Hidoi Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 (edytowany) Masz rację co do avka xD Wolę ten stary. N:Taki fajy. A;Jakiś OCek. Wygląda jak klacz. S:Discord :'D U:Jest spoko. Edytowano Marzec 24, 2014 przez Hidoi Mesu Okami ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N: Niczego nie urywa. A: Nie przepadam za Królem Sombrą. S: Chaos totalny. .-. U: Nie znam, ale po postach widzę, że... Nope. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 (edytowany) N:Słodki taki trochę :'D A:Fajny, lubie aime. S:Harry Potter nowa edycja xD U:Nie podoba mi się jej podchodzenie do ludzi. Przynajmniej do mnie :''D Napisała tylko, że nie przepada za Sombrą, a to nie ocena avka, ale ok xDD Edytowano Marzec 24, 2014 przez Hidoi Mesu Okami ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Ocenia, bo jeśli nie lubię Sombry, to avka też nie. A z moim zachowaniem jest tak, że po prostu nienawidzę głupoty. W takich przypadkach jestem wredna. N: Mówiłam już, że ujdzie... A: Nie podoba mi się. :c S: Istny chaos! U: Z każdym postem wydaje się coraz fajniejsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N:Oryginalny i fajny. A:Bardzo ładny. S:Dziwny ^^ U:Robi pętlę by mi dopiec ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N: To "~" mnie drażni. ;_; A: Ogon ma spóźniony zapłon. S: Podpis zbędny... U: Wydaje się być fajna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N : zdrobnienie ? c: A : Bardzo ładny. I te delikatne kolory. S : tak też można . U : mówiła, że mnie nie lubi, jednak wiem, że nienawidzi mojej osoby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Fajnie, że podoba Wam się mój avek. Starałam się. N: Nie podoba mi się, bo "Wilczyca". A: Dla mnie zwyczajny... Nic ciekawego się na nim nie dzieje. S: Dziwna. U: Często po prostu nie chce się patrzeć na jej posty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N : Kamikazia kojarzy mi się jedynie z avatarem A : Taki śliczne oczka S : Smoki się skończyły U : nie umie patrzeć na moje posty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N: Nie podoba mi się. A: Nie podoba mi się. S: Nie podoba mi się. U: Jest po prostu śmieszna i nigdy nie pisze niczego sensownego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N : Podoba mi się A : Podoba mi się S : Em..uznajmy, że podoba mi się xd U : Nic jej się nie podoba . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 (edytowany) N: To je Okami Cassidy. Tak lepiej. A: Fajny av, jeden z nielicznych, których nigdy nie widziałam w google grafika... S: Fajne...kolczyki :3 so kawaii :3 U: Od teraz ją wielbie, bo mnie wpisała w liste spoko osóbek. PS.: Wyścig z Sajback'iem : D. Edytowano Marzec 24, 2014 przez Ihara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N : Iha... ra.. znaczy się Ihara, kojarzę z kolorem żółtym A : Może być S : Może być U : Wielbi mnie bo wprosiła się na listę xd PS : Nie ogarniam o co chodzi : P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N: Sam-Wiesz-Co-Myślę A: Za dużo się na nim dzieje. Ale nie jest AŻ taki zły. S: Gdybym lubiła takie wilki, to może i by mi się podobało. U: Twierdzi, że ktoś ją wielbi tylko dlatego, że dostała zaproszenie do znajomych, a mógł być to po prostu gest politowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 (edytowany) N: Wydaje mi sie, czy zmieniła? xD A: Nie wiem z czego, ale so kawaii. S: ....WAT? Spoko, nie komentuje. U: Shiranai. Twierdzi, że ktoś ją wielbi tylko dlatego, że dostała zaproszenie do znajomych, a mógł być to po prostu gest politowania. Ty nie ogarniać o co chodzi, ty sie nie odzywać. Edytowano Marzec 24, 2014 przez Ihara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N : Nadal mi się kojarzy z Saharą. A : Nie jest zły. S : To samo ino spada. U : Nie rozumiem niektórych jej postów....bo tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N: Nie podoba mi sie, bo tak. A: Jeden z avów, którego nie widziałam na google grafika. Nice. S: On ma podziurawione ucho :/. U: A wiedziałaś, że lubie masło? Nie rozumiem niektórych jej postów.... Czego nie rozumiesz? Z chęcią Ci wytłumacze xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N:Koniowaty, wolałam Aoba, bo przynajmniej mi się nie kojarzyło ze zwierzęciem. A:Mówiłam, 20 minut zabawy fajnym pędzlem. S:Aj biliw aj ken...a jednak nie. U:No cóż, powraca na forum już chyba 3 raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N: Samochodzik, forever. :> A: Stary av Islandii, kawaii. S: To mi przypomina mnie...hejt. U: Za dużo postów, za dużo reputacji. No cóż, powraca na forum już chyba 3 raz. 4, 2x ban i 2x moderowana zawartość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N : Wolałam Baobab A : Wydrapałam mu oczy. S : Tutaj też U : Powraca już któryś raz z kolei. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N:DenNor daje okejke. A:Brakuje mi jeszcze tylko Opal na wielkim gofrze z brokatem. S:STAKLEEER! U:Jest z Sajbackiem, a ja nie wiem jakim cudem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N : Scoda Octavia de Lya , taki długi fajny nick . A : Ciągle myślę...na co on się gapi. S : No i go olał U : Bardzo fajna userka, pozazdrościć postów i nagród Ps. Ja też nie wiem. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N: Okami tak bardzo. A: Pinkie taki zaciesz. S: takie suodkie wilki. U: Może być. Nie chce mi sie teraz pisać xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 (edytowany) N: Sper-ultra krótki i łatwy do zapamiętania. Nigdzie nie widziałem więc myślę że oryginalny. Podoba mi się, nic dodać nic ująć! A: Jak dla mnie jest to jakaś postać w szlafroku, ale ja i tak się pewnie nie znam! Ładnie wykonany S: Znowu pan w szlafroku, tym razem spada. Pod pewnym kątem ciekawa. U: Nie znam, nie pamiętam abym widział. Ewentualnie zmieniła nick i już w ten magiczny sposób nie znam. Widuje głównie w zabawach. Edytowano Marzec 24, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 N: Kolejny wilk. A: Ładny rysunek, ale dziwnie to wygląda. S: Nie lubie takiego...odcienia czarnego. Ale tak to +... U: Ładnie rysuje :3. Nie znam, nie pamiętam abym widział. Watashi wa Aoba desu. :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się