SandroX Napisano Maj 10, 2015 Share Napisano Maj 10, 2015 - Gdziekolwiek byle zjeść bo głodny trochę jestem - odparłem z takim samym uśmiechem. " Ciekaw jestem kto jeszcze ukrywa się w Oldtown oprócz mnie " - pomyślałem - To co widzimy się na dole ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UMBRA Napisano Maj 10, 2015 Share Napisano Maj 10, 2015 - Może i mało żem świadom po solidnym skopaniu tyłka, ale jeszcze potrafię połączyć ze sobą kilka szczegółów - powiedział i lekko się zaśmiał - Jak byś potrzebował pogadać to też możesz wpaść. - Everest Spojrzał na wyjść i do niego poszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 10, 2015 Autor Share Napisano Maj 10, 2015 -Chyba możemy...zejść razem, no nie? - Treyna zapytała się chłopaka. - Chociaż, wolałabym nie wracać przez centrum. Im mniej mnie widzą kamery tym lepiej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 10, 2015 Share Napisano Maj 10, 2015 (edytowany) - Cóż, żeby nie było. Ty zejdź normalnie - wskazał na chłopaka. - A ja z tobą zejdę drabiną. - powiedział do Treyi. - No bo wiesz, jedna osoba weszła i jedna wyjdzie. - powiedział. Edytowano Maj 10, 2015 przez Mephisto The Lone Wanderer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 10, 2015 Autor Share Napisano Maj 10, 2015 -Taaaak...-mruknęła niepewnie dziewczyna i spojrzała na Lucasa. "Odpuszcza mi że tyle razy chciałam go zabić? Tak...po prostu? Przecież to...dziwne. Może tak się robi w normalnym społeczeństwie. Ale na wszelki wypadek..." - No dobra. Schodzisz pierwszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 10, 2015 Share Napisano Maj 10, 2015 - Dobra. - wzruszył ramionami, podszedł do drabiny i jak gdyby nigdy nic zaczął schodzić na dół. Normalnym tempem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Maj 10, 2015 Share Napisano Maj 10, 2015 (edytowany) (( Faktycznie tylko pisałem swoje i nie widziałem jak sie pokazało cos nowego )) Stałem i czekałem aż i dziewczyna pójdzie " Cholera naprawdę mam schodzić drabiną ? Pogrzało cię no wiesz windy tu nie ma a ja mam lęk wysokości " - przeklinałem w duchu i czekałem aż byla łowczyni ruszy druga Edytowano Maj 10, 2015 przez SandroX Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 10, 2015 Share Napisano Maj 10, 2015 ((Moja postać poprosiła twoją żeby wyszła normalnie ;_; )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 10, 2015 Share Napisano Maj 10, 2015 - No to cześć - pożegnał dziewczynę krótko, po czym ruszył do papierniczego. Szybko uporał się z zakupami, po czym wyszedł na ulicę. "To co teraz? Moja ulubiona dzielnica slumsów? Chyba wypadałoby zanieść te podrobione papiery tamtemu kolesiowi.." pomyślał, kontrolując godzinę. Miał jeszcze sporo czasu. W sumie to cieszył się, że ma całkiem niezłą smykałkę do takich poniekąd plastycznych robótek. Fałszerstwo to dochodowy biznes. Chociaż większość wybałuszała oczy w zdumieniu widząc że zajmuje się tym dzieciak, w sumie wyglądający jeszcze młodziej i niewinniej niż było w rzeczywistości. Ruszył więc w kierunku najbiedniejszej dzielnicy. Cóż, jakby nie patrzeć, do podejrzanych interesów miejsce nienajgorsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 10, 2015 Share Napisano Maj 10, 2015 ((Twoja postać ma wyjść drzwiami przez centrum. Drabiną schodzi moja postać i ex-łowczyni .-. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Maj 10, 2015 Share Napisano Maj 10, 2015 (( To dach tu nie ma drzwi... )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 10, 2015 Share Napisano Maj 10, 2015 ((Jest wejście na dach, w zasadzie na każdy dach jest wejście.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 10, 2015 Share Napisano Maj 10, 2015 ((Jest wejście na dach, w zasadzie na każdy dach jest wejście.