Argo Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Nick: MI się podoba 8/10 Avatar: 2x Fluttershy = 2x Epickość 10/10 Sygnatura: Vinyl Scratch oraz dobra muzyka 9/10 Użytkownik: Miałem okazje spotkać na forum (i to nie raz). Jak dla mnie bardzo fajny koleś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Nick: Kojarzy mi się z Ergo Hestia... ciekawe dlaczego? Av: W Portala grałem niedawno i żałuję, że mam tak słabego kompa, że 2 mi nie pójdzie :( Sygna: Ciekawe, nie powiem że nie User: Nie znam, bo dałem sobie spokój z forum na pół miesiąca, ale chyba nie jest źle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Nick: Porter - nawet nie wiem z czym mi się kojarzy... ._. Ale za to fajnie brzmi 8/10 Av: PINKIE! <3 Do tego chodząca :3 7/10 Sygnatura: Jeszcze więcej Pinkie + link do gry 6/10 User: Spoko gość z dobrym gustem muzycznym 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Nick: Suchy i kilka liczb Ava: Panek na....na BICYKLU Sygna: Trochę długi ten skrót.....kumacie? DŁUGI SKRÓT HAAAAAAAAAHAHAHAHA User: My Best Friend ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 N: Kojarzy mi się z modą nazywania firm... typu polbud polmex.... ale o dziwo brzmi nieźle 7/10 A: Całkiem fajny... choć widziałem fajniejsze obrazki osób w maskach p-gazowych 6/10 S: 1/10 U: Jak najbardziej w porządku 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Nick : Swojski Polski Awatar : AppleJack z Spasem, ale to już wiemy . 8/10 Sygnaturka : Nadal jest 20 % Cooler . 8/10 Użytkownik : Ogólnie tak samo jak sygnaturka tyle, że 9/10 xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 nick : cloud kicker kojarzy mi sie z kopaniem av : narysowany i ciekawy 9/10 sygna : ciekawa 8/10 user : często widuje a zarazem spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Nick : Korq kojarzy mi się z Gornem z gry Gothic, albo z jakimś Anime . Awatar : Pisałem, że 20 % Cooler, to napiszę ! 9/10 ( Jak by był rysowany to 10/10 xD ) Sygnaturka : Basowa . Ale mało co na niej :/ Użytkownik : Wydaje się być Spoko .. Well .. 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 nick cloud kicker 7/10 awatar : ze słuchawkami sygna z rd user : jest trohe rd, pp i rar więcej na sygne nie mogę dać bo moja sygna zostanie spalona na stosie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Nick:KorQ-mi to się kojarzy zawsze z korkiem XD Avatar:Fluttershy z dziwnym wyrazem na twarzy Sygnatura:I tak trzymaj User:Nie zbyt dużo napisał o sobie w profilu,ale wiem,że lubi fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Nick : Całkiem niezły, taki szkocki. Tytuł jak najbardziej spoko. Avatar : RD i Luna - aawww... so cute Sygna : Już nie taki fajny, bo Luna płacze. User : Sympatyczny, choć mało go znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Nick: Ares, bóg wojny i syn Zeusa i Hery, znany też jako Mars. Avatar: Co ja widzę, Luna i Transformer? Jaram się Sygna: Czy ja tam widzę browara? Kozak User: Porządny gościu, lubię go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 nick:arjen robert (chyba tak to było ) av : luna is the best 9/10 sygna : arjen luna 8/10 user :ciekawy ....fan chelsea londyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Nick: KorQ nawet fajny. 7/10 av: Nowy ale moim zdaniem wcześniejszy był lepszy. 4/10 Sygna: Utwory muzyczne. 6/10 User: Z tego co widzę mało aktywny poza off-topem (2 miesiące konto 19 postów) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argo Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Nick: niezwyciezony1 mi się podoba 7/10 Avatar: Pinkie Pie <3 9/10 Sygnatura: Czysta prawda! 8/10 User: Jestem nowy, ale kilkanaście razy widziałem. Bardzo fajny użytkownik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 nick : argo ( kojaży mi sie argento nie wiem czemu ) av : my Little portal sygna : władcy pierścieni coś se tam gadają user :udziela sie na forum ( wiecej niż ja ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 N: Nie podoba mi się. 2/10 A: Znacznie lepszy niż poprzedni. Nie wiadomo czy ona się wkurza czy cieszy... 7/10 S: Nie ma właściwie co komentować 3/10 U: Widać go coraz częściej. Mam nadziej że będzie dalej pisał z sensem i miło 7/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Avek : AJ z kar...znaczy się strzelbą w łapkach. Not bad. Nick : Masz ambicje awansować na generała ? choć i major też nie brzmi źle. S : WOJNA ! YEAH ! I dobry podpis nie jest zły. U : Aktywny ostatnio, i całkiem w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Nick Ares Prime-bog wojny z ostatnim orimem ciekawe Avk: Luna z optimusem LOL fajne Syg bo specjal się liczy i dobre rozumowanie user: spoko koleś z którym można pogadac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Nick: Mitologia grecka i Transformersy Avek: Optimus Prime (bodajże) i Luna Sygna: Eee... Transformers? User: Lubi Transformersy, nie odróżnia łapek od kopytek, w ogóle spoko koleś EDIT: Nick: Kojarzy mi się z anime... Albo z chińszczyzną Avek: Anime Sygna: Sakadetsu powrócił do gry! Cieszmy się User: Jest forumowym ninja i ogólnie jest spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Nick:BezimiennyKot1 Avatar:Fus Ro Yay-chciałbym to usłyszeć w Skyrimie Sygnatura:Historia nowej postaci do Skyrima-DovahShy User:Jak można go nie lubić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 nick:mactavis kojaży mi sie z cod av: RD pilnuje śpiącej luny sygna : dość smutna ale piękna user :obrońca luny i spoko user Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Nick: Korek (nic lepszego mi nie przychodzi do głowy :() Avek: Słodka Fluttie :love: Sygna: Też lubię tą muzę User: Jest spoko. "Wiesz co? Już Cię polubiłem!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Nick: Skoro nie ma imienia to czemu mówią na niego bezimienny? Avek: Super shyrim Sygna: http://www.youtube.com/watch?v=bpP0oTwweks User: Jest spoko. Widać że grał w Skyrima więc wie co dobre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 Nick: Podoba mi się twój nick, jest oryginalny 8/10 Avek: OC'ek niedawno zmieniłeś kolor grzywy 9/10 Sygna: Niczego sobie, 8/10 User: Ogólnie pierwszy user, którego poznałem 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się