Krulig Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 N:Oryginalny i ciekawy...z niczym mi się nie kojarzy. A:Octavia...od razu widać,że jest jej avatarem. S:Neon i Octavia...całkiem ładnie się prezentuje U:Nie znam za bardzo.Wiem jedynie,że lubi taniec i Neona.Zdaje się być miły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 N: Uroooczy. A: Tak samo uroczy co nick. S: Znajduje się w niej link do DA na którym są cudne prace. U: Nie znam, ale czasami widzę jej posty i wydaje się być fajną userką. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Valkyrie Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 N: Ryś, powiadasz? W dodatku Ryś Raindrops? Pochwalam. A: Meh. za bardzo przesłodzony jak na mój gust. S: Bardzo estetyczna U: Nie miałam jeszcze okazji jej poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 N: Valkyrie! Tylko z jednym mi się kojarzy : A: Białe na czarnym, chyba kobieta rozkazująca, trochę mały, ale przyznam, że nawet ciekawy ^^ . S: Brak. U: Niestety nie znam, ma order Celestii, więc to na pewno na plus . Poza tym, bez oceny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 (edytowany) N: No a ja nadal nie wiem o co chodzi z tymi syrenkami. A: Stary dobry avatar z SB, jak zawsze na + S: Jak zawsze podwajamy zabawę !!! Wiiiii... ! U: Czasem spotykam naprawdę spoko user, można porozmawiać. należy do tej pozytywnej grupy userów Edytowano Październik 13, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 N:Dziki A:Filly wersja jego Oc,jak słodko. S:Trochę mi się mniej podoba niż przed poprawką, no ale jest Applejack! U:Miły użytkownik,aby takich więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Nick: Mrs. Octavia, Oktaweńka, zawsze będzie mi się kojarzyć z urodziwą damą ze szczurem na ramieniu. Avatar: Wieje nowością, nie mam pojęcia kto to, ale anime, więc jak dla mnie fuuuuj. Sygnatura: GDZIE JEST TRAŁBEL MEJKER JA SIĘ PYTAM! :( User: Spoko userka, opętana przez animce, ma słodkiego szczura (lub miała) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 N: taki krukowaty i powrót do jego drugiego nicku na plus A: Mahalik... Skąd to? Nie mam zielonego pojęcia ale wygląda fajnie S: Fajny Kruczek U: Jest spoko, żadnych większych zaszłości z nim nie miałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 N: Sosna - bardzo ładne i miłe drzewko ^^ . A: Powrót do Spitfire i chyba dobrze - udany avatar, w końcu już ją widzę . S: Dużo obrazków, zielony napis, dat stwierdzenie na samej górze . U: Spoko user, nie robi bałaganu na forum i sb oraz można z nim pogadać, użytkownik na medal . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Nick: Pewien program, iMech, meszek, ciul go wie. ALE CZEMU SYREN?! Avatar: Słodkie wręcz niezmiernie. Sygnatura: Punkty karne również. User: O dziwo, wyjątkowo ogarnięty. Da się rozmawiać. ALE CO MU MUSIELI PODAĆ, ŻE CHCE BYĆ SYRENEM?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 N: Coś długiego, coś co przeczy zasadom dobrego nicku (Krótki i charakterystyczny) A: Nie znam tej postaci, ale wygląda charakterystyczne. S: Gif + cytat, jest jeszcze kilka linków. razem wygląda to całkiem nieźle A: Mało widziałem (chyba że zmienił nick,avatar,sygnę.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 N:Kojarzy mi się ze zwrotem wilku/wilczku A:ile razy mam się jeszcze poniżać mówiąc,że wygląda jak pies? xD Ogółem fajny. S:Powiem szczerze: helikopter nawet nawet,ale druga część już nie za bardzo mi się podoba...wygląda prawie jak zmontowana w Paincie. U:W miarę miły.bardzo aktywny...no przepraszam,że zarejestrowałeś się kiedy miałam bana(lipiec),a już masz ponad 300 postów.To dla mnie dużo jak na taki krótki okres. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 N:Wiosenny A:Seme Len który wygląda jakby zanurzał się w wodzie w grze Amnesia lub innym horrorowatym S:Tyle userbarów,przynajmniej wiadomo co lubi U:Fanka Vocaloidów i PH,pesymistka do tego stopnia, że aż wmawia sobie, że jest emo.Jednak jest ogarnięta i miła,lubie ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 (edytowany) N:Nie wiem czemu,ale kojarzy mi się z tym: https://www.youtube.com/watch?v=TIM3veo156A&list=PLXghjCgNAul7wvW8oKzSgeoa2NFpmOIC2&index=54 A:Ładny.Mam dziwne przeczucie,że te okulary są doklejone za pomogą Gimpa/Photoshopa lub czego kolwiek. S:Zawsze wyobrażam sobie,że te paski to ławka,a na (niewidocznym) końcu sygny jest maskonur. U:Fanka Hetalii i yaoi.Ostatnio dużo gada o Amnesii(czyżby ci się spodobała?).Często z nią spamowałam,przez co ją lubię. Przy okazji...już nie uważam się za emo. Edytowano Październik 14, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Valkyrie Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 N: Dziewczyna jak malina? A: Jakiś taki niewyraźny, a szkoda. S: Userbary, nie mój gust niestety. U: Kojarzę, mam neutralną opinię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 (edytowany) N: Valkyrie...Przypomina mi się statek z filmu ,,Avatar". A: Wait... Przypomina mi Ritę Skiter z Harrego Pottera. S: Brak. U: Widzę po raz pierwszy, ma juz jakąś nagrodę. Edytowano Październik 14, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 (edytowany) N: Z tego co wiem jest dubler tego nicku. A: S: Piraci,''kosmosy'' i stare dobre TF2 U: Czasem widuje, ma świetny styl rysowania/szkicowania. Pozytywnie. Edytowano Październik 14, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 N:Indyjska księżniczka? ;o A:Krejzi S:You suck,takie prawdziwe U:Really osom pipul,mam od niej huga i ziemniaka którym mogę odprawiać mój kult na Wielkim Dojsczu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 (edytowany) N: Octavia (best klacz) A: Jakiś nowy, ale i tak spoko. S: Posiada 4 linki xD U: Jest spoko Pegasis, znamy się od daaaawna Edytowano Październik 15, 2013 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 N: BRONIESiPEGASIS - wszystko w jednym, w skrócie BiP ^^. Jeden z najciekawszych i najbardziej rozpoznawalnych nicków . A: Piękny art z Celestią :3 . S: Szkoda, że zasady spowodowały, że sygna musi być ukryta . Nie wiem, czy nie najlepsza sygnatura na całym forum . U: Na pewno ogarnięty i dojrzały użytkownik. Oby więcej takich . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 (edytowany) N: Jedna z nowszych Syrenek na forum xD A: Sweetie Belle, najmilsza z CMC. S: Best Luna U: Jest spoko, często się spotykaliśmy na SB i tutaj xD Edytowano Październik 15, 2013 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Nick: 2 słowa, które świetnie się łączą Avatar: Celestia która jest.... zamyślona? Sygnatura: Jak zawsze epicka:D User: Przyjazny, fajnie się z nim gada, przeszedł u mnie podstawowe szkolenie Minecraft:P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Nick: Kojarzy mi się z genetycznie modyfikowaną, mechaniczną osą, używaną w wojsku do likwidacji przywódców terroryzmu Av: Nawet pasuje do powyższego zdania. Sygna: Mądry cytat (+100 pkt do fajnego wyglądu bo po angielsku) i jakiś tam link (wcale nie chamska reklama) User: Widuję w offtopie, dosyć często, choć nie było mi dane z nim/nią rozmawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 (edytowany) N: Spinwide, wujek Google nic nie wie, co oznacza że jest oryginalny, wymyślony samodzielnie. Co się chwali + A: Jakaś postać która wypiła trochę soku malinowego. S: Ten to się rozkręcił. U: Mało widziałem więc nie mogę zbyt dużo powiedzieć, ale mogę stwierdzić że jest awanturnikiem (7 warów) Edytowano Październik 15, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 (edytowany) N: WilkU wilczek Wilkowyje.... Nice. A: To jest CUDOWNE! Jeśli to twój oc to gratuluje pomysłu S: Nie ładuje mi się U: Kojarzyć kojarzę ale tylko z "widzenia" Rak to nie znam kolegi . Edytowano Październik 17, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się