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 10, 2015 Autor Share Napisano Maj 10, 2015 ((Są drzwi, jakoś tu moja postać weszła )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Maj 10, 2015 Share Napisano Maj 10, 2015 (( Nie na każdy jest u mnie nie ma )) Rozejrzałem się i zobaczyłem drzwi awaryjne "Uff" - Tyle wygrać - powiedziałem sam do siebie i wyszedłem przez drzwi schodami w dół Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Maj 10, 2015 Share Napisano Maj 10, 2015 Doviculus pożegnał skinieniem głowy chłopaka i zaszedł do właściciela klubu. Udało mu się wytargować sumę za granie do wieczora. Zaszedł więc na scenę na której zapalono światła. By tam wysoki taboret na, którym usiadł i zaczął szykować gitarę. Po kilku minutach stwierdził, ze ujdzie - w końcu nie sztuka grać na nastrojonej... Zaczął grać ciche i spokojne, lecz pełne werwy improwizacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 10, 2015 Autor Share Napisano Maj 10, 2015 Treyna odczekała aż Lucas zejdzie o parę pięter niżej i także ruszyła drabiną w dół. Po jakichś dziesięciu minutach sprawnego schodzenia oboje byli na dole. Wokół przejechało kilka samochodów policyjnych, ale dziewczyna odskoczyła szybko za stertę kartonów w zaułku w którym stali. Spojrzała na Lucasa. - Pójdź po niego. Im mniej się będę wychylała tym lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Maj 10, 2015 Share Napisano Maj 10, 2015 -Nie trzeba - powiedziałem wychodząc z za rogu. "taki bieg skończy sie zakwasami " - pomyślałem - No trzeba nadrobić spalone kalorie - dodałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 10, 2015 Autor Share Napisano Maj 10, 2015 -Czyli idziemy kanałami? - Zapytała chłopaków Treyna, jednocześnie podnosząc z wysiłkiem kratkę od kanałów. Widząc ich miny dodała. - Nie myślicie chyba że po wysadzeniu budynku mamy jakieś szanse wyjść z Ajacco piechotą, chodnikiem? Mamy ścieki i dachy. Co wybieracie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 (edytowany) - Panie Darkwood. Oto o co pan prosił - powiedział lokaj kładąc na stole papierosy, whiskey i posiłek. Przy okazji włączając telewizje na kanale z infornacjami giełdowymi. - Od dzisiaj Pan Jupiter, Rupercie - powiedział Krasus siadając do stołu. - Widzę, że nasze akcje w normie? - Tak, wszystko w najlepszym porządku. Czy życzy pan sobie coś jeszcze, panie Jupiter? - Tak. Znajdź mi informacje o zbiegłej łowczyni semantów. Młoda dziewczyna. Imię Treyna. Wiek 16. Niewysoka, chuda blondynka z długimi włosamu. Na pewno ludzie arcykonsula wystawili cenę za jej głowę. Poszukaj ich oferty i dowiedz się czegoś więcej. - Oczywiście - powiedział lokaj i odszedł. Edytowano Maj 11, 2015 przez kameleon317 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 - Biorąc po uwagę fakt że po wyjściu z kanałów będziemy zbyt oczywiści ponieważ zapach, a na pracowników nie wyglądamy, to lepsze będą dachy. - stwierdził. - może zmień fyzurę? Będzie trudniej cię poznać. - zwrócił się do Treyi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 11, 2015 Autor Share Napisano Maj 11, 2015 -Nienajgorszy pomysł. - Treyna podeszła do pobliskiej kałuży i przejrzała się w niej. Związała swoje włosy w kucyk z dwoma pasmami wystającymi z przodu. Popatrzyła w odbicie i ugryzła się w palec, a krwi użyła jak czerwonej szminki. Wyprostowała się i spojrzała na chłopaków. - Tak lepiej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Dastan po wypitej coli ruszył do Oldtown. Po drodze ukradł deskorolkę i pojechał. Zapalił papierosa i ziewnął. Był ciekaw co go tam spotka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 - Wyglądasz zdecydowanie mniej jak ty. - powiedział, przeciągnął się. Co prawda wciąż nie był pewny czy dziewczyna jest faktycznie po ich stronie, a tak mógł ją obadać. Mimo że nie pokazywał, nie ufał jej, w końcu dziewczyna niedawno próbowała o zabić więc rękę trzymał na rękojeści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 11, 2015 Autor Share Napisano Maj 11, 2015 -To chyba...dobrze. Tylko...- Treyna wciąż niepewnie popatrzyła na Lucasa. ...skoro idziemy dachami...to nie będzie bardziej podejrzane? Tak...trochę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts