Phinbella Flynn Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 N: Majsza. A: S: Jakieś fajne linki i Stampy. A ten napis pod tym mnie rozwalił. xD U: Fajny user. Nie lubi jeży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 Nick: Gógyl mówi, że to jakaś ruda dziewczynka Avatar: Niebieski, superszybki jeż i jego dziewczyna. Sygnatura: Linki, linki i jeszcze raz linki. User: Troszku ją znam, miła i normalna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 N: Yargolek, czyli yar i golek. Choć pewnie nie. A: Cadence po mutacji S: Time U: 2 raz widzę na oczy, ale fajnie ''strololował'' Phinbelle w ,,Daj swoje foto'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 Nick: Wilk z dużym U na końcu, chyba przypadkowo wcisnął shift. Avatar: KAWAWII KUCZYK Sygnatura: Samolot i flary. oraz linki. Lubicie linki. User: Widziałem go w kilka razy na sb i kilka jego postów, nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 N: Yargolek. Znany na całym forum. A: Mrs.Octavia i jej Cadance. Po prostu świetny avek. S: Jakieś anime. I zegarki. Dużo zegarków. U: Założyciel forum, nie mogę powiedzieć o nim wiele, bo go nie znam zbyt dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 Nick: Kojarzy mi się z jakimś językiem czy cuś. Avatar: Kuczyk szpieg, prawdopodobnie Team Fortress 2. S: Boned creeper i linki. Znowu. U: Jak zazwyczaj, widziałem kilka postów, nick kojarzę lecz nic więcej nie powiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 N: Kojarzy mi się z miejscowością we Francji. A: Nie lubię zbytnio księżniczki Kredens ale awek jest piękny S: U: Fajny user. Założyciel tego cudnego forum. Wydaje się normalny i przyjazny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 N: Kojarzy mi się jedynie z tą bajką. Niestety nie za bardzo ją lubię, ale brzmi fajnie A: Sonic i Amy. Uwielbiam Sonic'a i Amy. Gry i kreskówki o tym jeżu bawią ludzi od 22 lat S: Niby są linki, ale nad nimi jest zakaz wjazdu, więc trochę ciężko wejść, z drugiej jednak strony zakazany owoc smakuje najlepiej U: Za bardzo jej nie znam, ale wydaje się w porządku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 N: Translator mówi, że to znaczy "Czarny Jastrząb". Kojarzy mi się z moim miejscem mieszkania. A: >:3 Podoba mi się jego uśmiech. :3 S: Link. U: Za bardzo nie kojarzę. Poznałam go w "zbanuj użytkownika powyżej". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 (edytowany) A: Ale ja nie oglądam pokemonów a tym bardziej innego anime. N: Flynn... Imię mojej jednej postaci. A: I dont get it. S: Tym bardziej nie ogar. U: Spoczko user. Edytowano Październik 5, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 Nick: Maisha, kojarzy mi się z jakimś imieniem orientalnym. Avatar: Nick + jakiś straszny stworek którego się boję Sygnatura: Linki, linki i TF2. User: Nie znam zbytnio, kojarzę po nicku. Czuję, że albo by się dobrze dogadała z Tamarą albo to już dawno zrobiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 (edytowany) N: Yargolek nigdy nie widziałem. A: Całkiem całkiem ale coś trochę mi śmierdzi anime, ciekawe czemu S: Time master U: Nowy, wydaje się być miły. [ Już wiem że nie jest nowy, sr. za błąd, po prostu nigdy nie widziałem a na SB mało siedzę] Edytowano Październik 5, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 Nick: Dark. Lub Darek. Co kto woli. Avatar: Kolejny Darek. Czy tam Dark. Sygnatura: Lubi Vinyl Scratch. User: Kojarzę z sb, miły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 N:Widzę,że wrócił do swojego dawnego nicku.... A:Z tego co wiem,chyba Octavia wykonała ten rysunek... S:Bardzo ładna i ciekawa. U:Średnio znam.Miał bardzo długą przerwę na forum.Jeden z pierwszych userów na forum i jego założyciel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 N: Bardzo lubię maliny! Ciekawy. A: Bardzo ciekawy i interesujący. Podoba mi się ta postać. S: Nie wiem co o tym myśleć. U: W ogóle nie kojarzę. Trudno mi cokolwiek wymyślić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 N: Oryginalny. A: Fajny avek. Lubię Neona. :3 S: Userbarki, linki i tekst. U: Kojarzę, ale nie miałam przyjemności jeszcze porozmawiać. Wydaje się być sympatycznym i ogarniętym userem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 N: Nie aż tak oryginalny, ale kojarzy mi się z dropsami, a dropsy są słodkie :3 zazwyczaj. A: O NE HUMANYZACJE FANDĄ ÓPADU ;_; a tak na poważnie - całkiem ładne, fajny ten Gummy w rogu xD S: Dosyć standardowa, aczkolwiek ta Pinkie jest kawaii U: Kojarzę, lecz nie miałem przyjemności gadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 (edytowany) N: Raindrops. Wpadający w ucho i chyba dość znany na forum nick. A: Dat Gummy. :3 S: Fajna sygnaturka z Pinkie Pie i nickiem. U: Nie znam jej za dobrze, więc dużo nie powiem, ale wydaje się być miłą osobą. EDIT: Wyprzedził mnie. Edytowano Październik 6, 2013 przez Swahili Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 N: Przychodzi mi na myśl reklama czipsów "sułahili czenga-czenga". Nie pytajcie. A: DA MEDIC IS A SPAJ. S: MINIKRAFT. Pewnie podobałaby mi się, gdyby nie to, że mój brat ciągle o nim gada U: Wpieprzył się i chciał pisać o userce "Raindrops", co mnie zirytowało. Hańba mu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 N: Taka dosyć spokojna nazwa. A: Ładne ma skarpetki. S: Nie ogarniam. U: Czytałam jego funfic... Myślę, że jest nawet spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 N: Coś ze szlachtą mi się kojarzy A: Sonic!! Moja ulubiona (i jedyna) bajka jaką oglądam dotąd :3 S: Hmm...kolorowo O: Zajebista i pomocna osoba warta poznania. Tak od 1 do 10 to daję jej 10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 N: Ładny. A: Fan gore. S: DASHIE U: Spoko User. Jest miły i miło się przy nim spędza czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 N: Phinbela oryginalnie nie spotkałem nigdzie indziej A: Fajna scenka z Soniciem S: ale bije różem U: często siedzi na SB, miła osóbka, jednakże nie miałem okazji dłużej pogadać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 N: Zawiało lasem i świętami. A: NEKO-ŁAPKI-MAJTECZKY :'3 KWAAAAII S: Userbareły, jak to userbareły. Som fajne. U: Miał czytać moje wiersze, więc ma plusa za samą obietnicę xD a tak poza tym, to wydaje mi się spoko :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 (edytowany) Ponad 3 razy edytowałam posta bo mnie wyprzedzano ._. N:Ciekawy... A:Fajna poza no i skarpeteczki...plusik... S:Tortury po przez łaskotki...coś mi to przypomina ;-; U:Nie znam,ale zdaje się być w porządku... Edytowano Październik 6, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się