BiP Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 (edytowany) Zabawa podobna do innych, więc chyba nie trzeba nikomu tłumaczyć o co chodzi? Quizy są trzy, dlatego proszę dodawać numer przy podawaniu swoich wyników. 1. http://samequizy.pl/kto-moglby-byc-twoim-przyjacielem-w-swiecie-kucykow/#utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=kto-moglby-byc-twoim-przyjacielem-w-swiecie-kucykow&utm_term=samequizy.pl 2. http://samequizy.pl/do-jakiego-kucyka-z-glownych-postaci-mlp-jestes-najbardziej-podobnay/#utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=do-jakiego-kucyka-z-glownych-postaci-mlp-jestes-najbardziej-podobnay&utm_term=samequizy.pl 3.http://samequizy.pl/jakim-kucykiem-jestes-2/ 1. Mi wyszła Sunset... 2. A tutaj Twilight... 3. Tutaj natomiast mam AJ... Zapraszam Edytowano Lipiec 8, 2015 przez BRONIESiPEGASIS 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 (edytowany) 1 Pierwszy test. Coś mi się tu nie zgadza xD To najwspanialsza osoba jaka mogłaby się trafić, jest troskliwa i opiekuńcza. Jest wyjątkowa tak samo jak Ty! 2 Test. Do tego już przywykłem xD Jesteś ciekawski i przyjazny. Jak o czymś usłyszysz, od razu sprawdzasz w książkach, o co chodzi. Lubisz się uczyć i zawierać nowe przyjaźnie, a nauka nie jest dla Ciebie problemem. Potrafisz przesiedzieć cały weekend przed książką. Cechujesz się też zrozumieniem i inteligencją. Same alicorny xD Kto jest "The Best Princess"? Ty! Tajemniczy, władczy... Samotny kucyk. Jesteś ambitny... Co w skrajnych przypadkach skutkuje zesłaniem na 1000000 lat na księżyc... Inni czują do Ciebie niezwykły szacunek i respekt. Zazwyczaj czas spędzasz sam przez co inni mogą uznać Cię za odludka. Lubisz spać... Tak bardzo, że możesz przespać nawet całodzienną wojnę zaraz przy Twoim balkonie. Edytowano Lipiec 9, 2015 przez Magus 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nika Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 1. ...Ok, to możliwe: Discord! Rozbawi Cię do łez, a jego uśmiech będzie jak tęcza i to właśnie jest w nim najwspanialsze! 2. Niemalże zawsze mi ona wychodzi: Twilight Sparkle! Jesteś ciekawski i przyjazny. Jak o czymś usłyszysz, od razu sprawdzasz w książkach, o co chodzi. Lubisz się uczyć i zawierać nowe przyjaźnie, a nauka nie jest dla Ciebie problemem. Potrafisz przesiedzieć cały weekend przed książką. Cechujesz się też zrozumieniem i inteligencją. 3. Tutaj podobnie jak wyżej: Twilight Sparkle Brawo! Twoją bratnią duszą jest Twilight, kujono-księżniczka przyjaźni! No ok, ok... Pilna uczennica księżniczki Celestii. Twoja pilność i oddanie sprawiają, że jesteś idealnym przyjacielem i encyklopedią! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 (edytowany) u mnie prezentuje się to tak 1. Dashie 2 . Twilight Sparkle 3. to samo co 2 Edytowano Lipiec 8, 2015 przez Out of Odder Zandi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 (edytowany) U mnie wyszło tak... 1) Cadance 2) Twi 3) Czemu mnie to nie dziwi. Edytowano Lipiec 9, 2015 przez KamilPL 94 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 1. Discord 2. Twilight 3. Celestia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 1. Dashie 2. Applejack! 3. Pinkie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 1. Luna? - da FAQ? Ok, niech mu (testowi) będzie. Pasja: "Lubię czesać" (w CSie xD) 2. Fluttershy... też mi zaskoczenie N-ty test i Fluttershy. 3. Fluttershy... ech. Potwierdza się teza, że: "jestem podobny do niej, a ona do mnie" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 1. Tego się nie spodziewałem. 2. Postać raczej średnio pasuje, ale opis bardzo pasuje no może po za "pewną siebie". 3. Tu pasuje jedno i drugie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 Nie spodziewałam się tego: Discord Następna Fluterka: Haaa Pikie Pie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magrat Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 1. Luna 2. Twilight 3. Fluttershy Osobiście liczyłam na Fluttershy we wszystkich testach, ale widać się przeliczyłam. Sporo pytań się pokrywa, jednak widać, że w każdym teście obowiązują inne kryteria co do pytań i wynikających z nich odpowiedzi stąd te niepokrywające się wyniki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheAngelOfMusic Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 1. Sunset Shimmer 2. Fluttershy 3. Luna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foo Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 1.Luna 2.Pinkie Pie 3.Luna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 To jedziemy: Luna Twi... I na koniec Fluttershy A tak naprawdę to nie wiem czy te wyniki mogą cokolwiek odzwierciedlać. Za mało pytań i zmiennych. Baza wyników też chyba niezbyt obszerna 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 1. Cadence 2. Fluttershy 3. Rainbow Dash. Że co. D: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 1.Luna. 2.Rarity. 3.Twilight Czyli święta trójca :') 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artemis Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 1. Luna 2. Twilight *zaskakująco często w tym quizie wychodzi* 3. Luna Wstawilabym zdjecia ale na telefonie nie ma takiej opcji. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 (edytowany) dodoajenowy kucykowy test http://samequizy.pl/ktory-element-harmonii-reprezentujesz/ Mi wiekszoci zawsze w tym teschodzi mi Elemennt Dobroci, ale dziś wyszło mi to Edytowano Lipiec 9, 2015 przez Out of Odder Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarenka Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 1.http://samequizy.pl/wp-content/uploads/2015/06/filing_images_30a8fcee59e2.jpeg 2.http://samequizy.pl/wp-content/uploads/2015/06/filing_images_60853dedfcfd3.jpeg 3.http://samequizy.pl/wp-content/uploads/2015/05/filing_images_5d002112fac7.jpeg - Faktycznie lubię spać 4.http://filing.pl/wp-content/uploads/2015/03/filing_images_59de1e729d7e.jpeg - I tu to zostałem zaskoczony. Balance in all things! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 10, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2015 4. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 (edytowany) 1. Luna 2. Twilight 3. Rarity - początkowo się wkurzyłem, ale w porę się zorientowałem ze ostatni test ma dość wredne odpowiedzi. Cechy Rarci to mam, no ale ludzi to nie wykorzystuje. A i 4. Element Magii. Raczej się tego spodziewałem :-). Edytowano Lipiec 10, 2015 przez The Silver 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Lipiec 11, 2015 Share Napisano Lipiec 11, 2015 1.Cadance 2.Twilight 3.Pinkie U mnie wyszło tak... 1) Cadance 2) Twi 3) Czemu mnie to nie dziwi. Mam tak samo jak ty 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Lipiec 11, 2015 Share Napisano Lipiec 11, 2015 Panujacy and wszystkimi elementami. Co xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 11, 2015 Share Napisano Lipiec 11, 2015 Panująca nad wszystkimi elementami. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Lipiec 11, 2015 Share Napisano Lipiec 11, 2015 Przepraszam za brak zdjęć ale jestem zbyt leniwa, by je wstawić i niezbyt wiem, jak to się robi 1. Rainbow 2. Twilight 3. Fluttershy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts