Downdraught Napisano Kwiecień 14, 2015 Share Napisano Kwiecień 14, 2015 (edytowany) ~ Kto by pomyślał, że prowadzę ten spis od ponad 2 3 lat i jeszcze się nie znudziłem Cytat Tak więc temat jest reaktywacją starej listy pisanej przez Ziomisza O co w tym chodzi mówią Jego słowa: Tylko pytanie, po co zakładam ten temat drugi raz? Stwierdziłem, że w starej wersji, znajduje się wiele osób, które nie należą już do fandomu. Konieczna jest nowelizacja.Link do "nowego" tematu na forum: https://mlppolska.pl/topic/15314-spisbroniestk-nowy-spis/ Edit: W związku z połączeniem spisu z projektem mapy, linki prowadzą to stron oraz formularzy z nowego projektu. Tematu nie zamykam, ze względu na nowe osoby (a raczej znaczenie działu) Edytowano Sierpień 15, 2019 przez Downdraught 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshewa Napisano Kwiecień 14, 2015 Share Napisano Kwiecień 14, 2015 Może znajdzie się jakiś brony lub pegasis z Ostrołęki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Kwiecień 14, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2015 (edytowany) Oczywiście, Chyba dodam pytanie na początku ankiety, czy to jest edycja czy nowy wpis... Edit: Dodane / A jednak nie Teraz popracuję nad deklaracją większej ilości ulubionych postaci Edytowano Kwiecień 14, 2015 przez Downdraught Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Kwiecień 14, 2015 Share Napisano Kwiecień 14, 2015 Coś wiek jest źle podany przy profilach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Kwiecień 15, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2015 Co masz na myśli, ja żadnego problemu nie widzę (z wyjątkiem masy drobnostek)... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Kwiecień 15, 2015 Share Napisano Kwiecień 15, 2015 Co masz na myśli, ja żadnego problemu nie widzę (z wyjątkiem masy drobnostek)... No teraz jest ok. Wczoraj wyświetlało wieku jako np. 1018 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Kwiecień 15, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2015 To jest w formie listy? Myślałem, że to jest takie w formie Google maps, a nasze położenie możemy sobie określić znacznikiem. Cytując: spis rzeczownik męski lista, wykaz spis alfabetyczny rejestr mieszkańców lista dań spis rozdziałów książki Jeżeli oczekiwałeś mapy proszę bardzo, jest już taki temat: Btw. Planuję dodać możliwość podania większej liczby poniaczy... W związku z tym, czy lepiej by było gdyby pojawiały się ich miniaturki zamiast imion? A odnośnie uwagi z postu powyżej musiałeś trafić w jedną z poprawek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elwar Napisano Kwiecień 15, 2015 Share Napisano Kwiecień 15, 2015 Taka tam literówka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clicker Napisano Kwiecień 15, 2015 Share Napisano Kwiecień 15, 2015 Zapisana. Ciekawi mnie czy jest jakiś młody fan kuców blisko Opola. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Kwiecień 16, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2015 (edytowany) Dzięki wszystkim za wsparcie, maszyną nie jestem, błędy się zdarzają A więc tak drobne poprawki wykonane, dodałem możliwość podania większej ilości poniaczy (będzie wyświetlać max 3, ale fitry działają też na te niewidoczne) Co do dalszych planów, pracuję nad sortowaniem wiekiem... i muszę w końcu dodać 250 osób Edytowano Kwiecień 16, 2015 przez Downdraught Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Kwiecień 16, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2015 Raczej myślałem, nad polami gdzie wpisujesz górną i dolną granicę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Do czego ma służyć zebranie danych kontaktowych, nawet takich jak gg? FB? Skype? No i do jakiej strony mamy dać link? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Kwiecień 17, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2015 (edytowany) To ma ułatwić jedynie kontakt z daną osobą. Wiek natomiast jest potrzebny do obliczenia wieku. Link... przypuśćmy, że prowadzisz blog ~ masz możliwość umieszczenia do niego linku. Z resztą ta część formularza nie jest obowiązkowa Edytowano Kwiecień 18, 2015 przez Downdraught Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 zapisny do spisu mam nadzieje że znajde kogoś z Zagłębia Dąbrowskiego, albo znajdą mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 Zapraszam wszystkich do Kołobrzegu, szczególnie latem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Kwiecień 18, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2015 Tak się składa, że na wakacje do Sianożęt jadę xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Zapisany, ciekawe ilu Bronych jest z Małopolski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Zapraszam wszystkich do Kołobrzegu, szczególnie latem. Od 29 czerwca, będę w Sarbinowie na 10 dni, ale i do Kołobrzegu zawitam przynajmniej raz xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Kurcze, już po raz trzeci chcę się wpisać i tu ch j Ktoś wie, dlaczemu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 3 raz i nie chce mnie dodać, zaraza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Kwiecień 19, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2015 (edytowany) Ciekawe, powinno wszystko działać... Trahall z tego co widzę to wpisałeś się: 2015-04-18 15:26:21 Edytowano Kwiecień 19, 2015 przez Downdraught Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Też się wpisałem jakiś czas temu i nadal mnie nie ma... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Kwiecień 19, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2015 (edytowany) Jeżeli korzystaliście z filtrów żeby siebie znaleźć, to właśnie je naprawiłem... (nie działały ) A co do aktualizacji listy, mam jeszcze do uzupełnienia około 2 województwa (z 2 pierwszych dni, reszta już czeka w kolejce), potem będę robił wpisy na bieżąco Edytowano Kwiecień 19, 2015 przez Downdraught Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Dodany. A nie mogłoby się to dodawać automatycznie? Oszczędziłoby Ci pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Kwiecień 19, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Jest taka sprawa, np. nie wiedziałem, że Częstochowa jest w woj. łódzkim albo Gdańsk w zachodnio-pomorskim... poza tym ustalam stałe nazwy kucyków (nie skróty albo przekręcenia) i usuwam niestosowne linki (a kilka takich się trafiło)... głównie dlatego wpisuję to ręcznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się