bardzo fajna, kiedyś była Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 (edytowany) Ciężko Cię upolować, ale w końcu: N Nie uznaję słowa "Wilczyca". Cassidy to Cassidy. O!A PARTY?S "Kochanie, ten mecz to jutro czy dziś bo nie opłaciłam kablówki..." U Początkowo odrobinkę nieogarnięta, ale odnalazła się w tym domu wariatów. I ciągle coś zmienia w nickach, sygnaturach... Edytowano Marzec 24, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się