BiP Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 N: Bella A: Jak zawsze superowy S: Nowa nic zaskakującego xD jak zawsze suuuper U: Pani Regent, członkini SH i super znajoma xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 N:Niby zwykły a nie zwykły. A:Jak codziennie rano S:Przypomina mi harrego pottera 3 xD Super ! U:Człowiek ogar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 N: Pinkamena Diane Pie. A: Pinkie wraz z gitarą. S: Może być. U: Sądząc po reputacji i postach jest znaną osobą na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 N: Oryginalny na pewno jest xD A: Podoba mi się ten kucyk S: Rose, jedna z moich faworytek :o U: Cóż jeszcze nie rozmawialiśmy razem, ale myślę, że to się zmieni jeszcze xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Nick: Oryginalny i to bardzo Avatar: Fajny ale mi się kojarzy z czymś innym niż "Five more minutes" Sygnaturka: Bardzo ładna, uwielbiam ją <3. User: Bardzo miły i przyjazny :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 N: Yargolek Yar Pie A: Rarcia, lecz nie widzę pełnego munduru bym mógł powiedzieć jaki ma stopień i gdzie stacjonuje xD S: Taaa... ".... duch Rarity będzie cię nawiedzał po wsze czasy." U: Z tego co widzę pierwszy użytkownik na tym forum, cóż jeszcze nie miałem okazji Ciebie poznać mam nadzieję że poznam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 N Rysowanie ^^ A Po stylu to rysował go zapewne Spromultis, ale mogę się mylić S AJ na samochodzie...fajniej by to wyglądało bez tła U Raczej nie rozmawiamy często, ale nie wydaje się zły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Nick: Żona Celestora Avatar: Jakieś śmieszne zwierzątko Sygnatura: To samo co wyżej Użytkownik: Miła pegasis którą niedawno poznałem ale miło się z Nią rozmawia :3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 N: Członek rodziny Pie A: Powalający xD S: Hipnotyzuje U: User numer 1 tego forum i stwórca naszego ulubionego forum, jest spoko userem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 N:Ogólny , bardzo kojarzy mi się z całą społecznością Bronies , coś w rodzaju reprezentanta. A:Sweet ^_^ S:Można patrzeć , patrzeć , patrzeć i trudno się oderwać. U:Wygląda na to że bardzo lubiana osoba na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Nick: Prawie jak rodzinka Avatar: Tenacious D :3 Sygnatura: To samo co wyżej User: Nie znam bliżej ale wydaje się w porządku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 N Gdyby nie to Pie, nick w wymowie przypominał by Jar Jar binksa A Świetny. Rarity... cokolwiek się stało ja bym jej teraz nie zaczepiał. S Pomijając wyznanie... Rarcia na Rave Party!!! U Często widzę na forum, ale nie znam bliżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 N: Triste Cordis ... nowy nick widzę... ech nie cierpię gdy ktoś nick zmienia na tym forum A: Gramofon z wizerunkiem twojego OC S: Ładna ładna U: Podobne jak u mnie w jego duszy gra muzyka elektroniczna za co wielki + ode mnie bowiem mało tu ludzi spotykam co są słuchaczami właśnie tego typu muzyki. Jest dość aktywnym użytkownikiem na forum, czytając jego wypowiedzi mogę powiedzieć że jest w porządku osobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 N: Nie ma cyferek, nie jest długi niczym wypracowanie. To zdecydowanie na plus~ A: Sympatyczny poniacz, OC jak przypuszczam, albo mi coś umknęło XD S: Seksowna Applejack me gusta x3 U: Właściwie to nie znam. Ale czytając opis, masz u mnie plusa za bycie materialistą I za 1995 rocznik XD Lubię ludzi z tego rocznika ^^ Więc ogólnie uważam, że jest w porządku ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 N: Ojeeeju, uroczy ^^ A: Nie lubię Anime ;_; S: Nie jest jakaś wyszukana, ale nie razi w oczy więc jest spoko U: No cóż mogę powiedzieć... Ogólnie sprawia miłe wrażenie... ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Nick: Kojarzy mi się z brzuchem (belly z ang.) Avatar: Smutny Sygnatura ładna User: Nie znam jej ale wydaje się OK. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 N:Uwielbiam ! Rodzinka Pie na tym forum jest taka fajna A:Dostojny i słodki S:Rozwala system U:Bardzo miło się gada , poważam tego usera bardzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 N: Zły fanfick i wypieku A: ... Pinkie jak Pinkie która lepiej wygląda w tych okularach od RD S: ... yyy ... różowa U: Widzę ją we wszystkich działach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 N: Podoba mi się nawet bo lubię zwierzęta. A: O avatar który się rusza. Ja też chcę S: Następny szczurek tylko że biały O: Miła i fajna osoba. Popularna. Więc daję jej 9/10 (nigdy nie daję 10/10) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Nick: Wydaje mi się, że użytkownik ma zwierzęcą naturę Avatar: Jakiś Ghost Rider na koniu Sygna: Rainbow Dash ale nie wyróżnia się niczym. User: Widuję go ale nie znam bliżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 N: Trzyczłonowy o_o Ale mimo to go pamiętam więc spoko x3 A: Rarcia~ Nie jest to mój ulubiony kuc ale jest ładna~ S: A ten gif jest akurat boski <3 U: Nie specjalnie znam, ale udało nam się wymienić kilka pojedyńczych zdań do tej pory i było sympatycznie i na ten podstawie ogłaszam werdykt, że jest spoko~ ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Nick: Kojarzy mi się z Yaoi Avatar: Nie kojarzę postaci ale fajna. Sygnatura: Miszczostwo User: Też ogłaszam werdykt, że spoko :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 N: Kojarzy mi się z... no oczywiście, że z królem państwa Vaegirów z gry Mount&Blade. A: To herezja nie kojarzyć tej postaci - Rarcia oczywiście. Fajnie narysowane. S: Już to kiedyś powiedziałem, tera mówię 3 raz: Zajedwabista! U: Spoko user. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 N: Coś z ogniem. A: Od Crenair? (teraz ma chyba inny nick, ale ten się bardziej kojarzy) S: Lubi palić ludzi na stosie . U: Wydaje się być miły, chociaż pali na stosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 N:Oryginalny i przyciągający wzrok A:Miałam go sobie ustawić już nawet mam gdzieś na kompie S:Trollolololo U:Super człowiek ! Wszyscy fani Pinkie to moi przyjaciele Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się