Ares Prime Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Nick : z niczym mi się nie kojarzy Av - mógłby reklamować pastę Colgate - jest git sygna - Jak chroniony to ochroniarzy zatrudnij User - Ok, bez zastrzeżeń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Nick: cóż, mi to wygląda na łamaniec słowa Image ^ ^'' Av: Solid Sparkle or Twilight Snake? xD Sygnatura - ty naprawdę lubisz TW Ocena - ciekawa osoba, ma fajny gust co widać po awatarze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Nick-Przypomina mi nazwe klubu z ligi Norweskiej Av-Jestem wesoły potworek, mam pełen trupów worek... Sygna-Security User-poznaje dopiero Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Nick: Silver Shield Av: Ładny kucyk ^^ Sygna: pustka User Zaczynam poznawać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Nick:Nister Av:Fajny demonek Sygna-chroniona jak widze User-prawdopodobnie wporzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Nick:Jaskpoint Av: z jego podpisem sygna: GTA 3 orz Nokia. User: Nowy, może fajny ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Nick: Future Pony Ava: Fluttershy na tronie? (gra o tron?) Sygna: Bansująca Flutt :3 User: Jest fajny, miły, fajny i w dodatku fajny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Pawlex Nick - Czyżby Paweł? Choć nie wiem czemu ma wydźwięk androida.... Av - Cichy zabójca, promieniowanie Sygnatura - Umbrela...ostrzegam że będę cię obwiniał w przypadku kucoapokalipsy zombie. User - Interesujący choć jak dla mnie trochę tajemniczy...może muszę częściej go czytać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Nick: ....Światła Purpuroooowyyy! Av:Yyy Pony-Ghost? bo nie wiem :/ Sygna:Hyh ciekawe słowa. Myśl przewodnia ? User: Nie często go widzę ale wydaje się ok (zwłaszcza jeśli jest fanem Berserka ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Nick-Brak danych Av-Coś z zębami sygna-panie, sygne ukradli? Szukoj pon po zlomowiskach, może sie znojdzie... user-poznaje dopiero Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Nick: Po prostu... Srebrna Tarcza. W Lineage 2 to nie był za dobry item o ile pamiętam xD Av: Fajny kucyk, w stylu Johnny Bravo Sygna: Braaaaaaaaaak User: Rzadko go widuję, ale nie pisze głupot więc jest w porządku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Nick: Arjen Ava: Sweet Luna :3 Sygna: Kolejny Arjen na tle księżyca i luny. W dodatku z petycją o NLR/SE którą popieram! User: Bardzo fajny....makaron. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Nick-Kojarzy mi się z peweksem XD Av-Maska gazowa Sygna-Parasolka, z krzyżem maltańskim User-Poznaje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Nick : Bardziej by mi tutaj pasował Plate shield, ale niech będzie ^^ Awatar : Fajny, tylko mi tam czegoś brakuje 8/10 Tytuł : Nie wiem po co mam oceniać, ale no Kurde .. Super masz ten tytuł ! Sygnaturka : E-Mail PW Znajdź Reputacja - To wszystko to niezłe słowa i skróty 10/10 User : Wydaję się być spoko . 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Nick : Niby prosty, ale w zasadzie fajny. Awatar : Też w porządku. Wygląda mi na robotę Spromultisa. Tytuł : Nie wiem o co chodzi, ale powinien tu być tytuł Króla offtopu czy coś Sygnaturka : Mogła by być lepsza. User : Aktywny. Ma ponad 5 postów dziennie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Nick : Goblin Józef, bardzo oryginalnie Avek : bardzo mi się podoba :3 Sygnaturka : Not bad User : Bardzo go lubię :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Nick : Trum Avek : lubię wersje Discorda w relistyczno-epickiej formie Sygna : Discy VS jakiś kozioł z G1 MLP. Ciekawa opcja User : Nie znam osobiście, ale dobry z niej Avatar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 N: Fajny 8/10 A: też fajny 8/10 starscream? S: Ciekawa 7/10 U: Jak najbardziej w porządku gościu 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 N- Druga część przyprawia mnie o skojarzenia Xd A-Apllejack rodem jak z Cs'a S-Jakiś art wojenny U-Poznaję dopiero Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 N: Srebrna Tarcza. A: Prawdopodobnie własne OC. S: Najlepsza jaką widziałem, majstersztyk! U: Pierwszy raz widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Nick : Musi dodawać Ci otuchy podczas gier Avek : Arcik z Pinkie, kiedyś go rysowałam :3 Sygna : I tego się wszyscy trzymajmy!! User : Miły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 N: Wesoła Trum co pije Rum A: Discord w swoim żywiole S: Niebieski VS Kolorowy U: Miła, w porządku, ogólnie spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 N: he blue da ba dee da ba... A: still Blu Da Ba Dee S: Zaczarowany ołówek! U: Ma 20pkt reputacji, musi być fajny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 N: Kiedyś był Syskol A: Narysowana Trixie S: Nie mam ochoty na darmowe hugi U: Kiedyś avatar Trixie teraz avatar psów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Nick-To wieje Av-Oc sygna-Aż strach opisać User-dość często udziela się na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się