Vanadiss Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Nick: Paweó Pumexiusz. Avatar megiusta, kapiusta. Sygnatura: Czego tu brak? :3 User: Mój kochany Pumex na rakiecie miłości. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Nick: To tak naprawdę JEST Vanadiss, tylko dodał "not" że niby kamuflaż taki. SZCZWANA BESTIA Avatar; Nie wiem kto to, ale fajny miecyk Sygnatura: PRAISE THE SUN PRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUNPRAISE THE SUN User: Stary koń, początkowo pietnastoletni Adam, ale zna sekret odmładzania i nazywa się Mirek. Śmieszny typson Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 (edytowany) N: Jedno z fajniejszych zwierząt jakie istnieją, no i nie jest to spam jakimiś wilkami. Kompletnie tego nie rozumiem. A: Miło wiedzieć że jest jeszcze ktoś na forum, kto woli dziewczyny od koni S: ,,Jeden odcinek House'a dziennie potrafi zdziałać cuda'' U: Gość o dość ciekawym podejściu do świata. Jak najbardziej lubiany na forum i słusznie, choć rzadko go widuje. Wyróżnia się z tłumu, oczywiście w pozytywnym sensie. Edytowano Lipiec 31, 2014 przez WilkU 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 N: Lubię te U. Cała reszta zua, bo wilk. A: Latające. S: To co powinno się o nim wiedzieć, linki i fajowy cytat w jednym. Na dodatek świetnie wygląda. W pełni zatwierdzam. U: Statusowy spamer, wydaje się spoko. Lubi latające rzeczy. Strzelam, że nie lubi elfów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 N : Elfka może być ;w; ale i tak nigdy nie piszę ,,z Amanu" dlaczemu nie ,,z Drzewa" ? ;-; A : taki fajny i kolorowy. s : jak ja bym to widziała ,, ten jest fajny, ten też jest fajny, a ta conchita nie jest fajna" ,,tatusiu wróciłem z przedszkola , patrz rysunek" ach ta ja. u : Nie lubi mojego nicku tak jak większość i tak będę przecież wracać do dawnego , bo inaczej zabawa by nie miała sensu . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 N: Szczerbatek, chociaż wolę inne gatunki smoków z tej bajki. A: Widziałam ładniejsze screeny Nocnej Furii, ale lepsze niż psy z GMO. S: HTTYD 2 Walić, że jeszcze nie oglądałam. U: Teraz mam ochotę kupić jej paczkę cukierków 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 N : Skodzia Tavi de lya - ten nick się prosi by tag go pisać przynajmniej oryginalny ^^ a : nie wiem kto to, ale nosiła ładniejsze avatary s : ;w; to wygląda jakby prosił o ciasteczko, którego nikt mu nie dał. Uroczy u : jest bardzo miła, bo chciała dać mi paczkę cukierków ;u; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 N: Zmieniony. Ubiję. A: Ładne ujęcie. S: Poprzednia była lepsza. U: Jak pisałam - lubię, ale za zmiany ubiję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 N: *Izumi voice* Lisia-chan! A: Serbia. Lubie te kulki, a czasem nawet sześciany. S: Ten zielony podpis boli. U: Praktycznie mieszka niedaleko mnie. Lubi PolandBall'a. Lisiacchi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 N: Swego czasu niezmienny. Rozpoznawalny. A: Powrót do jednego z tych starszych. Ta mina. S: Zmieniona. Ten maskonur. Ten psychodeliczny link. U: Wielbię i będę wielbić. I nikt tego nie zmieni! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Nick: Ładny, ale bez tego "chan" byłby ładniejszy, serio. Awatar: Countryballe zawsze spoko. Mogłabyś usunąć to białe tło, wtedy byłby ładniejszy. Sygna: Kilka linków i jakże głębokie cytaty. W miarę. User: Kojarzę, ale nigdy nie gadałem. Widziałem na SB jakieś 3 razy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halucynowaa Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 N: Ładny jeśli się nie mylę znaczy chyba "Idź dla złota" A: Chyba jakiś z anime. S: Ładny poniacz 3D. U: Chyba gdzieś widziałam. Nigdy z nim nie gadałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Nick: Jeden z ciekawszych jakie spotkałem na tym forum, polecam :3 Avatar: Zua Flutterka ;-; Pamiętam nawet ten odcinek, bardzo fajny. Sygnatura: No i oczywiście Fluttershy, bardzo ładna, szczególnie ta po lewej. User: Nie znam ale chętnie bym poznał, mało postów, ale pisze całkiem z sensem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 N: Forumowy Ptaszek xD A: Ładna ta pani, nareszcie bez faceta! S: Tutaj nadal ten aktor... U:Spoko znajomy, dawny opiekun Cadance, jeden z moich znajomych na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 N: Hmm, fajny nawet, może mało oryginalny ale za to rozpoznawalny. A: Średni. Niezbyt te kolory i pyszczek Twi. S: Shipp... i do tego AJxPP... Nope. U: Przekopuje internety w poszukiwaniu artów, miły i pomocny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halucynowaa Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 N: Ładny. Widać że user lubi Lunę. A: Bardzo mi się podoba. Jest tam Luna i Flutterbat. S: Są tam 2 sygnaturki z Luną i Fluttershy z Rarity. Są jeszcze 2 linki w których pokazuje swoje ładne obrazki. U: Nie znam ale wydaje się być fajny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 (edytowany) N: Halucynowa. Chodzi tu o nawiązanie do halucynacji, a może halucynek? Dlaczego podwójne "a"? Czyżby spolszczone hiszpańskie wykrzykniki? Tyle pytań, tak mało odpowiedzi A: Straszna, ale nadal super słodka. Jak ona to robi. S: Lubie takie sygnatury, chociaż poprawiłabym kilka refleksów i cieni. U: Niby random, ale ciekawy random. Edytowano Sierpień 2, 2014 przez Skoda Octavia De Lya Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 N: Jeden z najdłuższych nicków jakie było dane mi widzieć. Ale i tak wszyscy kojarzą ja jako Octavia. A: Blondynek, mam z nimi złe skojarzenia. ,,Ale kim że jest dokładnie owa postać?'' - Nie wiem. S: https://www.youtube.com/watch?v=xhrBDcQq2DM U: A ja wciąż czekam na 5 tysięcy postów. 28 grudnia murze napisać czy jej podanie zostało rozpatrzone. Choć już pewnie zapomniała o co chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 N: Brakuje mi tylko hasztaga A: O fu, piesek S: Czy tu chodzi o to, że był super festiwal, ale jakaś laska była smutna, bo ją chłopak rzucił? U: Mało kojarzę, ale i tak wyczuwam Cassidy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 N: Oh no, kobieta z Mordoru :c A: Jakiś facet, ale nie kojarzę S: Dafuq. Psychodeliczny link. U: Szpamer, nie lubię szpamerów ;c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 (edytowany) N: Interesujący... O: Wuuuut? S: Ciekawa, ciekawa... U: Kompletnie nie kojarzę. Edytowano Sierpień 2, 2014 przez Estelle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 N: Hm, chyba gdzieś słyszałem. A: Łot, ładny nawet. S: Dwa userbary, nostalgiaa... Przypomina moją starą sygnę U: Nie znam, nie kojarzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 (edytowany) n ; kojarzy się z sową i solą - nie wiem czemu. A : Tylko z niego kojarzę użytkownika s : podoba mi się ta druga bardziej x3 u : kojarzę ale nie znam . T^T edit : wyprzedzona, ech... Edytowano Sierpień 2, 2014 przez Night Fury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 (edytowany) N Kolejny... Cassidy najwyraźniej posiada program zmieniający nick co X czasu. Włamałaś się na forum? A Najfajniejszy smok w historii. Toothless... lubiany za charakter czy za to, że jest po prostu uroczy? Tuż za nim jest ten z filmu "Ostatni Smok"S Zmienna niczym prąd. Tym razem "faza" na film o smoku U Lubię. Co się będę rozpisywał PS. "Zastałem Jolkę"? Edytowano Sierpień 2, 2014 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Nick: Ciekawy, angielski, całkiem spoko, niegramatyczny. Avatar: Kolorowe, ładne stworzonko, jak najbardziej na plusik Sygnatura:Trochę uboga, ale plus za derpa Chrysi :3 User: Denerwuję ją, no to witaj w klubie Kruczkowych hejterów, macie własny stół pomiędzy tajną bazą porażki, a miejscem gdzie przesiadują przegrywy życiowe *booooom* Oprócz tego mało postów i nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się